Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ομηρος στα χέρια του πρώην της

❱❱ Εφιάλτης για Γαλλίδα που πήγε στη Λαμία για να τα ξαναβρεί με 34χρονο κι αυτός την κράτησε τρεις μέρες δεμένη και φιμωμένηΣοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από την απίστευτη υπόθεση ομηρίας στη Λαμία με θύμα μια 40χρονη Γαλλίδα, που παρέμενε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη επί τρεις ημέρες από τον Ελληνα πρώην σύντροφό της! Μάλιστα παρούσα στο διαμέρισμα της φρίκης φέρεται ότι ήταν και η 24χρονη ερωμένη του 34χρονου, η οποία τα έβλεπε όλα.

Η άτυχη γυναίκα βίωσε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του 34χρονου άλλοτε αγαπημένου της, ο οποίος, ενώ είχαν χωρίσει, την έπεισε να τον επισκεφτεί ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη Γαλλίδα έφτασε την Τετάρτη το απόγευμα στον Σταθμό Λιανοκλαδίου, όπου την περίμενε ο νεαρός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια την οδήγησε στο ισόγειο διαμέρισμα που διατηρεί στο κέντρο της πόλης.

Μόνο που εκεί οι ελπίδες για την επανασύνδεση με τον 34χρονο που είχε γνωρίσει πριν από τρία χρόνια μέσω facebook μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Μόλις η πόρτα του διαμερίσματος έκλεισε πίσω τους, ο 34χρονος Λαμιώτης, που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ως εθνοφύλακας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου, έδεσε την έντρομη γυναίκα πάνω στο κρεβάτι χειροπόδαρα, ενώ της κάλυψε το στόμα με μονωτική ταινία προκειμένου να μην ακούγονται οι κραυγές της. Oπως η ίδια φέρεται ότι αποκάλυψε στις Αρχές, ο 34χρονος της έκλεισε ακόμα και τα μάτια με ένα μαύρο μαντίλι αφήνοντάς την καθηλωμένη και αβοήθητη μέσα σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο στον ακάλυπτο του διαμερίσματος.

Μέσα στην ατυχία της η 40χρονη στάθηκε τυχερή, καθώς κατόρθωσε να διαφύγει την προσοχή του απαγωγέα της και να επικοινωνήσει με τον πατέρα της στη Γαλλία, τον οποίο ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί. Ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως την Ιντερπόλ και σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λαμίας έγινε το πρωί του Σαββάτου έφοδος στο διαμέρισμα-κολαστήριο, όπου εντοπίστηκε το άτυχο θύμα! Ο 34χρονος Λαμιώτης συνελήφθη για την αρπαγή της 40χρονης, ενώ ενώπιον των Αρχών οδηγήθηκε και 24χρονη φίλη του η οποία φέρεται ότι διέμενε μαζί του στο διαμέρισμα και γνώριζε για την ομηρία του θύματος. Οι Αρχές ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο η 24χρονη να φοβόταν τον 34χρονο, ούσα και η ίδια θύμα του βίαιου χαρακτήρα του. Για το περίεργο «τρίγωνο» και όσα ακριβώς συνέβαιναν μέσα στο διαμέρισμα-κολαστήριο τόσο οι διωκτικές όσο και οι δικαστικές Αρχές προσπαθούν να ρίξουν άπλετο φως!

Χθες, τόσο ο 34χρονος όσο και η 24χρονη σύντροφός του οδηγήθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο. Σε βάρος του άντρα ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή και σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...