Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ήμαρτον δέσποτα! Χωρίς ράσα, χουφτώνει την τρανς ερωμένη του

❱❱ H βραδιά πάθους στην Φωκίωνος Νέγρη και η «περιποίηση» στον ιεράρχη που είχε πετάξει τα ράσαΓια τρίτη συνεχή ημέρα το τηλεφωνικό κέντρο της «Espresso» «έσπασε» από αναγνώστες που ζητούσαν να μάθουν την ταυτότητα του μητροπολίτη, ο οποίος φαινόταν στο αποκαλυπτικό χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας να ανταλλάσσει καυτά και αμαρτωλά φιλιά με την τρανσέξουαλ Αφροδίτη Κωνσταντίνου μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πρώην ιερόδουλη, εκείνο το βράδυ έζησαν στιγμές πάθους στην ερωτική φωλιά της στην περιοχή της Φωκίωνος Νέγρη.

«Εκείνο το βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί και έφυγε την επόμενη ημέρα, όπως είχε συμβεί και άλλες φορές. Τι ήρθε, έτσι για να μου κάνει… κατηχητικό; Αλλωστε, αυτό φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον» υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Απόλαυση

Στις φωτογραφίες η τρανσέξουαλ φαίνεται να περιποιείται με κάθε δυνατό τρόπο τον «καλεσμένο» της, ο οποίος έχει πετάξει τα ράσα και το αντερί, μένοντας με το λευκό πουκάμισό του.

Ο δεσπότης (ο οποίος δεν είναι του Παλαιού Ημερολογίου) απολαμβάνει την άνεση στον κόκκινο καναπέ του σαλονιού της, που βρίσκεται κάτω από έναν εντυπωσιακό πίνακα με αναγεννησιακό θέμα.

afroditi

Αυτό φανερώνει, άλλωστε, και η εμφάνισή της με το κατακόκκινο μίνι φόρεμα, που μόνο σεμνό δεν το λες! Ηταν, όμως, ειδικό για την περίσταση, αφού, όπως εξηγεί η ίδια, με αυτή την ενδυματολογική επιλογή της πέτυχε ακόμα μια φορά τον στόχο της, κάνοντας τον ιεράρχη να μη σταματά να την κοιτάζει με βλέμμα γεμάτο νόημα.

Το ίδιο συνέβη και όταν εκείνη σηκώθηκε να βάλει την αγαπημένη της μουσική στο ράδιο-cd, πάντα σε χαμηλή ένταση, για να ελαφρύνει το κλίμα, με το χέρι του ρασοφόρου να έχει κολλήσει σαν βεντούζα πάνω της. Το παιχνίδι ανάμεσά τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά η Αφροδίτη Κωνσταντίνου φαίνεται να πλησιάζει τον καθισμένο στον καναπέ ιεράρχη και να κάθεται πάνω στα πόδια του, με το πρόσωπό της να βλέπει μόνο το δικό του.

Χωρίς εκείνος να κάνει την παραμικρή κίνηση, εξακολουθεί να έχει τα χέρια του πάνω στο κορμί της. Τον πλησιάζει μάλιστα τόσο πολύ, τινάζοντας ταυτόχρονα και τα μακριά εβένινα μαλλιά της, που το πρόσωπο του μητροπολίτη χάνεται για μια στιγμή, αφού καλύπτεται ολόκληρο από το καυτό κορμί της.

Η  Espresso  ΛΕΕΙ!

Το κουβάρι των αποκαλύψεων που ξετυλίγει από τη Δευτέρα η «Εspresso» για την ερωτική σχέση τρανσέξουαλ με μητροπολίτη δίχως άλλο έχει προκαλέσει φουρτούνες στους κόλπους της Εκκλησίας!

Ενα ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές μια πρώην ιερόδουλη που, όπως ισχυρίζεται η ίδια, αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να έρθει κοντά στον Θεό για τη σωτηρία της ψυχής της και έναν δεσπότη, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό. H «Εspresso» δεν είχε κανέναν απολύτως σκοπό να θίξει το θρησκευτικό συναίσθημα όταν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη μαρτυρία της Αφροδίτης Κωνσταντίνου για όσα έζησε με τον ιεράρχη και να βγάλει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες-ντοκουμέντα!

Οι αποκαλύψεις έγιναν για να καυτηριαστεί η ηθική διάσταση του θέματος και για καθαρά εκκλησιαστικούς λόγους, που σχετίζονται με το ασυμβίβαστο του άγαμου μητροπολίτη! Κάθε μητροπολίτης μπορεί στην προσωπική του ζωή να κάνει ό,τι θέλει! Αρκεί να βγάλει και να μην φορέσει ποτέ ξανά τα άγια ράσα! Αν το πράξει, μπορεί να κάνει τη ζωή του και ουδείς θα μπορεί να του προσάψει οτιδήποτε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, έχουμε να κάνουμε με προσβολή της Εκκλησίας, των πιστών και των ιερών κανόνων.

Η ανάδειξη της συγκεκριμένης μαρτυρίας-καταγγελίας είχε από την αρχή ως στόχο να φωτίσει ένα και μόνο ζήτημα. Το ζήτημα του όρκου περί αγαμίας, δηλαδή της αποχής από σεξουαλικές πράξεις για τους μητροπολίτες.

Από εδώ και στο εξής είναι ζήτημα της Εκκλησίας να ψάξει και να ερευνήσει το θέμα με τις καταγγελίες της τρανσέξουαλ, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Αν επιχειρηθεί κουκούλωμα, τότε η Εκκλησία θα έχει την απόλυτη ευθύνη έναντι των πιστών.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...