Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Έσφαξε τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του

❱❱ Αγριο έγκλημα με δράστη τον εγγονό, ο οποίος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν! Τον εντόπισαν να κάθεται σε παγκάκι βουτηγμένος στα αίματαΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Η φουρτούνα που επικρατούσε στο ταραγμένο μυαλό ενός 24χρονου ξέσπασε με τρόπο τόσο άγριο, που θύμιζε θρίλερ τύπου «Ψυχώ», όταν κατακρεούργησε με δεκάδες μαχαιριές τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους στη συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα. Επειτα, κάθισε ατάραχος σε ένα παγκάκι λίγα μέτρα από το σπίτι, πασαλειμμένος με αίματα, κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι!

Ο 24χρονος Γιώργος, που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε σχεδόν αμέσως το διπλό φονικό, αφήνοντας άναυδους τους αστυνομικούς με τις κυνικές περιγραφές του.

«Πάγωσε» η μητέρα του δράστη

Ο 89χρονος συνταξιούχος εκτελωνιστής -το όνομα του οποίου είχε πάρει ο εγγονός του που έμελλε να του κόψει τόσο βάναυσα το νήμα της ζωής- και η 84χρονη σύζυγός του, που ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι της, έμεναν σε ένα από τα διαμερίσματα της οικογενειακής πολυκατοικίας όπου κατοικούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Το πρωί της Πέμπτης, γύρω στις 11, η μητέρα του νεαρού δράστη και νύφη των άτυχων ηλικιωμένων τηλεφώνησε από τη δουλειά της στα πεθερικά της, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Επειτα από αρκετές προσπάθειες η γυναίκα ανησύχησε και έτρεξε άρον άρον για να δει μήπως τους είχε συμβεί κάτι. Αυτό που αντίκρισε, μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, την έκανε να παγώσει. Το σπίτι είχε μετατραπεί σε λουτρό αίματος, τα έπιπλα και οι τοίχοι ήταν πιτσιλισμένα με αίμα και το δάπεδο είχε μετατραπεί σε μια κατακόκκινη λίμνη, μέσα στην οποία ήταν πεσμένο το σφαγιασμένο ζευγάρι!

kavala1

Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ, με αποτέλεσμα να σηκωθεί στο πόδι η γειτονιά και να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Ο γιος της -ο οποίος εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που είναι μελισσοκόμος, και έχει έναν αδελφό φοιτητή- ενδέχεται να έκανε το φονικό την προηγούμενη νύχτα, όταν, σύμφωνα με περιοίκους, εθεάθη να κινείται ανήσυχος στη γειτονιά. Πάντως οι γείτονες ή οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν άκουσαν κάποιον θόρυβο από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων. Οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας, που έσπευσαν στο σημείο χθες το πρωί, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης ή ενδείξεις ληστείας, με αποτέλεσμα να στρέψουν τις έρευνές τους στο οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Οι υποψίες τους έπεσαν γρήγορα στον 24χρονο, τον οποίο βρήκαν να κάθεται στο παγκάκι και τον προσήγαγαν για ανάκριση. Λίγα λεπτά μετά ομολόγησε την ενοχή του. Ωστόσο δεν διευκρίνισε τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν από παιδάκι, ούτε πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Γιώργος είχε νοσηλευτεί δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

image

Οι σοροί των άτυχων ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε καθένας και να προσδιοριστεί η ακριβής ώρα θανάτου. Οι γείτονες είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό και μιλούν για το κακό που χτύπησε μια οικογένεια ήσυχη, που δεν τους είχε απασχολήσει ποτέ με στιγμές έντασης.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...