Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Ποιοι ξέρουν τα μυστικά του άφαντου φαντάρου!

❱❱ Φίλος του Σαράντη Κολλιαδέλη ξεσπά: «Μου είπε ότι είχε θέμα με κάτι δόκιμους»Από την
Εύα Παπαδάτου

Για καψώνια που τον είχαν καταρρακώσει ψυχολογικά και ήθελε απεγνωσμένα να πάρει αναβολή από τον Στρατό κάνει λόγο ο κολλητός του Τάκη (Σαράντη) Κολλιαδέλη, ο οποίος εξαφανίστηκε εν πλω!

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς το κινητό του 23χρονου στρατιώτη από τη Χαλκίδα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς, φέρεται ότι έδωσε σήμα τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση!

Μαρτυρία-σοκ

Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη γύρω από όσα είχε εκμυστηρευτεί ο Τάκης στους κοντινούς του ανθρώπους, ενώ προκαλεί σοκ μια μαρτυρία που αναφέρεται σε έναν νεαρό ο οποίος έμοιαζε με τον 23χρονο και φέρεται ότι διαπληκτίστηκε έντονα με ομάδα Ρομά πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, όταν αυτό βρισκόταν μεσοπέλαγα.

Λίγο μετά από όσα είπαν η κοπέλα του Τάκη, Εύα, αλλά και ο πατέρας του Κωνσταντίνος, οι οποίοι υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι το παλικάρι πήρε αναβολή επειδή δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο, ο στενός φίλος του, Βαλάντης, επιβεβαιώνει την άσχημη αρχή που είχε κάνει ο 23χρονος αγνοούμενος στο στρατόπεδο της Χίου, όπου είχε παρουσιαστεί στις 21 Μαΐου:

«Μου είχε αναφέρει ότι αντιμετώπιζε κάτι θέματα με κάποιους δόκιμους, με τους οποίους μάλιστα είχε καβγαδίσει άγρια. Δεν μου είχε πει τον λόγο του τσακωμού, αλλά μπορεί να έγινε για καψώνι. Πάντως, όταν ήρθε με άδεια στη Χαλκίδα, μου είπε ότι δεν ήταν πολύ καλά και αισθανόταν πολύ πιεσμένος και πεσμένος ψυχολογικά» είπε ο Βαλάντης, τονίζοντας ότι συμβούλεψε τον κολλητό του να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται.

Ψυχολογικοί λόγοι

Τελικά ο Τάκης ζήτησε αναβολή για οικονομικούς και ψυχολογικούς λόγους δέκα μέρες μετά την ορκωμοσία και μεταφέρθηκε για ειδική εξέταση, κατά την οποία οι γιατροί διέγνωσαν πως έπρεπε να πάρει το χαρτί της αναβολής, όπως και έγινε. Τελευταία φορά που μίλησε με τον Βαλάντη ήταν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν βρισκόταν πάνω στο «Νήσος Ρόδος» επιστρέφοντας από τη Χίο:

«Στη 1.24 μιλήσαμε για τελευταία φορά. Μου είπε ότι ήταν πάνω στο πλοίο και ότι θα τα λέγαμε την επομένη που θα ερχόταν στη Χαλκίδα» λέει ο φίλος του Τάκη, που μάλιστα ανέφερε ότι το κινητό τηλέφωνο του αγνοουμένου ενεργοποιήθηκε το Σάββατο (τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση) για λίγες ώρες και έπειτα απενεργοποιήθηκε και πάλι!

Η παρουσία του Σαράντη στο πλοίο επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς τον έχει «πιάσει» κάμερα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του πλοίου, τόσο στο Λιμενικό όσο και στη Γραμμή Ζωής ο 23χρονος εθεάθη στο κατάστρωμα από τις 2.45 ως τις 3.15 τα ξημερώματα. Μέσα σε εκείνο το διάστημα κάποιοι είπαν ότι είδαν έναν νεαρό να διαπληκτίζεται με ομάδα Ρομά, ενώ ένα ζευγάρι δήλωσε ότι είδε ένα παλικάρι να τρέχει στο κατάστρωμα για να κρυφτεί.

Στρατιώτες που υπηρετούσαν μαζί με τον Σαράντη στη Χίο αποκάλυψαν σε καταθέσεις τους ότι ο 23χρονος τους είχε εκμυστηρευτεί πως μεγάλωσε με τη μητέρα του, γιατί οι γονείς του είχαν πάρει διαζύγιο όταν εκείνος ήταν μόλις τριών ετών. Στα 13 του έφυγε από το σπίτι και έμεινε μόνος του σε πολυκατοικία στην οποία διέμενε ένας θείος του. Εκανε αρκετές δουλειές για να επιβιώσει, όπως σερβιτόρος, ενώ παλιότερα έκανε και χρήση ναρκωτικών. Ομως, όπως φέρεται ότι τους είπε, πλέον ήταν «καθαρός»!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...