Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Έπνιξαν με ζώνη τον θείο του Καραμέρου

❱❱ Βρέθηκε στραγγαλισμένος με ζώνη στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες! Το θύμα πάλεψε για τη ζωή του και πιθανότατα γνώριζε τους δράστεςΣοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 65χρονου άνδρα που βρέθηκε στραγγαλισμένος μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, που είναι θείος του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου, εντοπίστηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του ενώ οι δράστες φέρεται ότι τον έπνιξαν τυλίγοντας στον λαιμό του μία ζώνη.

Το άψυχο σώμα του θύματος βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Ιωάννη Λιόση 84 ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων του ηλικιωμένου, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν την εξώπορτα του 65χρονου ορθάνοιχτη.

Δίπλα στο κρεβάτι

Το εσωτερικό της μονοκατοικίας ήταν ανάστατο ενώ, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας μπήκαν στο υπνοδωμάτιο, αντίκρισαν τον 65χρονο πεσμένο δίπλα στο κρεβάτι. Το πτώμα ήταν ήδη σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα το φρικτό έγκλημα φέρεται ότι έλαβε χώρα δύο εικοσιτετράωρα πριν από τον εντοπισμό του θύματος.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερη εκδοχή αυτή της ληστείας, όμως αυτό που έχει προκαλέσει προβληματισμό στους έμπειρους άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είναι η πρωτοφανής σκληρότητα με την οποία οι δράστες αφαίρεσαν τη ζωή του 65χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται ότι πάλεψε για τη ζωή του, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πόρτα του σπιτιού δεν έφερε σημάδια παραβίασης, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να γνώριζε τους άνδρες που έμελλε να του αφαιρέσουν με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή.

Ηδη οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν το υλικό από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης των γειτονικών σπιτιών, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών καθώς και ενδεχόμενα ίχνη DNA μέσα στο σπίτι.

Ο άτυχος θείος του Γιώργου Καραμέρου σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε μόνος εδώ και περίπου έναν χρόνο, όταν η σύζυγός του απεβίωσε. «Είναι μια τραγική απώλεια για την οικογένειά μας, βιώνουμε ένα βαρύ πένθος» είπε στην «Espresso» ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής και ευχαρίστησε όλους όσοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για τον χαμό του θείου του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...