Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

«Με βίασε στο χειρουργείο»

❱❱ Σχεδιάστρια μόδας που πήγε για επέμβαση καταγγέλλει τον αναισθησιολόγο ότι την κακοποίησε μετά τη νάρκωση«Βογκούσα διότι δεν μπορούσα να ουρλιάξω» καταγγέλλει σχεδιάστρια μόδας, η οποία, όταν ξύπνησε από πλαστική στήθους, βρήκε τον αναισθησιολόγο να τη βιάζει.

Σε συνέντευξή της υποστήριξε ότι δεν αντιδρούσε, καθώς ήταν ακόμα «παράλυτη» από την αναισθησία, ενώ ο γιατρός, με τη στήριξη της συζύγου του, ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Η 35χρονη Ερικα Μπίκοβα, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός πεντάχρονου παιδιού, μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης του 59χρονου αναισθησιολόγου Γιούρι Τσέρνικοφ στη ρωσική πόλη Σαμάρα. «Ηθελα να διορθώσω το σχήμα του στήθους μου» είπε, κοιτώντας την κάμερα, η Μπίκοβα που είναι διάσημη στη Ρωσία για τις στιλιστικές δημιουργίες της.

nintchdbpict000429543961 e1535530628337

Μερικά λεπτά μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης η 35χρονη βρισκόταν ακόμη υπό την επήρεια του αναισθητικού. «Ετρεμα τρελά μετά την επέμβαση και άκουσα μια φωνή να μου λέει: “Κορίτσι, όλα θα πάνε καλά”» είπε, υποστηρίζοντας ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν η φωνή του αναισθησιολόγου της, ο οποίος άρχισε να την αγγίζει. «Μου έκανε πράγματα που ένας γιατρός δεν πρέπει να κάνει και έκανε σχόλια γι’ αυτό που μου έκανε… Με βίασε και ήμουν εντελώς αβοήθητη» κατήγγειλε η Μπίκοβα.

Βογκητά πόνου

Ισχυρίστηκε ότι λόγω της νάρκωσης δεν μπορούσε να ανοίξει εντελώς τα μάτια της και ότι ήθελε να απωθήσει τον Τσέρνικοφ με τα πόδια της, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει. Προσπάθησε να ουρλιάξει, αλλά -όπως είπε- το μόνο που έβγαινε από το στόμα της ήταν βογκητά πόνου.

Οταν η Μπίκοβα πήρε εξιτήριο από την κλινική, πήγε σε αστυνομικό τμήμα όπου μήνυσε τον Τσέρνικοφ για βιασμό, παραδίδοντας ποσότητα σπέρματος που είχε συλλέξει από πάνω της. Κατήγγειλε δε ότι ο γιατρός τής πρόσφερε χρήματα για να αποσύρει τη μήνυση.

Διαφορετική είναι η εκδοχή των γεγονότων που έδωσε ο Τσέρνικοφ, μιλώντας στο NTV. «Ναι, υπήρξε σεξουαλική επαφή» παραδέχτηκε, ισχυριζόμενος όμως ότι ήταν συναινετική, καθώς, όπως είπε, η γυναίκα κρατούσε τα πόδια της ανοιχτά και δεν προσπάθησε να μιλήσει ή να τον σταματήσει. Υποστήριξε επίσης ότι αργότερα η 35χρονη του ζήτησε χρήματα για να μην τον καταγγείλει για βιασμό.

4f7be3b800000578 0 image a 10 1535524441520

«Δεν είναι βιαστής, απλώς έδειξε αδυναμία σαν άνδρας» δήλωσε η σύζυγός του Τατιάνα, σημειώνοντας ότι συγχώρεσε τον Τσέρνικοφ, όταν της «ομολόγησε» ότι έκανε σεξ με την Μπίκοβα.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...