Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τον έδεσαν και τον σκότωσαν

❱❱ Το σημάδι στους καρπούς του άτυχου παλικαριού ρίχνει φως στο θρίλερ που πάγωσε το πανελλήνιο Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αναπάντεχη τροπή δίνει στο θρίλερ του θανάτου του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο, ένα νέο στοιχείο που βρίσκεται από χθες στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Κω.

10 11 f3Πρόκειται για μια φωτογραφία του νεκρού φοιτητή, από την οποία προκύπτει ότι ο άτυχος νεαρός δεν σκοτώθηκε από πτώση, αλλά έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, καθώς έφερε σημάδια περίδεσης στους δύο καρπούς!

Οι συγγενείς του νεαρού φοιτητή από την αρχή κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, αναζητώντας την αλήθεια. Το νέο στοιχείο, που εδώ και λίγες ώρες έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κω, αναπτερώνει τις ελπίδες τους ότι ίσως βρεθούν οι υπαίτιοι, ώστε να πληρώσουν για τον άδικο χαμό του 21χρονου!

«Μεγαλύτερο πάχος από το κομποσκοίνι»

Σύμφωνα με όσα είπε στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που τον έχει προσλάβει η οικογένεια του 21χρονου, στη φωτογραφία διακρίνεται ο αδικοχαμένος φοιτητής, ο οποίος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος. «Η εμπειρία μου λέει πως είναι μια σημαντική παράμετρος που χρειάζεται διερεύνηση. Μαζί με τον συνεργάτη μου Γιώργο Μανίκα που ερευνούμε την υπόθεση διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξαγάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι» τόνισε ο κ. Τσούκαλης.

f4Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας ανέφερε από την πλευρά του: «Υστερα από πολύμηνη προκαταρκτική διαδικασία ολοκληρώθηκε ο φάκελος από το Α.Τ. Καλύμνου και διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Κω προκειμένου να αποφανθεί για την αιτία θανάτου του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου. Μαζί με τον δικηγόρο Κω και εξαιρετικό συνάδελφο Κωνσταντίνο Ασλάνη καταθέσαμε στον κ. εισαγγελέα φωτογραφικό υλικό, από το οποίο αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση, όπως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση άφησε να εννοείται».

Παράλληλα, ο κ. Γλύκας εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο 21χρονος, προτού εντοπιστεί νεκρός, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον έδεσαν: «Το φωτογραφικό αυτό υλικό δείχνει ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, ύστερα από μία πιθανώς ατυχή συνάντηση, χτυπήθηκε και μετέπειτα δέθηκε, με βάση τα ορατά διά γυμνού οφθαλμού σημάδια περίδεσης». Τα ίχνη του 21χρονου είχαν χαθεί στις 19 Νοεμβρίου, κατά την επίσκεψή του στη Κάλυμνο, όπου εργαζόταν η μητέρα του. Εξι ημέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε παράπηγμα από έναν 14χρονο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...