Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τους παίρνουν μάτι οι γείτονες

❱❱ Η χαρά του ματάκια! τσίτσιδοι Αθηναίοι σε ένα ασυνήθιστο «κυνήγι» απόλαυσηςΤσίτσιδους Αθηναίους σε ρόλο… πρωταγωνιστών ταινίας σεξουαλικού περιεχομένου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν -και μάλιστα live!- οι κάτοικοι του κέντρου για τρεις μέρες, τη βδομάδα που διανύουμε! Μάλιστα, η πρώτη συνάντηση των διψασμένων για ηδονή αντρών και γυναικών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο πρωτοποριακό πρότζεκτ του Χιλιανού αρχιτέκτονα Raul Hott πραγματοποιήθηκε χθες σε μια… ταράτσα στην οδό Θεμιστοκλέους 52 στα Εξάρχεια. 

Τι κι αν ο υδράργυρος τις τελευταίες μέρες έχει χτυπήσει κόκκινο; Τι κι αν οι γείτονες περίμεναν κρυμμένοι πίσω από μία κουρτίνα για να… πάρουν μάτι; Οι ξαναμμένοι συμμετέχοντες του προχωρημένου για τα ελληνικά δεδομένα εικαστικού πρότζεκτ με την ονομασία «Η Μεγάλη Διέγερση: Ξαναμμένες Ταράτσες» έδωσαν ραντεβού για να πετάξουν τα ρούχα τους και να επιδοθούν σε ένα ασυνήθιστο «κυνήγι» απόλαυσης, με θέα τα… δορυφορικά πιάτα, τους ηλιακούς θερμοσίφωνες και τις απλωμένες μπουγάδες!

Χθες, στις 7.30 το βράδυ, έγινε η πρώτη συνάντηση για την επίτευξη της… μεγάλης διέγερσης σε κοινή θέα. Αύριο και την Παρασκευή 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες ακόμα δύο συνεδρίες σε διαφορετικές ταράτσες του κέντρου της Αθήνας, από τις 7 ως τις 9 το βράδυ, οι οποίες -σύμφωνα με τους διοργανωτές- θα οδηγήσουν σε ένα συλλογικό δρώμενο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο εμπνευστής

Σύμφωνα με τον εμπνευστή του πρότζεκτ Raul Hott, οι ταράτσες της Αθήνας είναι… σέξι και μπορούν να μας «ανάψουν» με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση! Αλλωστε, εκεί μας λούζει το φως και είμαστε πιο κοντά στον ουρανό, πρεσβεύει ο Χιλιανός αρχιτέκτονας και καλλιτέχνης, ο οποίος έχει εγκατασταθεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Ειδικότερα, αυτό που λένε οι υποστηρικτές του εικαστικού πρότζεκτ είναι πως η αρχιτεκτονική είναι εργαλείο στην προσπάθεια να ενισχυθεί η επιθυμία και οι μουσικές της πόλης μπορούν να διεγείρουν τις αισθήσεις μας και να μας φέρουν πιο κοντά. Με ποιον τρόπο, όμως, μπορεί να επιτευχθεί αυτό;

7 f1 01 2

Με τις κατάλληλες πρακτικές αναπνοής, διαλογισμού και ασκήσεις σωματικότητας που υποδεικνύει το πρότζεκτ και οι οποίες μπορούν να γίνουν ατομικά και συλλογικά. Αποκεί κι ύστερα, σύμφωνα με τους φαν του εικαστικού δρωμένου, οι συμμετέχοντες αρχίζουν να εξερευνούν το σώμα τους, απελευθερώνονται και… ό,τι ήθελε προκύψει! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί Aθηναίοι, που θέλουν να μάθουν από πρώτο χέρι με ποιον τρόπο η ταράτσα μέσω της τέχνης μπορεί να τους οδηγήσει στην απόλυτη σεξουαλική απελευθέρωση. Οπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έφτασε και στα social media, με αποτέλεσμα τα σχόλια από χρήστες που έσπευσαν να διακωμωδήσουν το γεγονός να πέφτουν βροχή: «Οποιος θέλει να αράξουμε ταράτσα σήμερα μπορώ. Εχει γλυκιά βραδιά» αναφέρει με χιούμορ ένας χρήστης του twitter, ενώ άλλος σχολιάζει κάτω από την αφίσα του event, η οποία απεικονίζει ένα γυμνό ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις: «…Πάμε ταράτσα»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...