Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

«Είδε» την άγρια δολοφονία της!

❱❱ Χλιδάτη ζωή με ακριβά αυτοκίνητα, Λουμπουτέν και σαμπάνιες για τη «σκληρή» 33χρονη που γάζωσαν νονοί της νύχταςΓλίτωσε μια φορά από συμβόλαιο θανάτου που έγραφε το όνομά της, ήξερε όμως ότι η δεύτερη θα ήταν μοιραία. Η 33χρονη Κ.Α., που υπέγραφε στο Instagram ως Bella Mafia και είχε πάθος με τα όπλα, είχε προβλέψει τον θάνατό της λόγω της εμπλοκής της με «βαριά» ονόματα του υποκόσμου.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να αποχωριστεί τη χλιδάτη ζωή, με τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τη συλλογή της με τα Louboutin και τις σαμπάνιες που της εξασφάλιζε!

f

«Η επόμενη φορά που θα είμαι ανοιχτή θα είναι στη νεκροψία μου» έγραφε σε μια από τις αναρτήσεις της, που αποδείχθηκε προφητική! Η εντυπωσιακή μητέρα ενός κοριτσιού 7 ετών, που «γαζώθηκε» από αγνώστους με 16 σφαίρες στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, είχε τόση λατρεία για τα όπλα, ώστε είχε κάνει ακόμη και τατουάζ στον μηρό της ένα πιστόλι! Ο λογαριασμός της είναι γεμάτος με φωτογραφίες της με κάθε είδους όπλο, ακόμα και με πολεμικά τυφέκια τύπου Μ16 και Scar, και επιδείκνυε με υπερηφάνεια τις επιδόσεις της στη σκοποβολή συνοδεύοντάς τις με σχόλια του τύπου «Πρώτα ήλθαν τα χαμόγελα, μετά τα ψέματα και έπειτα οι σφαίρες… εγώ έτσι λέω καλό μήνα». Η Κ.Α. είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες και ηθική αυτουργία σε «συμβόλαιο θανάτου» με θύμα τη σύζυγο «νονού» της νύχτας, που δολοφονήθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά. Το 2011 είχε γίνει στόχος φονικής απόπειρας ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος, αλλά κατάφερε να γλιτώσει παρά τα βαριά τραύματα που υπέστη.

Υπόκοσμος

Για μερικά χρόνια έφυγε στην Αμερική προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της, όμως τελευταία επέστρεψε στην Ελλάδα. Φαινομενικά το ενδιαφέρον της ήταν μόνο η χλιδάτη ζωή, διατηρούσε όμως επαφή με τους παλιούς της γνώριμους από τα μονοπάτια του υποκόσμου, ενώ κατά καιρούς βρισκόταν με τον παλιό της έρωτα, έναν γνωστό «νονό» που ελέγχει τη νύχτα στα νότια προάστια και σε ένα μέρος των βορείων.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram, οδηγούσε ακριβά αυτοκίνητα, Porsche, Mercedes και Ferrari, διασκέδαζε σε in κέντρα διασκέδασης και ψώνιζε στα πιο ακριβά καταστήματα της Αθήνας και των κοσμοπολίτικων νησιών.

29095080 2049289708643944 2830451630669824000 n 2

Ομως, ήταν πολύ προσεκτική και προσπαθούσε να μένει αθέατη από τα «αυτιά» και τα «μάτια» της Ασφάλειας και αυτών που είχαν επιχειρήσει να τη βγάλουν από τη μέση. «Ολα εξετάζονται. Το θύμα γνώριζε τους πάντες στον κόσμο της νύχτας και είχε ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

vlcsnap 2018 09 20 16h14m36s491

Ισως το κλειδί για το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος της 33χρονης να βρίσκεται στη δολοφονία του απότακτου αστυνομικού Νικήτα Μαυρίκη, που εξελίχθηκε σε περιβόητο κακοποιό, ή στην πρόσφατη δολοφονία του γνωστού «νονού» Μανώλη Καραγιάννη. Ο Μαυρίκης είχε δολοφονηθεί το 2011 στην Κοκκινιά. Λίγους μήνες μετά έγινε η απόπειρα κατά της Bella Mafia έξω από το κατάστημα της μητέρας της, ίσως επειδή ήταν μέλος της συμμορίας του και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ληστείες, ενώ στο Εφετείο αθωώθηκε.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...