Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ωρες αγωνίας για τον Κώστα Ευριπιώτη

❱❱ Τα ανησυχητικά σημάδια στις πρόβες για τον «Πολυτεχνίτη κι ερημοσπίτη», όταν έχανε τα λόγια του ρόλου τουΤα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή του Κώστα Ευριπιώτη από τη μια μέρα στην άλλη. Ενώ ο γνωστός ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανεβεί στη σκηνή του θεάτρου «Αθηνά», με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Οπως ήταν αναμενόμενο, η αγωνία των συναδέλφων του που πληροφορήθηκαν το γεγονός έχει χτυπήσει κόκκινο.

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας έκανε εντατικές πρόβες με τον Σπύρο Πούλη, τη Νικολέττα Καρρά, τη Σοφία Βογιατζάκη και άλλους ηθοποιούς υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βασίλη Θωμόπουλου για τη θρυλική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, που θα ανέβει για δεύτερη συνεχή σεζόν στο θέατρο «Αθηνά».

Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες από τις πρόβες και τη φωτογράφισή τους για την παράσταση, ενώ πριν από καμιά δεκαριά μέρες είχε φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία και σχετικό δελτίο Τύπου. Στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι «ο Κώστας Ευριπιώτης δεν είναι καλά και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην παράσταση».

4798 kostas evripiotis spiros poylis andreas konstantinidis 752018

Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες με νέο δελτίο Τύπου από το θέατρο, μέσω του οποίου ενημερωθήκαμε για την αντικατάσταση του ηθοποιού στον θίασο από τον Κωνσταντίνο Καζάκο, αλλά και για την πρεμιέρα της παράστασης στις 30 Μαΐου. Μία μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη δηλαδή, οι συζητήσεις για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είχαν φουντώσει, με ανθρώπους που κινούνται στον καλλιτεχνικό χώρο να λένε ότι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

«Ο Κώστας είναι παλικάρι»

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Ετσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει συμβαίνει» δηλώνει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή και προσθέτει: «Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πώς θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι».

Οπως μας μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, η επέμβαση του ηθοποιού πήγε καλά. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι ώστε να αναρρώσει. Μάλιστα, φέρεται ότι ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού, που για περισσότερο από 35 χρόνια μάς διασκεδάζει μέσα από τους χαρακτηριστικούς ρόλους στην τηλεόραση, στο σινεμά και κυρίως στο θέατρο, είναι πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του, μεταξύ των οποίων και η σύντροφός του, η οποία κινείται εκτός καλλιτεχνικού χώρου και ο ίδιος την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του το 2009

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υγεία του Κώστα Ευριπιώτη δοκιμάζεται. Τον Αύγουστο του 2009 είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του ενώ κατευθυνόταν από τον Ισθμό της Κορίνθου προς το Λουτράκι. Ο ηθοποιός χτύπησε στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα του Ευαγγελισμού. Σε αυτό το θέμα είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στην «Espresso» πριν από λίγους μήνες: «Δεν θυμάμαι τίποτα, τίποτα από όλο αυτό… Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι γιατροί μού απαγόρευσαν να ξανακαβαλήσω μηχανάκι και τους άκουσα, γιατί μου τόνισαν ότι δεν με παίρνει να ξαναπέσω και να χτυπήσω πάλι».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...