Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Tου έλιωνε το κεφάλι και τραβούσε βίντεο τον φόνο

❱❱ Πρωτοφανές έγκλημα στο Αίγιο με δράστη έναν 17χρονο, που έγινε φονιάς για ένα χρέος 1.500 ευρώΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ψυχρός και ανελέητος δολοφόνος αποδείχθηκε ένας ανήλικος Ρουμάνος, που πολτοποίησε με βαριοπούλα το κεφάλι ενός 31χρονου Αφγανού φίλου του στο Αίγιο, επειδή δεν του εξοφλούσε το χρέος του! Σαν να μην ήταν αρκετή η φρίκη της αποτρόπαιας δολοφονίας, ο «άγουρος» δράστης την αποτύπωνε και σε βίντεο με το κινητό του, λες και καμάρωνε για το «έργο» του!

Το οπτικό υλικό ήταν αυτό που αποτέλεσε ατράνταχτο πειστήριο για το απίστευτης αγριότητας έγκλημα, όταν οι αστυνομικοί που βρήκαν το φριχτά παραμορφωμένο πτώμα άρχισαν να κάνουν προσαγωγές υπόπτων μεταξύ των αλλοδαπών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην περιοχή της Ροκάς, λίγο έξω από το Αίγιο. Εξετάζοντας τα κινητά τους, έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν τις σκηνές που είχε καταγράψει ο 17χρονος και έμοιαζαν βγαλμένες από ταινία γκραν γκινιόλ! Οπως λένε, δεν έχουν ξαναδεί δολοφόνο να κινηματογραφεί την πράξη του.

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε ένα φυτώριο για καλλωπιστικά φυτά, όπου κατοικούσε ο 31χρονος Αφγανός. Οπως αποδείχθηκε, ο ανήλικος τον επισκέφθηκε προετοιμασμένος να τον σκοτώσει, λόγω των οικονομικών διαφορών που είχαν. Μόλις συναντήθηκαν, ο Ρουμάνος άρχισε να χτυπά τον «φίλο» του με τη βαριοπούλα στο κεφάλι και να καταγράφει τη σκηνή με το κινητό του που κρατούσε στο άλλο χέρι! Οταν πολτοποίησε το κρανίο του άτυχου Αφγανού, πέταξε τη ματωμένη βαριοπούλα σε διπλανό χωράφι, έβαλε τα ματωμένα ρούχα του σε μια σακούλα και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Στη συνέχεια, αφού πήγε στο σπίτι του, πλύθηκε για να φύγουν τα αίματα που είχε πάνω του, κάθισε σε μια καφετέρια και ήπιε καφέ εντελώς ατάραχος! Το ίδιο βράδυ, αποκαλύφθηκε το έγκλημα από τον ιδιοκτήτη του φυτωρίου και άρχισαν άμεσα οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αχαΐας.

Προσαγωγές,

Πρώτη ενέργεια των αστυνομικών ήταν η άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, ενώ προσήγαγαν αλλοδαπούς οι οποίοι γνώριζαν το θύμα. Από τις καταθέσεις που πήραν, επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στον 17χρονο Ρουμάνο, καθώς προέκυψε ότι το θύμα τού χρωστούσε 1.500 ευρώ, ίσως από δοσοληψίες ναρκωτικών, για τις οποίες άλλωστε ο Αφγανός είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν. Αλλωστε, ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενά του στο κατάλυμά του μέσα στο φυτώριο βρέθηκε χασίς βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην καφετέρια όπου καθόταν και αμέσως προσήχθη για ανάκριση. Μόλις μισή ώρα χρειάστηκαν οι έμπειροι αστυνομικοί για να αποσπάσουν την ομολογία του, αφού «προδόθηκε» από όσα είχε καταγράψει στο κινητό του. Ο ανήλικος δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι είχε δανείσει σταδιακά στο θύμα 1.500 ευρώ, αλλά, παρά τις οχλήσεις του, ο 31χρονος Αφγανός δεν του τα επέστρεφε και τον σκότωσε για να τον τιμωρήσει! Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης ιδιαζόντως απεχθή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...