Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Σάλος με το resort της παρτούζας

❱❱ Πέντε νύχτες ακολασίας σε ξενοδοχείο στην Κρήτη από 200 διψασμένα για όργια ζευγάριαΑπό την  
Εύα Παπαδάτου 

Στιγµές πάθους και αχαλίνωτου sex ζουν από σήµερα σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης εκατοντάδες ξαναµµένοι swingers από όλο τον κόσµο, προκαλώντας σούσουρο σε όλο το νησί µια και όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το ξενοδοχείο της ακολασίας! 

Τα 200 διψασµένα για όργια ζευγάρια έφθασαν µε το «πλοίο της… αγάπης», ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, και έκαναν απόβαση στο όµορφο νησί έχοντας στις αποσκευές τους µόνο το… άρωµά τους! Αµέσως ξεκίνησαν για το ξενοδοχείο τους, το οποίο έχει διαµορφωθεί ειδικά για να τους φιλοξενήσει για πέντε µερόνυχτα. 

5530415.14.orig copy

Οι 400 απελευθερωµένοι swingers θα περάσουν αξέχαστες στιγµές σε «ροζ» πάρτι µε κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code, ενώ θα µπορούν να κάνουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους πραγµατικότητα όχι µόνο στις σουίτες τους, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, ανταλλάσσοντας ερωτικούς συντρόφους και κυκλοφορώντας όπως εκείνοι θέλουν, ακόµη και φορώντας µόνο το κραγιόν ή το άρωµά τους! 

Φυσικά, θα υπάρχουν µοναδικές θεµατικές βραδιές αλά «Μάτια ερµητικά κλειστά» -διαδικασία που λατρεύουν οι swingers- και sexy παιχνίδια δίπλα στην πισίνα, ενώ δεν θα λείπει dj που θα αναλάβει να «ντύνει» µουσικά αυτές τις hot νύχτες. 

Με θεατές

Το ξενοδοχείο διαθέτει και εσωτερική θερµαινόµενη πισίνα που αναµένεται να αποτελέσει ένα από τα αγαπηµένα σηµεία των ζευγαριών. Περιζήτητες θα είναι και οι αίθουσες που ονοµάζονται «Sexy Sins Lounge» και «SDC Pleasure Dome», όπου θα µπορούν οι εραστές να έχουν θεατές που θα τους παρακολουθούν την ώρα που κάνουν σεξ ή επιδίδονται σε οµαδικά όργια.

1835608 t6Το ταξίδι, που θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, διοργάνωσε το SDC, που είναι ένα από τα µεγαλύτερα swingers club της Ευρώπης µε έδρα την Ολλανδία, δίνοντας την υπόσχεση ότι «η Κρήτη δεν θα µοιάζει σε τίποτα µε ό,τι ξέρατε πριν». Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωσή του, έγραφε, µεταξύ άλλων, ότι «το συγκεκριµένο event σάς παρέχει απολύτως τις τέλειες lifestyle διακοπές στο σταυροδρόµι της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης, στο σέξι θέρετρο των πέντε αστέρων όπου η ελληνική φιλοξενία είναι το κλειδί!»

8a5f4ef30fabbcef9e6a359d345c66Σύµφωνα µε πληροφορίες, ανάµεσα στους επιβάτες του «πλοίου της αγάπης» είναι ζάπλουτοι Αµερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηµατίες, top models και γνωστά ονόµατα της ξένης showbiz µε «βαριά» πορτοφόλια. Αλλωστε, οι τιµές είναι αρκετά υψηλές, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ξεκινούν από 1.149 ευρώ το άτοµο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για µια junior suite µε µπαλκόνι και τζακούζι! Η απλή junior suite κοστίζει 1.849 ευρώ, ενώ το ποσό των 1.524 ευρώ πρέπει να πληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις ανέσεις ενός superior room µε ιδιωτική πισίνα και ενός superior room µε µπαλκόνι και τζακούζι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...