Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

ΓΚΛΕΤΣΟΣ: Ναι, έχω πάει με άντρα και ήταν πολύ ωραία

❱❱ Μετά την ατάκα για το… ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ο δήμαρχος Στυλίδας «ξαναχτυπά»«Σεισμό» -και πάλι- προκάλεσε ο Απόστολος Γκλέτσος με τις δηλώσεις του! Το είπε μία φορά πριν από περίπου δυόμισι χρόνια στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, χρησιμοποιώντας την παροιμιώδη φράση για το… ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, το είπε και μια δεύτερη φορά τώρα, πολύ πιο ωμά, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές: «Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία!» 

Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας επανέρχεται στο θέμα που είχε προκαλέσει σάλο, εξηγώντας στο περιοδικό «Votre Beaute» το άγνωστο παρασκήνιο που ακολούθησε της περίφημης δήλωσής του.

«Οταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου “τώρα θα γίνει της μουρλής”. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία! Πάρτε το και πάμε παρακάτω» ομολόγησε ορθά κοφτά. Οσον αφορά δε την αντίδραση των δημοτών του ύστερα από την επίμαχη ατάκα στην εκπομπή του ΑΝΤ1; Δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ομοφυλοφιλικές εμπειρίες

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» επισημαίνει τη μεγάλη και συγκινητική στήριξη που έλαβε από τους συμπολίτες του, λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης. «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας “δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον Στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ηρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν “δεν ξέρετε ότι εμείς στη Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;” είπαν. Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’ αυτό και τα δίνω όλα γι’ αυτούς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Να θυμίσουμε ότι ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν, καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, ρώτησε τον οικοδεσπότη της εκπομπής αν έχει «πάει με άντρα». Ο παρουσιαστής αρνήθηκε και ο δήμαρχος Στυλίδας τότε είπε: «Σε αυτήν τη χώρα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω;» Ακολούθησε η παροιμιώδης φράση «το ψάρι πρέπει να ψήνεται κι από τις δύο πλευρές», η οποία έγινε viral για μήνες! Τώρα, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά, ο Απόστολος Γκλέτσος επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα, στη συνέντευξή του στο μηνιαίο περιοδικό, και ξαναγίνεται το πρόσωπο των ημερών με τις αποκαλύψεις για το ερωτικό παρελθόν του σε αντρικά κρεβάτια.

Η Espresso  ΛΕΕΙ!

To τι έκανε ή εξακολουθεί να κάνει κάποιος στο κρεβάτι του είναι δικαίωμά του. Τώρα αν θα το… βροντοφωνάζει κιόλας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Στην περίπτωση του δημάρχου Στυλίδας, που στο παρελθόν έχει αποδείξει πόσο ασυγκράτητος είναι, τα πράγματα είναι ακόμη πιο πικάντικα! Να μπορούσε να σκιαγραφήσει λίγο περισσότερο τον… παρτενέρ του, βρε αδελφέ! Είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο, από τον χώρο των media ή της πολιτικής; Ε, Αποστόλη;

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΕΡΩΤΕΣ, ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ

Μπορεί ο Απόστολος Γκλέτσος να αποκάλυψε ότι έχει τύχει στο παρελθόν να απολαύσει το σεξ και με άντρα, ωστόσο ο κατάλογος με τις γυναίκες που έχουν περάσει από το κρεβάτι του είναι μεγάλος και δεν διαγράφεται.

Ο ξανθός macho νεαρός με το καλοφτιαγμένο κορμί ξετρέλανε τα θηλυκά με το που εμφανίστηκε στην ελληνική showbiz στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η πρώτη γνωστή σχέση του σημερινού δημάρχου Στυλίδας ήταν με τη Βερόνικα Αργέντζη, συμπρωταγωνίστριά του στο «Τμήμα Ηθών».

Ακολούθησε το ειδύλλιό του με τη Μιμή Ντενίση, με την οποία συνεργάστηκαν τόσο στο θέατρο, στην «Αννα Καρένινα», όσο και στην τηλεόραση, στο σίριαλ «Κάποιος να τη φυλάει».

Από τη ζωή του πέρασε κατόπιν μια άσημη κοπέλα, η Μαρί, για την οποία είχε ακουστεί ότι θα την παντρευόταν, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ. Το επόμενο ερωτικό κεφάλαιο στην ιστορία-αμαρτία του Απόστολου έμελλε να γίνει το «τραύμα» της καρδιάς του για καιρό.

Ο ηθοποιός έζησε έναν φλογερό έρωτα με την Αννα Βίσση, έχοντας τους paparazzi να τους καταδιώκουν ανελέητα. Τον Ιανουάριο του 1998 μπήκε στη ζωή του η Γωγώ Μαστροκώστα, με την οποία αρραβωνιάστηκε. Αντί για γάμο, βέβαια, κατέληξαν στον χωρισμό. Τον δρόμο της για την καρδιά-αγκινάρα του Αποστόλη βρήκε κατόπιν η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη Μαρία Νησιώτη. Μετά το άδοξο φινάλε και αυτής της σχέσης, ο Γκλέτσος ντύθηκε γαμπρός.

q3w4t 1

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου τον οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας σε χρόνο ρεκόρ. Κεραυνοβόλος ήταν, όμως, και ο χωρισμός τους μόλις δύο μήνες μετά. Το καλοκαίρι του 1999 ο Αποστόλης ερωτεύτηκε τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, στην οποία χάρισε επίσης μονόπετρο, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Τον Μάρτιο του 2001 ο ηθοποιός έκανε σχέση με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Πρόκειται για τη γυναίκα που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του οριστικά, καθώς του χάρισε ό,τι πολυτιμότερο έχει ο ηθοποιός αυτήν τη στιγμή, τη μονάκριβη κόρη τους Βαλίσια.

q3w4t 2

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...