Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο γολγοθάς του Δάκη δεν έχει τέλος

❱❱  Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας και η αποχή του από την παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ»Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Εναν γολγοθά ανεβαίνει ο Δάκης τούτες τις άγιες ημέρες! Ο «τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού», όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, πέρασε και συνεχίζει να περνά μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ακόμα μία δηλαδή, καθώς από το 2010 και μετά τα… χτυπήματα που δέχεται διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τι συνέβη, όμως, τούτη τη φορά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και θορύβησε τόσο τον ίδιο όσο και τους δικούς του ανθρώπους;

Πριν από περίπου 10 ημέρες ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Οπως και έγινε… Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και πλέον αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων περαιτέρω εξετάσεων.

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Ετσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Οπως και να το κάνουμε, είναι γολγοθάς να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του και προσθέτει: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει!».

Ανησυχία

Η απουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη από τις τελευταίες παραστάσεις του «Πρώτου μας πάρτυ» στο Coronet έγινε αισθητή στους παρευρισκομένους, που ανησύχησαν με τη σειρά τους ότι κάτι κακό του συμβαίνει.

dakis 3

«Ο Δάκης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης στο είδος του και η αλήθεια είναι πως μας κοψοχόλιασε μόλις πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα της υγείας του. Τώρα αναρρώνει στο σπίτι του με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του και περιμένει πώς και πώς να συμμετάσχει και πάλι στο μουσικό μας σχήμα, που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, θέλει οπωσδήποτε να είναι παρών στην παράσταση που θα δώσουμε στο τέλος Απριλίου στην Πάτρα» αναφέρει στην «Espresso» άτομο από την παραγωγή της παράστασης, στην οποία έχει προστεθεί και η Σοφία Βόσσου. Πάντως, ο Δάκης είναι μεγάλος μαχητής, δεν το βάζει κάτω και είμαστε βέβαιοι πως κι αυτή τη φορά θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα βγει νικητής. Αλλωστε, είναι γνωστό στους φίλους του και στο οικείο περιβάλλον του γενικότερα πως το μεγαλύτερο όπλο του είναι το χαμόγελό του, που δεν λείπει ποτέ από τα χείλη του.

ΑΠΑΝΩΤΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΗΒΟ» ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΙΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Από τα τέλη της δεκαετίας του 2000 τα προβλήματα υγείας κυνηγούν τον «αιώνιο έφηβο» Δάκη.

Σε συνέντευξή του το 2010 στην εφημερίδας μας αποκάλυψε ότι για δύο χρόνια πέρασε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν.

Ο τραγουδιστής για μήνες έμεινε καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω βαριάς πάθησης στη σπονδυλική στήλη του.

Τελικά, πήρε το μεγάλο ρίσκο να χειρουργηθεί, παρότι πολλοί ορθοπεδικοί τού είχαν πει ότι κινδύνευε να μείνει παράλυτος. Ευτυχώς, η περιπέτειά του ξεπεράστηκε όσο κι αν άφησε πίσω τις μνήμες ενός κακού εφιάλτη.

dakis 2

Τον Δεκέμβριο του 2012 εξομολογήθηκε και πάλι στην «Espresso» τη ζωή που πέρασε στο… σκοτάδι. Μας αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που έζησε μέχρι οι γιατροί να ανακαλύψουν τα αίτια της πάθησής του, η οποία δημιουργείται από τα φώτα τύπου λέιζερ στα οποία ήταν εκτεθειμένος τόσα χρόνια λόγω της δουλειάς του. «Τραγουδούσα σε ένα κέντρο στα βόρεια προάστια της Αθήνας και ξαφνικά, πριν ολοκληρώσω τη φράση από το γνωστό ντουέτο μου, το “Μίλα μου”, πέφτω… ξερός στην πίστα. Μάλιστα, με την πτώση έσπασε και το κόκαλο που βρίσκεται στο μάγουλο, ακριβώς κάτω από το μάτι. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτε από ό,τι συνέβη. Οταν άνοιξα τα μάτια μου, ήμουν στο νοσοκομείο. Αν είναι να πεθαίνεις έτσι, είναι πολύ ωραία» είχε πει τότε γελώντας.

Φώτα λέιζερ

Ο Δάκης έμεινε 15 ημέρες στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις μέχρι να διαπιστωθεί ότι αυτό που του δημιούργησε το πρόβλημα ήταν ένα κύτταρο του εγκεφάλου, το οποίο είχε επηρεαστεί από την έκθεσή του τόσα χρόνια -λόγω δουλειάς- στα φώτα λέιζερ. Υστερα από θεραπεία ενός χρόνου, ο τραγουδιστής έγινε εντελώς καλά.

Επίσης, τον Φεβρουάριο του 2016 ο καλλιτέχνης είχε ένα ατύχημα που για πάρα πολύ καιρό τού στέρησε το άνετο περπάτημα.

Εκανε τη βόλτα του στο Κολωνάκι, όταν στραβοπάτησε σε μία από τις ανάγλυφες πλάκες του πεζοδρομίου, που χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των τυφλών, με συνέπεια να πέσει άτσαλα στο έδαφος και να σπάσει τον μηρό του δεξιού ποδιού του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί για να περάσουν στο πόδι του λάμες και καρφιά ώστε ν’ αποκατασταθεί το κάταγμα.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν τότε οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε γνωστό τζαζ στέκι με την Ελπίδα και τον Κώστα Χατζή.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...