Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Αθηνά είσαι άπονη και αχάριστη!

❱❱ Τι έκανε έξαλλο τον δικηγόρο Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος για δεκαετίες ήταν στο πλευρό της δυναστείας των Ωνάσηδων! Αποκλειστικές δηλώσεις στην «Espresso»Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso» για το φάντασμα του Αριστοτέλη Ωνάση που έχει στοιχειώσει τον Σκορπιό και τη «βόμβα» για τον πληρωμένο οκταετή παράνομο έρωτα του Ντόντα μέσα από το βιβλίο του δικηγόρου Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis: The red file», ο «φύλακας άγγελος» της Αθηνάς Ωνάση σοκάρει περιγράφοντας με τα πιο μελανά λόγια την άκαρδη συμπεριφορά της χρυσής κληρονόμου της δυναστείας.

«Η Αθηνά είναι αχάριστη και άπονη!» καταγγέλλει στην «Espresso» ο εδώ και 20 χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση – Ρουσέλ και συγγραφέας Αλέξης Μανθεάκης, λίγα 48ωρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του.

Οπως εξηγεί ο Αλέξης Μανθεάκης, η πολυετής σχέση του με την Αθηνά έληξε με τον πιο άδοξο και σκληρό τρόπο. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την υγεία της γυναίκας του ζήτησε τη βοήθεια της χρυσής κληρονόμου, αλλά εκείνη αδιαφόρησε παγερά!

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου, και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Εμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!» εξηγεί ο κ. Μανθεάκης και προσθέτει:

«Από τη μια έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της πρόσφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο! Επί 20 χρόνια, όποτε υπήρχε κάποιο σοβαρό θέμα που την απασχολούσε, ζητούσε πάντα τη βοήθειά μου. Τελευταία περίπτωση ήταν το διαζύγιό της, για το οποίο με κάλεσε τρεις φορές στην Ολλανδία. Επί μήνες έδινα στοιχεία στους δικηγόρους της για την παράνομη σχέση του Ντόντα με τη Nicky, το call girl από την Ελβετία! Μετά έκανε λες και δεν τη βοήθησα πουθενά, γιατί τα στοιχεία αυτά δεν τα χρησιμοποίησαν τελικά, αφού το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει. Φυσικά, ο Ντόντα έκανε στο τέλος πίσω με τις τεράστιες οικονομικές του απαιτήσεις, αφού σκέφτηκε τον διασυρμό μόλις έμαθε γι’ αυτά που είχαμε στα χέρια μας».

Οσο καιρό ο Αλέξης Μανθεάκης τροφοδοτούσε την Αθηνά και τους δικηγόρους της με στοιχεία σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση του πρώην άνδρα της, όλα πήγαιναν μια χαρά.

«Στα μηνύματά της η Nicky μου έλεγε μεν πράγματα για τη σχέση της με τον Ντόντα, τα οποία αποκάλυπτα αμέσως στην Αθηνά και στους δικηγόρους της, ωστόσο τα αποδεικτικά στοιχεία που τον έκαιγαν μου τα παρέδωσε αρκετούς μήνες μετά. Είχα δεχτεί πολλές πιέσεις, σχεδόν σε καθημερινή βάση, από τους δικηγόρους της για να τους παραδώσω τον φάκελο. Ομως, μόλις τον παρέλαβαν σταμάτησαν την όποια επαφή μαζί μου!» αποκαλύπτει ο πρώην σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση – Ρουσέλ και προσθέτει:

«Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια και εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει “ούτε ένα ευρώ” μέσω του δικηγόρου της; Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα e-mail στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Οτι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο “Αθηνά Ωνάση”…».

Στα χρόνια που ήταν κοντά της ο Αλέξης Μανθεάκης βρέθηκε μέχρι και κατηγορούμενος για ψευδορκία εξαιτίας της «άκαρδης» Αθηνάς!

«Για χάρη της ήμουν τέσσερα χρόνια κατηγορούμενος για ψευδορκία στα ελληνικά δικαστήρια. Με την τότε μαρτυρία μου κέρδισε μια μάχη εκείνη και ο πατέρας της 5 δισεκατομμύρια!» αποκαλύπτει και καταλήγει: «Οσο για εκείνους που υποστηρίζουν ότι με έκανε πέρα η Αθηνά, τους απαντώ πως εγώ δεν είμαι υπάλληλος της Ωνάση. Σταμάτησα να δουλεύω και να έχω όποια οικονομική σχέση μαζί της από το 2002».

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...