Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σκλάβες «καίνε» τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ της Λαμίας!

❱❱ Πρώην φυλακισμένες στο κολαστήριο του έκφυλου εθνοφρουρού ανοίγουν τα στόματά τουςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Σκλάβες του σεξ, που να τις υποτάσσει αδιαμαρτύρητα και να τις υποβάλλει σε κάθε είδους σκληρό σεξουαλικό βασανιστήριο, ήθελε τις εκάστοτε συντρόφους του ο… Μαρκήσιος Ντε Σαντ της Λαμίας!

Τα έργα και οι ημέρες του 34χρονου εθνοφρουρού με τις σαδομαζοχιστικές ορέξεις έρχονται πλέον στο φως, καθώς ανοίγουν στόματα και άλλων θυμάτων του, μετά τον εντοπισμό της 40χρονης Γαλλίδας, την οποία είχε φυλακίσει δεμένη σαν σαλάμι στο ισόγειο κολαστήριο που διατηρούσε στο κέντρο της Λαμίας
Η γυναίκα, που βρέθηκε από αστυνομικούς έπειτα από σήμα το οποίο έδωσε στις ελληνικές Αρχές η Ιντερπόλ, ήταν δεμένη χειροπόδαρα με τάιραπς και φιμωμένη με μονωτική ταινία, ενώ στο δωμάτιο υπήρχαν σεξουαλικά βοηθήματα.

Η 40χρονη, που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον εθνοφρουρό και είχε δεχθεί ανυποψίαστη την πρόσκλησή του να τον επισκεφτεί στην Ελλάδα, ανέφερε ότι, όταν την υποδέχτηκε στον σταθμό του ΟΣΕ για να την παραλάβει, της είπε: «Καλώς ήρθες στη φυλακή σου. Από δω και πέρα θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Οσα αποκάλυψε η αλλοδαπή έδωσαν το θάρρος σε ακόμα δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν παλαιότερα σχέσεις με τον Λαμιώτη, να λύσουν τη σιωπή τους και να αποκαλύψουν στοιχεία που «καίνε» τον 34χρονο εθνοφρουρό.

Σύμφωνα με το lamiareport, οι δύο γυναίκες κατέθεσαν τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν κοντά στον 34χρονο, μιλώντας για τα «τρελά» βίτσια του.

Η μία από αυτές είχε πέσει, μεταξύ άλλων, και θύμα εκβιασμού από αυτόν, αφού, επί σχεδόν 12 χρόνια την απειλούσε με διαπόμπευση! Ετσι, είχε καταφέρει να την κρατάει στο χέρι και να τη χρησιμοποιεί ως «ερωτικό παιχνίδι» για περισσότερα από δέκα χρόνια!

Μάλιστα, στην κατάθεσή της φέρεται ότι έχει καταγγείλει τρομακτικά πράγματα, όπως ότι κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού τους την είχε κλειδώσει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και απαιτούσε να τον ικετεύσει να σταματήσει!

Η άλλη γυναίκα, η οποία γνωρίστηκε με τον 34χρονο λίγο αφότου ενηλικιώθηκε, τον κατήγγειλε για βιασμό. Οπως είπε, από την πρώτη στιγμή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του, αλλά, όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί, εκείνος την έδεσε και τη βίασε. Και σε αυτή την περίπτωση, η κοπέλα δεν κατήγγειλε στην Αστυνομία όσα πέρασε, από φόβο μην εκτεθεί στη μικρή κοινωνία της Λαμίας.

Οι ισχυρισμοί του

Ολα αυτά έρχονται να ανατρέψουν τους ισχυρισμούς του εθνοφρουρού ότι η υπόθεση με τη Γαλλίδα ήταν ένα «απλό ερωτικό παιχνίδι», αφού, όπως φαίνεται, οι επιλογές ήταν δικές του και τις επέβαλλε με κάθε τρόπο στις γυναίκες που έτυχε να μπλέξουν μαζί του.

Ο «Ντε Σαντ της Λαμίας» πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή και, εκτός από αρπαγή, κατηγορείται και για βιασμό.

Η 24χρονη συγκάτοικος και σύντροφός του, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως η κοπέλα να είναι ακόμα ένα θύμα του… ακόλαστου Λαμιώτη, αφού, όταν έχασε τους δικούς της, βρήκε στήριγμα στον εθνοφρουρό, ο οποίος της φέρθηκε όπως στις άλλες γυναίκες. Πάντως, η ίδια δήλωσε ότι δεν γνώριζε αν ο σύντροφός της προέβη σε βίαιες πράξεις σε βάρος της Γαλλίδας «φιλοξενούμενής» του.

Η Αστυνομία διερευνά με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και περιμένει να «μιλήσουν» το κινητό και ο υπολογιστής του 34χρονου, μέσω του οποίου έγινε αρχικά και η γνωριμία του με τη 40χρονη Γαλλίδα, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε παρασύρει κι άλλες ανυποψίαστες στο κολαστήριό του.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...