Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

Κούγιας vs Βατίδου: «Πόλεμος» για την περιουσία!

❱❱ Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή τού πρώην μοντέλου που διεκδικούσε το 1/3 από τα αποκτήματα του ποινικολόγου κατά τη διάρκεια του γάμου τουςΟριστική αυλαία έριξε το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών στην πολύκροτη διαμάχη του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι, δικαιώνοντας τον γνωστό δικηγόρο και υποχρεώνοντας την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!

Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει η Εύη Βατίδου διεκδικώντας το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέρριψε την αγωγή της, κρίνοντας πως «δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής»!

Μήλον της Εριδος αποτελούσαν, μεταξύ άλλων, το σπίτι του δικηγόρου στη Βουλιαγμένη, οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, η αξία των οποίων έχει εκτιμηθεί στα 50.000.000 ευρώ. Οπως αναφέρεται στην υπ’ αριθμόν 992/2018 απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου, η Εύη Βατίδου (η οποία δεν είχε προσωπική περιουσία ή άλλη πηγή εσόδων) είχε μηδενική συμβολή στην επαύξηση της περιουσίας του Αλέξη Κούγια! «Η απόκτηση των άνω ακινήτων έγινε με δικά του αποκλειστικά εισοδήματα και εκποίηση ακινήτων που είτε είχε αποκτήσει από την προγενέστερη του γάμου των διαδίκων πολυετή και προσοδοφόρα επαγγελματική σταδιοδρομία του είτε απέκτησε με εισοδήματα από την εργασία του κατά τη διάρκεια του γάμου των διαδίκων ή προήλθαν από δανειοδοτήσεις (ως προς την ανέγερση της άνω μονοκατοικίας στην περιοχή της Βούλας Ν. Αττικής), τις οποίες ανέλαβε να εξοφλήσει ο ίδιος» σημειώνουν οι δικαστές.

Η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων επικαλούνταν στην αγωγή της ότι προσέφερε τις προσωπικές υπηρεσίες της για την επαύξηση της περιουσίας του ζεύγους, υποστηρίζοντας μάλιστα πως συνέβαλε στην κοινωνική και την επαγγελματική προβολή του Αλέξη Κούγια, λόγω της δημοσιότητάς της ως μοντέλο. Ο ισχυρισμός της, ωστόσο, αποδομήθηκε από τους δικαστές, που έκριναν πως ο δικηγόρος «δεν είχε ανάγκη κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής μέσω του γάμου του, προκειμένου να αυξήσει (ποσοτικά και ποιοτικά ) το πελατολόγιό του».

«Η τέλεση του γάμου ενός ήδη ιδιαίτερα γνωστού στο πανελλήνιο και επιτυχημένου δικηγόρου με ένα φωτομοντέλο γνωστό στο κοινό λόγω της προ διετίας αναδείξεώς του στα καλλιστεία ομορφιάς και από ολιγόλεπτη συμμετοχή του στην εκφώνηση προγράμματος τηλεοπτικού σταθμού που θα επακολουθούσε μετά το δελτίο ειδήσεων, του οποίου ο επαγγελματικός κύκλος οριοθετείτο από συναδέλφους της και εν γένει ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με τη μόδα και το life style, δεν προσέδωσε περαιτέρω κύρος ούτε εκτόξευσε την κοινωνική και επαγγελματική προβολή του τελευταίου» αναφέρουν οι δικαστές.

Οι καταθέσεις

Στην αγωγή του το πρώην μοντέλο υποστήριζε, ακόμη, ότι παρείχε υπηρεσίες… γραμματέως στον δικηγόρο, ισχυρισμός που καταρρίφθηκε τόσο από μαρτυρικές καταθέσεις όσο και από το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε καν τις γνώσεις για να παρέχει γραμματειακή υποστήριξη! Μετέπειτα, πάντως, παρακολούθησε σχετικά μαθήματα σε εργαστήριο ελευθέρων σπουδών! Αποδείχθηκε ότι «η περιστασιακή παρουσία της ενάγουσας στο γραφείο του εναγόμενου και η συμπεριφορά της έναντι των εργαζομένων σε αυτό (δικηγόρων και υπαλλήλων) δεν συνέβαλε στη γραμματειακή υποστήριξη του τελευταίου, αλλά υπήρξε και αιτία αναστατώσεων και διενέξεων εντός αυτού» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι δικαστές! Αλλά και ο ισχυρισμός της Εύης Βατίδου ότι συνέβαλε στην αύξηση της περιουσίας με τη συνεισφορά της στην ανατροφή των δύο παιδιών τους αλλά και «στην παροχή υπηρεσιών στη λειτουργία του κοινού οίκου (καθαριότητα, μαγείρεμα, περιποίηση και φροντίδα του νοικοκυριού κ.τ.λ.)» προσέκρουσε στη δικαστική κρίση κατά την οποία «αποδείχθηκε μηδενική συμβολή της στην επαύξηση της περιουσίας του εναγόμενου»!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, «μεταξύ των διαδίκων κατά τη διάρκεια του γάμου τους δεν επικράτησε ασφαλές και ήρεμο οικογενειακό κλίμα, ώστε ο εναγόμενος να αφεθεί απερίσπαστος στην εκπλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όπως αβάσιμα υποστηρίζει με τις προτάσεις της η ενάγουσα, αλλά αντίθετα προέκυψε επανειλημμένη δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους, που ως αιτία τους είχαν τις διαφορετικές αντιλήψεις τους, κυρίως για τη ζωή και τον ρόλο εκάστου μέσα στην οικογένεια».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Από το «Ησαΐα χόρευε» το 2001, στις τακουνιές και στο πολύκροτο διαζύγιο

O παραμυθένιος γάμος τού (τότε) ερωτευμένου ζευγαριού στις 24 Ιανουαρίου του 2001, στον Αγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, αποτέλεσε το talk of the town της χρονιάς, με τη Μις Ελλάς 1999 να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό, διά χειρός Μιχάλη Ασλάνη, νυφικό και τον Αλέξη Κούγια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Την επομένη του γάμου τους το ζευγάρι αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος, με πρώτο σταθμό το Γκστάαντ της Ελβετίας και εν συνεχεία το Σεν Μονί της Γαλλίας και το Μιλάνο.

gamos koygias batidoy

Ο ποινικολόγος και το μοντέλο γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού, με τους δυο τους να κάνουν λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά». Μετά τη γέννηση του γιου τους, λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, έδωσαν μια εντυπωσιακή δεξίωση για τη βάπτισή του, με τους καλεσμένους να ανέρχονται σε 2.500 άτομα! Είχαν προσλάβει, μάλιστα, ακόμη και security προκειμένου να τηρηθεί η τάξη! Λίγο αργότερα, ο ερχομός της κόρης τους έμοιαζε να συμπληρώνει την ευτυχία τους.

Ημερομηνία λήξης

Μόνο που εν τέλει, όπως αποδείχθηκε, η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή δεν είχε απλά ημερομηνία λήξης, αλλά συνοδεύτηκε και από μια άγρια διαμάχη. Ξυλοδαρμοί, αλληλοκατηγορίες, μηνύσεις και αγωγές συνόδευσαν τον επεισοδιακό χωρισμό του ζευγαριού που, έξι χρόνια μετά τον γάμο του και την απόκτηση των δύο παιδιών του, βρέθηκε ουκ ολίγες φορές σε αστυνομικά τμήματα, δικαστήρια και νοσοκομεία!

Στις ροκ σκηνές που σημάδεψαν το διαζύγιο του ζεύγους ήταν η καταγγελία της Εύης Βατίδου τον Οκτώβριο του 2007 για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της στο αστυνομικό τμήμα, όπου το μοντέλο έφτασε ξυπόλητο και με σκισμένα ρούχα!

koygias 03Λίγους μήνες αργότερα, έπειτα από ακόμη έναν άγριο καβγά στο γκαράζ του σπιτιού όπου διέμενε εκείνη με τα παιδιά τους, ήταν η σειρά του Αλέξη Κούγια να επισκεφθεί το Γενικό Κρατικό Αθηνών αιμορραγώντας στο πρόσωπο και το κεφάλι από χτυπήματα που υποστήριξε ότι προκλήθηκαν από το… τακούνι της πρώην συζύγου του (μικρή φωτό)!

Οι δυο τους διασταύρωσαν άπειρες φορές τα ξίφη τους στις αίθουσες των δικαστηρίων με αφορμή τις εκατέρωθεν μηνύσεις, το διαζύγιο, την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών, αλλά και το μοίρασμα της περιουσίας.

Μάλιστα, η Εύη Βατίδου διεκδικούσε το ποσό των 39.000 ευρώ από τον πρώην σύζυγό της ως μηνιαία διατροφή για τις ανάγκες της ίδιας και των παιδιών τους, με το δικαστήριο να επιδικάζει εν τέλει πόσο ύψους 2.200 ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του αρκετά υψηλότερο ποσό, καθώς καλύπτει όλους τους λογαριασμούς και τα έξοδα του σπιτιού που διαμένει η Εύη Βατίδου, αλλά και τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια των παιδιών.

Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΞ

Η προσωπική ζωή της Εύης Βατίδου βρέθηκε ξανά σε… πρώτο πλάνο πριν από λίγο καιρό, καθώς έγινε γνωστό μέσω της «Espresso» πως το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger βιώνει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Φιξ.

Το ζευγάρι εθεάθη αρχικά να δειπνεί ρομαντικά σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, ενώ μερικές μέρες αργότερα πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση σε μασκέ πάρτι παραλιακού ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο.

Η πρώτη επίσημη κοινή έξοδος του ζευγαριού, ωστόσο, έλαβε χώρα στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Καμπαρέ» στο θέατρο Παλλάς.

Η Εύη Βατίδου και ο Γιάννης Φιξ γνωρίζονταν σε κοινωνικό επίπεδο πολλά χρόνια, από τότε που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια κι εκείνος με τη Στέλλα Καπεζάνου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Κάρολο.

Πριν από περίπου τρεις μήνες, ωστόσο, η φιλία τους εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα, τον οποίο δεν κρύβουν από τα φλας.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...