Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τι ξέρει ο γιατρός εραστής της Σαλαγούδη

❱❱ Τα ευρήματα που βγήκαν στο φως και ο νέος κύκλος μαρτύρων κορυφώνουν το θρίλερΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Το κατώφλι του εισαγγελέα Αγρινίου πέρασε ο γιατρός με τον οποίο διατηρούσε μια παθιασμένη σχέση η αδικοχαμένη Ειρήνη Λαγούδη, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά της διόρισε νέα τεχνική σύμβουλο σε μια προσπάθεια να χυθεί φως στο θρίλερ που συγκλονίζει τους τελευταίους τέσσερις μήνες την Αιτωλοακαρνανία.

Ο ορθοπεδικός αποτελεί από την πρώτη στιγμή πρόσωπο «κλειδί» στη μυστηριώδη υπόθεση του θανάτου της 44χρονης χήρας από την Κατοχή, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Ετσι, κλήθηκε πριν από λίγες ημέρες να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος κάλεσε νέο κύκλο μαρτύρων στο πλαίσιο περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης. Ο δικαστικός λειτουργός εκτιμά ότι αυτά τα άτομα έχουν να πουν ουσιώδη πράγματα και να δώσουν στοιχεία, τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του σκοτεινού θρίλερ.

Ο γιατρός, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Αγρινίου, κλήθηκε να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα και αναφορικά με σημαντικά ευρήματα. Ο συγκεκριμένος άντρας αποτελούσε τον μεγάλο έρωτα της Ειρήνης, όμως της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα χαλούσε για χατίρι της ούτε την οικογένειά του ούτε το καλό όνομά του. Για την ερωτευμένη χήρα, ο χωρισμός ήταν κάτι αναπάντεχο και από τότε άρχισε μια ψυχοφθόρα διαδικασία, με γραπτά μηνύματα, κρυφές συναντήσεις, ικεσίες, καβγάδες και απειλές ανάμεσα στο πρώην παράνομο ζευγάρι.

Και ενώ οι δικαστικοί λειτουργοί προσπαθούν να βγάλουν άκρη με την υπόθεση, η οικογένεια της Λαγούδη προσέλαβε ακόμα μία τεχνική σύμβουλο, την ιατροδικαστή Αστερία Παπαβδή, για να κάνει ταυτοποίηση γενετικών υλικών από τα νέα στοιχεία που συνελέγησαν. Η διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης πήρε πελματικό αποτύπωμα από τον ουρανό του Ford Ka της άτυχης χήρας, η οποία βρέθηκε νεκρή στα πίσω καθίσματα. Το αποτύπωμα εστάλη σε ειδικά εργαστήρια για ανάλυση γενετικού υλικού, ιδρώτα, τριχών και όποιου άλλου στοιχείου θεωρηθεί σημαντικό.

Τα πειστήρια

Μιλώντας στην «Espresso» η κυρία Παπαβδή εξήγησε ότι θα αξιολογήσει το σύνολο των πορισμάτων που θα εξαχθούν από όλες τις εξετάσεις οι οποίες έχουν γίνει, συμπεριλαμβανομένων των πειστηρίων τα οποία συνέλεξαν χθες: «Εχω λάβει γνώση των στοιχείων της υπόθεσης και αυτών που είδα η ίδια. Την Τετάρτη συλλέξαμε ένα κομμάτι από το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινήτου (ουρανός), το οποίο στείλαμε με σχετική σήμανση σε αρμόδιο εργαστήριο. Οταν περιέλθει σε γνώση μου το σύνολο της δικογραφίας και των υπόλοιπων εγγράφων, θα τα αξιολογήσω κατάλληλα. Οχι απαραίτητα προς κάποια ορισμένη κατεύθυνση, αλλά με δική μου, αντικειμενική άποψη».

4t4r

2 0

Ο αδελφός και τα παιδιά της Ειρήνης επιμένουν από την πρώτη στιγμή ότι η 44χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας από ένα ή περισσότερα άτομα, αντικρούοντας το σενάριο της αυτοχειρίας.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης, το οποίο φυλάσσεται από τη Μεγάλη Πέμπτη σε μάντρα αυτοκινήτων στην Αθήνα, αποτελεί πολύ σημαντικό πειστήριο και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για τη συλλογή στοιχείων.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...