Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα δύο η οικογένεια του Ψάλτη!

❱❱ Μπάχαλο! Άλλο μνημόσυνο η κόρη του ηθοποιού και άλλο η χήραΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η οικογένειά του εξακολουθεί να είναι χωρισμένη στα δύο. Απόδειξη; Η κόρη του Μαρία τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα.

Στο μεταξύ, η χήρα του πρωταγωνιστή, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, Χριστίνα Ψάλτη πρόκειται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso»– να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο, 21 Απριλίου, στις 14.30.

«Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέσαμε μνημόσυνο για τον χρόνο που είσαι μακριά μας. Ακουσα τη συμβουλή σου: θα κάνεις πάντα αυτό που θες εσύ κι όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Για μένα, μπαμπά μου, δεν είσαι εκεί σε αυτό το ψυχρό μνήμα, έχεις πάει ένα ταξίδι και, όταν ορίσει ο Θεός, θα ανταμώσουμε» έγραψε χθες η Μαρία στη σελίδα της στο facebook ανακοινώνοντας το γεγονός και συγκινώντας τα διαδικτυακά πλήθη. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου για να να μάθουμε αν ήταν εκεί και η Χριστίνα Ψάλτη, εκείνη μας απάντησε λακωνικά και με νόημα.

«Δεν την προσκάλεσε κανείς»

«Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο» μας είπε, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις υποψίες μας ότι η χήρα του ηθοποιού ήταν… άφαντη. «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη κι αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του…» μας είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας.

Η τελευταία, ως γνωστόν, αποφεύγει να μιλάει δημόσια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη για θέματα που την αφορούν, όπως για το πώς ήταν η σχέση της με τον κορυφαίο μας ηθοποιό το τελευταίο διάστημα της ζωής του, αλλά και για τον δεσμό που της «χρεώνουν» με νεαρό άντρα μετά τον θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι από αυτή τη σχέση έμεινε και έγκυος, κάτι που διαψεύστηκε από πηγές του στενού φιλικού κύκλου της.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις της Χριστίνας με την κόρη του αείμνηστου Στάθη δεν ήταν οι καλύτερες την περίοδο της αρρώστιας του και όχι μόνο. Παρ’ όλα αυτά σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Ψάλτη στην «Espresso» στα τέλη του προηγούμενου μήνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του, εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματάει σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να ακούγονται όσα ακούγονται δημοσίως. Ηταν χαμηλών τόνων και δεν έδινε δικαιώματα παρά μόνο για το επάγγελμά του. Εκείνος ‘‘έφυγε’’ και ο καθένας πλέον ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, όπως εκείνος νομίζει» είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την ανωτερότητά της.

Παρ’ όλα αυτά οι δύο πλευρές συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να τελούν δύο μνημόσυνα για τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει εδώ και χρόνια με τον γιο και τ’ αδέλφια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...