Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Άρπαξαν μια περιουσία από τον Σπανουδάκη

❱❱ «Ποντικοί» έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του γνωστού μουσικοσυνθέτη, ενώ αυτός και η σύζυγός του κοιμούντανΚυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν οι άγνωστοι διαρρήκτες τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και τη σύζυγό του, όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους στην περιοχή Ανω Καρελλάς, στο Κορωπί, και το «έγδυσαν», κάνοντας την μπάζα της ζωής τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η διάρρηξη έγινε πριν από μερικές ημέρες και οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, κειμήλια των γονέων του ζευγαριού, αλλά και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ, χωρίς να τους αντιληφθούν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη, που κοιμούνταν ανυποψίαστοι στην κρεβατοκάμαρα!

Οι δυο τους διαπίστωσαν τη διάρρηξη αρκετές ώρες αργότερα, όταν πλέον ξύπνησαν και έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι άνω κάτω! Αμέσως ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου, άνδρες του οποίου πήγαν στο σημείο. spanoudakis dori 0Οπως ανέφερε σοκαρισμένο το ζευγάρι στους αστυνομικούς, εκτιμά ότι οι κακοποιοί εισέβαλαν στον χώρο του τα ξημερώματα, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Κι αυτό διότι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης που έχει διαμορφώσει μέσα στην οικία και πήγε για ύπνο τα ξημερώματα, χωρίς να διαπιστώσει κάτι ύποπτο.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τους χώρους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άγνωστοι κακοποιοί πήδηξαν πάνω από τον φράκτη του κήπου και κατάφεραν να φτάσουν στην μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα.

Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξαν δύο κοσμηματοθήκες που ήταν γεμάτες με χρυσαφικά, κοσμήματα και, κυρίως, με οικογενειακά κειμήλια ιδιαίτερης αξίας. Λες και ήταν απόλυτα διαβασμένοι, κατάφεραν να ξετρυπώσουν και τα μετρητά που φύλαγε το ζευγάρι σε αφανές σημείο του σπιτιού και να φύγουν σαν… κύριοι, όπως μπήκαν, έχοντας εξασφαλίσει έναν θησαυρό που ξεπερνά σε αξία τα 200.000 ευρώ.

Κλοπιμαία

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι, για να εντοπίσουν τα κλοπιμαία, θα πρέπει να έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι, παρ’ όλα αυτά κινήθηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Από την άλλη πλευρά, πέρα από την απώλεια, το γεγονός ότι ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του δεν ξύπνησαν ίσως τους προφύλαξε από μια ακόμα πιο δυσάρεστη και επικίνδυνη τροπή, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδρούσαν οι κακοποιοί αν τους έβλεπαν μπροστά τους. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, όλα όσα εκλάπησαν μέσα από το σπίτι ήταν ασφαλισμένα.

Στην Ασφάλεια, όπου πήγε ο καταξιωμένος μουσικός για να καταγγείλει τη διάρρηξη, έγινε λόγος και για άλλη μια κλοπή που είχε γίνει πάλι στο σπίτι του, πριν από τέσσερα χρόνια, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται ως προς την ταυτότητα των δραστών. Παράλληλα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους όλα τα άτομα που κατά καιρούς εργάστηκαν για λογαριασμό του ζευγαριού στο σπίτι και γνώριζαν τα κατατόπια.

«ΝΤΟΥ» ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

Αννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Βέρτης… Η λίστα με τα ονόματα celebrities που έχουν πέσει θύματα διάρρηξης είναι μεγάλη. Τον Οκτώβριο του 2016, ενώ η «απόλυτη σταρ» βρισκόταν στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα της στην Εκάλη, αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε κοσμήματα αξίας.

Εναν μήνα μετά έγινε «ντου» στη μεζονέτα του Νίκου Βέρτη στα νότια προάστια. Οι δράστες παραβίασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού του καλλιτέχνη, την ώρα που εκείνος απουσίαζε, και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ρολόγια. Λίγο καιρό νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ο Τόνυ Μαυρίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Φαίνεται ότι ο συνθέτης αντιλήφθηκε κάποιες ύποπτες κινήσεις έξω από την οικία του και, όταν κατέβηκε, οι τρεις ληστές τού επιτέθηκαν, τον έβαλαν με γροθιές μέσα και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που βρήκαν μέσα στο σπίτι και αρκετά κοσμήματα μεγάλης αξίας. Την ίδια χρονιά, τον απόλυτο τρόμο έζησε και η Τέτα Καμπουρέλη, όταν αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της, χτύπησαν την ίδια και τον σύζυγό της, και ξήλωσαν επίσης το χρηματοκιβώτιό τους.

Τον Οκτώβριο του 2017 διαρρήκτες «χτύπησαν» και το σπίτι του Χρήστου Νικολόπουλου, στην περιοχή Κάλαμος στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας! Φαίνεται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι ο μουσικοσυνθέτης απουσίαζε, όμως δεν βρήκαν αυτά που αναζητούσαν και έτσι αρκέστηκαν σε μερικά προσωπικά αντικείμενα, όπως το αγαπημένο του μπουζούκι. Τον Νοέμβριο του 2017 στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Οι δράστες μπήκαν στην οικία του ζευγαριού στη Βούλα και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα. Τη στιγμή της διάρρηξης έλειπαν όλοι.

Τον περασμένο Μάρτιο ληστές μπούκαραν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη. Ο τραγουδιστής ήταν τότε στην Κύπρο για δουλειά και οι δράστες περίμεναν να φύγουν η σύζυγός του με τον γιο τους, για να εισβάλουν στην οικία τους, σπάζοντας με τσεκούρι την μπαλκονόπορτα του παιδικού δωματίου. Εναν μήνα μετά, τον Απρίλιο της φετινής χρονιάς, θύμα διάρρηξης έπεσε και ο Λευτέρης Πανταζής. Οπως δήλωσε ο ίδιος, οι δύο οικιακές βοηθοί κοιμούνταν και οι διαρρήκτες μπήκαν μάλλον από την κουζίνα, γιατί δεν είχε ασφαλίσει καλά η πόρτα, ενώ έφυγαν σαν κύριοι με λεία τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή, μετρητά περίπου 1.000 ευρώ και πολύτιμα αντικείμενα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...