Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Έφαγα ξύλο, μου είπε: καλύτερα να σου ανοίξω...

Η Μαρία Αντουλινάκη, παραχώρησε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής...

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μαγνήτισε τα βλέμματα στον Χολαργό

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο Χολαργού έκανε πριν από...

Η Barbie στις 100 «πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου»

Η κούκλα Barbie ανακηρύχτηκε μια από τις 100 «πιο...

Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Με φλερτάρουν στα social media, στην πραγματικότητα όχι»

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star»...

Μόνο στην Espresso: «Υπάρχει λόγος» που η Έλενα χαμογελά

❱❱ Ο πρώην σύντροφός της την είχε καταγγείλει ότι υπεξαίρεσε χρήματα από την εταιρία, στην οποία ήταν μαζί 
❱❱ Από την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για τη γνωστή τραγουδίστριαΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Ανακούφιση για την Ελενα Παπαρίζου! Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έθεσε στο αρχείο τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος της ο πρώην σύντροφός της Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος την κατηγορούσε για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος της στοιχεία για τη διάπραξη αδικημάτων!

Ετσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια δικαιώνεται στο ποινικό σκέλος της πολύκροτης διαμάχης της με τον μουσικό παραγωγό, περίπου έναν χρόνο μετά την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης!

Ο Τόνυ Μαυρίδης είχε καταγγείλει στη μήνυσή του ότι η πρώην σύντροφός του είχε υπεξαιρέσει χρήματα από την ετερόρρυθμη εταιρία, στην οποία ήταν εταίροι ο ίδιος και η Ελενα Παπαρίζου, ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Μετά την mavridis paparizoyκατάθεση της μήνυσης, η Εισαγγελία είχε δώσει παραγγελία γα τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι ισχυρισμοί του Τόνυ Μαυρίδη ευσταθούν και αν η τραγουδίστρια είχε διαπράξει το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνταν από τον επί σειράν ετών σύντροφο και μάνατζέρ της.
Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός που διενήργησε την έρευνα είχε διατάξει τον διορισμό πραγματογνώμονα οικονομολόγου, ώστε να διερευνηθούν σε βάθος τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας της τραγουδίστριας. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της Χρήστος Μήλιος, από το πόρισμα που συνέταξε ο εξειδικευμένος πραγματογνώμων δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνηγορούν στην εκδοχή ότι η Ελενα Παπαρίζου είχε διαπράξει το αδίκημα, με αποτέλεσμα η μήνυση του Τόνυ Μαυρίδη να κριθεί ανεπαρκής και να καταλήξει στο αρχείο!

Μάνατζερ

Στην εταιρία που είχαν συστήσει από κοινού η τραγουδίστρια και ο μάνατζερ από τον Μάρτιο του 2005, η Ελενα Παπαρίζου συμμετείχε με ποσοστό 80% και ο Τόνυ Μαυρίδης με 20%.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μουσικού παραγωγού, τα κέρδη των ετών 2005-2011 ξεπερνούσαν τα 800.000 ευρώ! Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει σε αγωγή που έχει καταθέσει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ότι η καλλιτέχνιδα του χρωστά συνολικά το ποσό των 280.000 ευρώ! Σύμφωνα με τον μάνατζερ, όλο το διάστημα λειτουργίας της εταιρίας ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. εργάστηκε για την επίτευξη των σκοπών της, που ήταν η διαχείριση και η προστασία των περιουσιακών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων της γνωστής τραγουδίστριας, χωρίς ωστόσο να λάβει το μερίδιο που του αναλογούσε από τα κέρδη! Από την πλευρά της, η Ελενα Παπαρίζου δεν αρνείται την ύπαρξη κερδών, αλλά -όπως φέρεται ότι υποστήριξε στο υπόμνημά της- δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο μουσικός παραγωγός δεν πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε!

Πάντως, μπορεί το ποινικό σκέλος στη διαμάχη για τα κέρδη της εταιρίας να κλείνει με τη «νίκη» της τραγουδίστριας, όμως οι εκκρεμότητες σε αστικό επίπεδο παραμένουν ανοιχτές.

Ανελέητος δικαστικός πόλεμος

Ο δωδεκαετής δεσμός της «Number One» τραγουδίστριας με τον μουσικό παραγωγό και μάνατζερ, που είχε άδοξο τέλος πριν από περίπου επτά χρόνια, οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου δικαστική διαμάχη με επίκεντρο τα εταιρικά έσοδα αλλά και τα αποκτήματα του ζεύγους το διάστημα που ήταν μαζί. Μετά τον χωρισμό, οι προσπάθειες να διευθετηθούν εξωδικαστικά οι οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητές τους δεν απέδωσαν καρπούς.

«Μήλον της Εριδος» -που οδήγησε στην ανταλλαγή εξωδίκων και αγωγών- είναι και η πολυτελής μεζονέτα στη Γλυφάδα, συνολικού εμβαδού 183 τ.μ., που αγόρασαν μαζί το 2006. Η επίμαχη κατοικία, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο ύψους 520.000 ευρώ, αποτέλεσε και το αντικείμενο της υπ΄ αριθμόν 25711 αγωγής την οποία είχε καταθέσει η τραγουδίστρια σε βάρος του Τόνυ Μαυρίδη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 και συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

1

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την αγωγή η Ελενα Παπαρίζου ζητούσε από τον πρώην σύντροφό της να αποχωρήσει από τη μεζονέτα στην οποία διέμενε παρανόμως, προκειμένου να βγει σε πλειστηριασμό και να πουληθεί. Από την πλευρά του, ο μουσικός παραγωγός υποστήριζε ότι παρέμενε νομίμως στο επίμαχο ακίνητο, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της. Οπως τόνιζε, υπήρχε επαγγελματική μίσθωση του ακινήτου για την προσωπική του εταιρία με την επωνυμία ΤΟΝΥ ΜΑΥΡΙΔΗΣ και Σία Ε.Ε.

Μάλιστα, μόνο λίγες ημέρες μετά την κατάθεση της αγωγής και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου του 2012, ο μάνατζερ είχε αποστείλει εξώδικο στην τραγουδίστρια ζητώντας να μη βγει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα αλλά να την αγοράσει ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι θα αναλάβει το υπόλοιπο του χρέους που του αναλογεί για την αποπληρωμή του δανείου στην τράπεζα. Στην εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του τόνιζε, μάλιστα, ότι έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δοθεί συμφέρουσα οικονομική λύση και για τους δύο και γνωστοποιούσε στην Ελενα Παπαρίζου ότι δέχεται να της καταβάλει το ποσό των 133.236,845 ευρώ, το οποίο η ίδια προσδιόρισε στην αγωγή της ως αξία του ιδανικού μεριδίου της για το 50% του σπιτιού στη Γλυφάδα.

Μέχρι στιγμής η ζυγαριά στις αστικές διαφορές του πρώην ζεύγους που συνεχίζει πλέον τη ζωή του με άλλους συντρόφους δεν έχει γείρει προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της κατοικίας, αλλά και τις διεκδικήσεις από την εταιρία που είχαν μαζί. Τα χρόνια που έχουν περάσει, πάντως, δεν φαίνεται να έχουν αμβλύνει τις διαφορές τους.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Στο κάδρο των υπόπτων ο ιδιοκτήτης του άτυχου χάσκι; Τι απαντάει ο ίδιος;

Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχει ξεσπάσει με τη θανάσιμη...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη των Κούστα – Γιαννικοπούλου για το XXL «δώρο» της

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της...