Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Έπνιξαν με ζώνη τον θείο του Καραμέρου

❱❱ Βρέθηκε στραγγαλισμένος με ζώνη στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες! Το θύμα πάλεψε για τη ζωή του και πιθανότατα γνώριζε τους δράστεςΣοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 65χρονου άνδρα που βρέθηκε στραγγαλισμένος μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, που είναι θείος του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου, εντοπίστηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του ενώ οι δράστες φέρεται ότι τον έπνιξαν τυλίγοντας στον λαιμό του μία ζώνη.

Το άψυχο σώμα του θύματος βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Ιωάννη Λιόση 84 ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων του ηλικιωμένου, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν την εξώπορτα του 65χρονου ορθάνοιχτη.

Δίπλα στο κρεβάτι

Το εσωτερικό της μονοκατοικίας ήταν ανάστατο ενώ, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας μπήκαν στο υπνοδωμάτιο, αντίκρισαν τον 65χρονο πεσμένο δίπλα στο κρεβάτι. Το πτώμα ήταν ήδη σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα το φρικτό έγκλημα φέρεται ότι έλαβε χώρα δύο εικοσιτετράωρα πριν από τον εντοπισμό του θύματος.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερη εκδοχή αυτή της ληστείας, όμως αυτό που έχει προκαλέσει προβληματισμό στους έμπειρους άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είναι η πρωτοφανής σκληρότητα με την οποία οι δράστες αφαίρεσαν τη ζωή του 65χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται ότι πάλεψε για τη ζωή του, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πόρτα του σπιτιού δεν έφερε σημάδια παραβίασης, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να γνώριζε τους άνδρες που έμελλε να του αφαιρέσουν με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή.

Ηδη οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν το υλικό από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης των γειτονικών σπιτιών, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών καθώς και ενδεχόμενα ίχνη DNA μέσα στο σπίτι.

Ο άτυχος θείος του Γιώργου Καραμέρου σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε μόνος εδώ και περίπου έναν χρόνο, όταν η σύζυγός του απεβίωσε. «Είναι μια τραγική απώλεια για την οικογένειά μας, βιώνουμε ένα βαρύ πένθος» είπε στην «Espresso» ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής και ευχαρίστησε όλους όσοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για τον χαμό του θείου του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...