Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Στο Δαφνί η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

❱❱ Θρίλερ! Τι συνέβη ανήμερα της Παναγίας με την πρωταγωνίστρια της τελεόρασης 
❱❱ Το βραδινό «ντου» στην επιχείρηση του συντρόφου της και η γνωμάτευση των ιατρώνΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Εγκλειστη στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί, είναι οικειοθελώς και μυστηριωδώς από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου. Πρόκειται για μια παράξενη ιστορία, στην οποία προσπαθούν μάταια να ρίξουν φως αυτές τις δύο εβδομάδες φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού, 4185 triantafili mpoyterakoy 2912014μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανησυχεί πολύ για εκείνη, αλλά και ο Αλέξανδρος Πετρίδης, που τη φρόντισε όταν βρέθηκε στο σπίτι τραυματισμένη, λίγες ώρες πριν από τον εγκλεισμό της.

Οπως ξεκαθαρίζει η ίδια η ηθοποιός –τη θυμόμαστε από τον ρόλο της στη σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα»– αποκλειστικά στην «Espresso», νοσηλεύεται με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλλει, συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας. Ο πατέρας της, από την άλλη μεριά, δηλώνει άγνοια για τον εγκλεισμό της στο Δαφνί και, όπως μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, θα μπορέσει να μιλήσει δημοσίως για το θέμα όταν λάβει γνώση για το τι ακριβώς συνέβη στην κόρη του.

Στο πατρικό σπίτι

«Ναι, θέλω να σας μιλήσω για όσα μου συνέβησαν εκείνη τη μέρα» μας λέει η Τριαντάφυλλη, ξεκινώντας την αφήγησή της, μέσα από το ψυχιατρείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ήταν το πρωί της 15ης Αυγούστου στο πατρικό της σπίτι όταν άρχισαν όλα. «Ηθελα να γνωρίσω στους δικούς μου ανθρώπους τον νέο μου σύντροφο, με σκοπό να επισημοποιήσουμε κάποια στιγμή τη σχέση μας. Εκεί, ανάμεσα σε μένα και στους γονείς μου, έγιναν πολλά που δεν θέλω να θυμάμαι. Φεύγοντας από το σπίτι μου βρισκόμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οταν είδα λοιπόν ένα περιπολικό απέναντι από το σπίτι, το πλησίασα και μετέφερα στους αστυνομικούς όλη την ιστορία που είχε συμβεί. Εκείνοι είδαν ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαν -όπως μου είπαν- να κάνουν τίποτα, και με παρέπεμψαν να πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Δεν το έκανα γιατί, όπως τους εξήγησα, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Ολα υπολειτουργούσαν» μας εξηγεί η ηθοποιός και προσθέτει:

«Από εκεί έφυγα πάλι περπατώντας και πήγα στην επιχείρηση του συντρόφου μου τρέχοντας. Πήγα να περάσω από μια σχισμή που υπήρχε στη μάντρα και γνώριζα, με σκοπό να του μεταφέρω ένα μήνυμα για να με βοηθήσει. Ηταν το συνθηματικό μας αυτό το μέρος. Εκεί ράγισα και το αριστερό μου χέρι με συντριπτικό κάταγμα. Οι securities που με είδαν να προσπαθώ να εισβάλω στον φυλασσόμενο χώρο με συνέλαβαν φοβούμενοι ότι θα τους ληστέψω. Ομως μετά κατάλαβαν ότι δεν είμαι κλέφτρα και, όπως τους εξήγησα, απλά ήθελα να μεταφέρω στον σύντροφό μου το μήνυμα για να με βοηθήσει. Με λίγα λόγια, επεδίωξα να μπω σε ένα ίδρυμα και όχι στις φυλακές, για να είμαι ασφαλής» μας λέει και συνεχίζει: «Ηθελα ένα καταφύγιο εκείνη τη στιγμή να κουρνιάσω. Τίποτα άλλο. Και με έβαλαν στο Δαφνί, στο 9ο τμήμα, 5ο θάλαμο, για να έχω ένα μέρος ασφαλές να μένω. Σας επαναλαμβάνω όμως, εγώ ζήτησα να με βάλουν στο Δαφνί για να έχω κάποια ασφάλεια. Και η Αστυνομία έπραξε τα δέοντα και τους ευχαριστώ θερμά» εξηγεί.

1596304

Στη συνέχεια της συζήτησής μας η Τριαντάφυλλη τονίζει ότι ο εγκλεισμός της αυτός είναι εντελώς διαφορετικός από τον προηγούμενο (σ.σ.: είχε νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο το 2016 καταγγέλλοντας τότε πλεκτάνη από τους δικούς της). «Στον προηγούμενο εγκλεισμό μου είχα στήριγμα τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος εργάζεται untitled 1πλέον εκτός Αττικής, και δεν έχω κάποιο στήριγμα για να μπορώ να μείνω κάπου. Ο νυν σύντροφός μου, μη θέλοντας να μπλέξει, αποτραβήχτηκε και ξαφνικά βρέθηκα ξεκρέμαστη, χωρίς να έχω να πάω πουθενά» αναφέρει.

Ο θεράπων ιατρός

Η «Espresso» μετά την επικοινωνία που είχε με την ηθοποιό επικοινώνησε και με τον πατέρα της: «Δεν θα μπορούσα να σας διευκολύνω στο θέμα αυτό. Θα μπορώ να μιλήσω ύστερα από μερικές ημέρες, όταν γνωρίζω όλο το θέμα λεπτομερώς» μας είπε. Ωστόσο το ρεπορτάζ μας δεν έμεινε εκεί. Επικοινωνήσαμε με έναν από τους θεράποντες ιατρούς της στην ψυχιατρική κλινική, ο οποίος θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του μας επιβεβαίωσε τη δική της άποψη για το θέμα. «Η Τριαντάφυλλη είναι πολύ διακριτική ασθενής, μένει με τη θέλησή της έγκλειστη και έχει διάθεση να βοηθηθεί. Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε πάνω της και να της λύσουμε όποια προβλήματα προκύψουν» μας είπε.

Φως στην υπόθεση προσπαθεί να ρίξει και ο παρουσιαστής Αλέξανδρος Πετρίδης, στο σπίτι του οποίου έτρεξε η ηθοποιός για βοήθεια μετά τον τραυματισμό της. «Η Τριαντάφυλλη ήρθε ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι μου. Ηταν 2.30 τα ξημερώματα, είχε αίματα στα πόδια και ήταν πολύ αναστατωμένη. Εγώ το πρωί θα έφευγα για τη Μάνη και δεν ήθελα να τη ρωτήσω λεπτομέρειες για όσα είχαν συμβεί. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, και τότε μου είπε ότι υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα και προσπαθώντας να φύγει από το πατρικό της σπίτι έσκισε το πόδι της. Ηταν όντως πολύ χάλια το κορίτσι και πραγματικά τη λυπήθηκα. Της έβαλα γάζες στο πόδι και αντισηπτικό, και της είπα ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο να κάνει ράμματα, όπως και πήγε».

2565 mpimpilas mpoyterakoy 28052017

Στο θέμα παίρνει θέση και ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και επιστήθιος φίλος της Σπύρος Μπιμπίλας. «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό η Τριαντάφυλλη να βγει αλώβητη από όλο αυτό και να είναι καλά. Προσπαθώ ειλικρινά και πάλι να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Στη ζωή της δυστυχώς συμβαίνουν πολλά περίεργα. Σκεφτείτε ότι η Τριαντάφυλλη είναι από τα πολύ ενεργά μέλη του σωματείου μας και βοηθάει όπου τη χρειαστούμε. Στις 4 Σεπτεμβρίου ετοιμαζόμασταν να δώσουμε παράσταση, με εκείνη να κρατάει έναν κεντρικό ρόλο. Ευχόμαστε όλα να λυθούν σύντομα». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Τριαντάφυλλη (από σήμερα) νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.

Η νοσηλεία της στο Δρομοκαΐτειο και η απόδρασή

Ηταν 27 Οκτωβρίου 2016, όταν η Τριαντάφυλλη εισήχθη στο Δρομοκαΐτειο έπειτα από καταγγελία της οικογένειάς της, η οποία, όπως τόνιζε τότε ο πατέρας της, ήθελε μόνο το καλό της κόρης της και τίποτα άλλο. Η ηθοποιός είχε βρεθεί έγκλειστη έπειτα από εισαγγελική εντολή και νοσηλεύτηκε στο τμήμα οξέων περιστατικών, αφού προηγουμένως εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους.

Πλεκτάνη

Λίγες μέρες μετά τον εγκλεισμό της η ηθοποιός το έσκασε από το νοσοκομείο καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι εξαιτίας περιουσιακών θεμάτων την έκλεισαν εκεί χωρίς τη θέλησή της. Τότε η ίδια δήλωνε αποκλειστικά στην «Εspresso»: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ».

Από την άλλη, ο πατέρας της εκείνη την περίοδο και μετά την απόδρασή της απηύθυνε δραματική έκκληση μέσω των ΜΜΕ αναφέροντας: «Η κόρη μου είναι άρρωστη. Πολύ άρρωστη εδώ και πολύ πολύ καιρό. Τρέμω μήπως όλη αυτή η δημοσιότητα της προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα και την ωθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Την ικετεύω να γυρίσει και να πάρει τα φάρμακά της. Ολα διορθώνονται. Μπορεί να γίνει καλά».

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...