Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

ΝΤΡΟΠΗ! Ξεσάλωμα στο Νammos, ενώ η Ελλάδα θρηνεί για τα παιδιά της

❱❱ Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ ο «ευαίσθητος» Αντώνης Ρέμος με τη σαμπάνια να ρέει στα πόδια του τραγούδησε στη «φιλανθρωπική» φιέσταΤα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει ακόμη για τους νεκρούς και τους αγνοουμένους που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά, αλλά στο Nammos της Μυκόνου το καθιερωμένο ετήσιο γλέντι με τον Ρέμο -σε σύμπραξη με τον Αιγύπτιο σταρ Amr Diab- έγινε κανονικότατα το βράδυ της Παρασκευής και μάλιστα με περίσσιο κέφι, αλλά με μία μέρα αναβολή λόγω… πένθους (να τα λέμε αυτά)! Ατραξιόν της βραδιάς ήταν ο ανεκδιήγητος Λάκης Γαβαλάς, ντυμένος στα μαύρα -προφανώς γιατί ήταν στα… κάτω του-, ο οποίος έριξε τις ζεϊμπεκές του στο τραγούδι «Μου ‘χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» του Γιάννη Πάριου που «κελαηδούσε» εκείνη την ώρα ο Ρέμος. 

esr 2707 013 cmyk

Η επιλογή του τραγουδιού μοιάζει, αλλά δεν πρέπει να είναι τυχαία… Σίγουρα ο μόδιστρος θα είχε στο μυαλό του τους πυροπλήκτους που, πράγματι, είδαν τη ζωή τους να γίνεται κόλαση μέσα σε λίγες ώρες… Γι’ αυτό, άλλωστε (τρομάρα του), και το χόρεψε με τόση χάρη, ευλυγισία και πάθος!
Μόνο θλίψη και ντροπή προκαλεί η εικόνα του Mr Lak να διασκεδάζει έως το ξημέρωμα, δείχνοντας ότι γι’ αυτόν ο μήνας έχει… εννιά!

Η αμοιβή του

Από την άλλη, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος άρχισε την τεράστια καριέρα του με το «Σαν το κέρμα στον ζητιάνο», αποφάσισε να ρίξει μερικά «ψιλά» -αλλά όχι κέρματα- στους πληγέντες, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι η αμοιβή του από την εμφάνισή του στο high στέκι της Μυκόνου θα κατατεθεί εξ ολοκλήρου στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μία αμοιβή που, όμως, δεν θα μάθουμε ποτέ πόση είναι… Πέραν αυτού, τραγούδησε, γέλασε, καταχειροκροτήθηκε και απόλαυσε μία μικρή λίμνη πανάκριβης σαμπάνιας να χύνεται στα πόδια του.

Μεταξύ των θαμώνων που γλεντοκόπησαν ανενόχλητοι στο νησί των ανέμων και μακριά από τα αποκαΐδια και τις στάχτες που είχαν πνίξει την Αθήνα ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας, ο Σέρρος Μύρτας, αλλά και η Ραμόνα Βλαντή, που έγινε γνωστή ανά το πανελλήνιο μέσα από την εκπομπή κραξίματος και… μόδας «My style rocks».

f

Επειδή, όμως, όλοι όσοι βρέθηκαν στο γλέντι ήθελαν όντως να συμπαρασταθούν στο δράμα των συμπολιτών μας, παρά την ασυγκράτητη επιθυμία τους για ξεσάλωμα, η διεύθυνση του μαγαζιού τοποθέτησε πάνω στα τραπέζια ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή που έπληξε την ανατολική Αττική και οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες με ό,τι ποσό ήθελε ο καθένας.

«Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και τη συνεισφορά σας» ανέγραφε χαρακτηριστικά το χαρτάκι, με κάθε έννοια σεβασμού προς την τραγωδία που χτύπησε την Αττική να ξεθωριάζει μαζί με τις χρωματιστές χαρτοπετσέτες κάτω από τα υγρά από τον πάγο ποτήρια. Τέλος, ακόμη και η ίδια η επιχείρηση, από το… υστέρημά της βεβαίως, έκανε το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειας, καταθέτοντας 100.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη βραδιά του live ήταν στο ύψος των 200.000 ευρώ, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις των θαμώνων που έγιναν απευθείας στον λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα. Την ώρα που η Ελλάδα πενθεί και μετράει τους νεκρούς της, η (ανέμελη) ζωή στο Nammos συνεχίζεται…

Η κόρη του πλανητάρχη στο πάρτι-πρόκληση

3 5

Στην περίφημη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, όπου οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας, μία ημέρα μετά τη λήξη του εθνικού πένθους, βρέθηκε και η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι.

Η 24χρονη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με τη Λίντσεϊ Λόχαν και τον κολλητό της φίλο Αντριου Γουόρεν, οι οποίοι «πρόδωσαν» με φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram τους την παρουσία της κόρης Τραμπ στη Μύκονο, αφού οι παπαράτσι -όσο κι αν την ψάχνουν- δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν. «Χαρούμενος να βρίσκομαι στο Nammos για να βοηθήσω τα θύματα από τις φωτιές, ένας καλός σκοπός με τις αγαπημένες μου» έγραψε ο 24χρονος σχεδιαστής και «πρίγκιπας των social media» Αντριου Γουόρεν, προφανώς αναμασώντας την… καραμέλα ότι η φιέστα πραγματοποιήθηκε για να βοηθηθούν οι πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά, που κατάπιε ψυχές, χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια στο διάβα της. Νωρίτερα, η μοναδική κόρη που απέκτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τη Μάρλα Μαπλς διασκέδασε σε κλαμπ του νησιού, φορώντας ένα μίνι σέξι φόρεμα, ενώ πόζαρε και με την υπόλοιπη παρέα σε ένα γιοτ, στα ανοιχτά του Nammos.

1 5

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 24χρονη θυγατέρα του Τραμπ επισκέπτεται τη χώρα μας. Το 2014 είχε βρεθεί με τη μητέρα της στην Κρήτη για διακοπές και, μάλιστα, η δεύτερη στη σειρά σύζυγος του πλανητάρχη ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία από το ελληνικό νησί με την κόρη της, γράφοντας: «Αναδρομή στο παρελθόν… Με την όμορφη κόρη μου απολαμβάνοντας τη μαγεία της γης και της θάλασσας της αρχαίας Κρήτης, Αύγουστος 2014».

Η Τίφανι γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε στο Λος Αντζελες, μακριά από τη δυναστεία. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας Κοινωνιολογία και ως φοιτήτρια έκανε ένα σεμινάριο στη «Vogue», όπου φωτογραφήθηκε με τη σιδηρά Αννα Γουίντουρ. Ως κόρη του Τραμπ, η Τίφανι πέρασε και από την εκπομπή της Οπρα Γουίνφρι, στην οποία εξομολογήθηκε την αγάπη της για τη μουσική. Εβγαλε, μάλιστα, και έναν δίσκο σε ηλικία 17 ετών που δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία, ενώ έχει υπάρξει και μοντέλο…

Εξαλλος ο Νίκος 

Αποστολόπουλος για τις δηλώσεις του λαϊκού αοιδού

Βολές εναντίον του Ρέμου και από τον Νίκο Αποστολόπουλο (φωτό)!72n Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας μίλησε στην «Espresso» για τη συναυλία στο Nammos, σχολιάζοντας τη δήλωση του τραγουδιστή, ο οποίος, κλείνοντας τη βραδιά στο high στέκι της Μυκόνου, είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και δεν κρυφτήκατε σαν τους άλλους». Επειτα από αυτό ο καταξιωμένος designer έγινε ταύρος σε υαλοπωλείο: «Από πού να κρυφτούμε; Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εκεί τη στιγμή που η Ελλάδα θρηνεί; Πολλοί Ελληνες ακύρωσαν την παρουσία τους. Να πάμε να δώσουμε 10.000 ευρώ το άτομο απλώς για να πούμε ότι ήμασταν εκεί; Οταν θες να κάνεις κάτι και να δώσεις χρήματα για να βοηθήσεις, το κάνεις σιωπηλά. Επίσης, δίνεις αυτά που θες από την αποταμίευσή σου και όχι από αμοιβή, που σημαίνει ότι θα έχει έκπτωση από την Εφορία». 

Λίγες ώρες πριν από τη συναυλία ο Νίκος Αποστολόπουλος τα είχε… χώσει στον τραγουδιστή, γράφοντας στα social media: «… ημέρα πένθους σήμερα, κηδείες, αναζήτηση, θρήνος και συ αγόρασες το δικαίωμα να τραγουδάς ξεσηκώνοντας τον κόσμο… Ποιος ξεφτιλισμένος Ελληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά… που να ’σαι τι ήμουνα για σένανε… Το μόνο που έπρεπε να τραγουδάς σε repeat είναι έκρυψα το πρόσωπό μου από ντροπή!.. 21 χρόνια πριν ήσουν φίλος μου και καλό παιδί…» 

offer

Στην περίφημη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, όπου οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας, μία ημέρα μετά τη λήξη του εθνικού πένθους, βρέθηκε και η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι. Η 24χρονη έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με τη Λίντσεϊ Λόχαν και τον κολλητό της φίλο Αντριου Γουόρεν, οι οποίοι «πρόδωσαν» με φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram τους την παρουσία της κόρης Τραμπ στη Μύκονο, αφού οι παπαράτσι -όσο κι αν την ψάχνουν- δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν. «Χαρούμενος να βρίσκομαι στο Nammos για να βοηθήσω τα θύματα από τις φωτιές, ένας καλός σκοπός με τις αγαπημένες μου» έγραψε ο 24χρονος σχεδιαστής και «πρίγκιπας των social media» Αντριου Γουόρεν, προφανώς αναμασώντας την… καραμέλα ότι η φιέστα πραγματοποιήθηκε για να βοηθηθούν οι πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά, που κατάπιε ψυχές, χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια στο διάβα της. Νωρίτερα, η μοναδική κόρη που απέκτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τη Μάρλα Μαπλς διασκέδασε σε κλαμπ του νησιού, φορώντας ένα μίνι σέξι φόρεμα, ενώ πόζαρε και με την υπόλοιπη παρέα σε ένα γιοτ, στα ανοιχτά του Nammos.Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 24χρονη θυγατέρα του Τραμπ επισκέπτεται τη χώρα μας. Το 2014 είχε βρεθεί με τη μητέρα της στην Κρήτη για διακοπές και, μάλιστα, η δεύτερη στη σειρά σύζυγος του πλανητάρχη ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία από το ελληνικό νησί με την κόρη της, γράφοντας: «Αναδρομή στο παρελθόν… Με την όμορφη κόρη μου απολαμβάνοντας τη μαγεία της γης και της θάλασσας της αρχαίας Κρήτης, Αύγουστος 2014».Η Τίφανι γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε στο Λος Αντζελες, μακριά από τη δυναστεία. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας Κοινωνιολογία και ως φοιτήτρια έκανε ένα σεμινάριο στη «Vogue», όπου φωτογραφήθηκε με τη σιδηρά Αννα Γουίντουρ. Ως κόρη του Τραμπ, η Τίφανι πέρασε και από την εκπομπή της Οπρα Γουίνφρι, στην οποία εξομολογήθηκε την αγάπη της για τη μουσική. Εβγαλε, μάλιστα, και έναν δίσκο σε ηλικία 17 ετών που δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία, ενώ έχει υπάρξει και μοντέλο…

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...