Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μεγαλείο ψυχής από την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ

❱❱ Το «δεν ξεχνάμε και βοηθάμε» δεν είναι μόνο τα κεράκια, αλλά η έμπρακτη βοήθεια σε όσους υποφέρουν, λέει στην «Espresso»  Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πρωτοστατεί ως εθελόντρια στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

Η ηθοποιός βοηθά στην απογραφή και την καταγραφή των πραγμάτων και, όπως μας διαμήνυσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, υπάρχει ανάγκη από επιπλέον εθελοντές, αυτοκίνητα και ειδικούς που μπορούν να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους.

«Καθένας από το μετερίζι του μπορεί να βοηθήσει. Το “δεν ξεχνάμε και βοηθάμε” δεν είναι μόνο τα κεράκια και τα μνημόσυνα, αλλά η δράση και η έμπρακτη βοήθεια στους ανθρώπους που υποφέρουν. Θρηνήσαμε όλοι μας για τα θύματα της πυρκαγιάς, πρέπει τώρα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επέζησαν κι έχει αλλάξει δραματικά η ζωή τους. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας» τονίζει η Κωνσταντίνα στην «Espresso» και προσθέτει: «Δεν υπάρχουν οργάνωση και συντονισμός, γιατί οι άνθρωποι είναι λίγοι, βρίσκονται συνέχεια εκεί και κουράζονται. Υπάρχει ανάγκη επίσης για μέσα μεταφοράς των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που δεν μπορούν να έρθουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης να τα πάρουν».

«Το θεώρησα χρέος μου»

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται επίσης στην ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης όλων αυτών που είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τη μια στιγμή στην άλλη και δικούς τους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

«Ειδικοί σε αυτόν τον τομέα ας βοηθήσουν εθελοντικά. Οι άνθρωποι αυτοί θα χρειάζονται βοήθεια για τουλάχιστον δύο μήνες. Εκεί είναι ακόμα αποκαΐδια… Γίνονται και συσσίτια. Πηγαίνουμε κι εκεί. Ξέρω ότι και σ’ αυτόν τον τομέα χρειάζονται επιπλέον εθελοντές. Προσωπικά το θεώρησα μεγάλο χρέος μου απέναντι στον κόσμο να είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι» μας λέει, καλώντας όλους μας, καθέναν από τη θέση του και με τη δυνατότητά του, να συμπράξουμε σε αυτό το σπουδαίο έργο.

image

Μαζί της βρίσκεται και ο γνωστός δικηγόρος και καλός της φίλος Αλέξανδρος Κασσανδρινός, ο οποίος ανέβασε στα social media βίντεο από τη δραστηριότητά τους, ζητώντας τη συνδρομή και άλλων εθελοντών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους επωνύμους που πρόσφεραν εθελοντική εργασία γι’ αυτόν τον σκοπό ήταν και ο Σάββας Πούμπουρας, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

—-

Κρατούμενοι στις Φυλακές Κύπρου έστειλαν 2.014 ευρώ στους πυροπλήκτους

Ακόμη και στους κρατουμένους στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου έφτασε το συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική!

Η διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος Αννα Αριστοτέλους παρέδωσε εκ μέρους 146 κρατουμένων στον επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη μία επιταγή με το ποσό των 2.014 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για να βοηθηθούν τα παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές.

Οπως ανέφερε η κυρία Αριστοτέλους, το ποσό συγκεντρώθηκε από συνεισφορές κρατουμένων και υποδίκων, είτε από τα ημερομίσθιά τους για τον μήνα Ιούλιο είτε από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Ο επίτροπος Εθελοντισμού, παραλαμβάνοντας την επιταγή, έκανε από την πλευρά του λόγο για μια ιδιαίτερα συγκινητική χειρονομία εκ μέρους των κρατουμένων αφού, όπως ανέφερε, πολλοί έχουν δώσει το υστέρημά τους.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση, με την οποία η διεύθυνση και το προσωπικό των φυλακών συνέχαιραν τους κρατουμένους και τους υποδίκους για τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της ανατολικής Αττικής.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...