Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Χαμός με τον άγουρο έρωτα ανήλικης με 20χρονο Αλβανό

❱❱ Γνωρίστηκαν μέσω facebook πριν ακόμη εκείνη πάει στο γυμνάσιο και τη… σπίτωσεΜε ποινή κάθειρξης ως και 10 ετών βρίσκεται αντιμέτωπος ένας 20χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται πως «σπίτωσε» μια 13χρονη, με την οποία γνωρίστηκε όταν ήταν μαθήτρια της έκτης δημοτικού (!), και ζούσε μαζί της με τις… ευλογίες της μητέρας του!

Η ασυνήθιστη υπόθεση συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η οποία αναίρεσε την εφετειακή απόφαση που είχε απαλλάξει τον 20χρονο και παρέπεμψε την υπόθεση για νέα εκδίκαση. Οι αρεοπαγίτες αποφάνθηκαν πως η πρωτοβουλία ή η πρόκληση ή ακόμη και η συναίνεση ανήλικης για κατ’ επανάληψη πλήρη και ολοκληρωμένη ερωτική σχέση δεν απαλλάσσει τον «παρτενέρ» από την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, η ανήλικη άρχισε στην έκτη δημοτικού να χρησιμοποιεί το facebook της μητέρας της και να γνωρίζει νεαρούς, τους οποίους συναντούσε στην πλατεία της περιοχής όπου κατοικούσε, στη Μακεδονία. Κάποια στιγμή γνώρισε τον 20χρονο και άρχισε να του εκμυστηρεύεται τις εφηβικές ανησυχίες της και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της.

Σύντομα αναπτύχθηκε μεταξύ τους ερωτική σχέση, η οποία ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2012, όταν η κοπέλα ήταν 13 χρονών. Μόλις ο πατέρας του κοριτσιού έμαθε για τη σχέση τους, έκανε ό,τι μπορούσε για να τους χωρίσει και μάλιστα έφτασε πολλές φορές να χειροδικήσει σε βάρος τους. Ομως η στάση του πείσμωσε περισσότερο τη 13χρονη, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα στο σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα του!

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο 20χρονος κηρύχθηκε αθώος για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιού που είχε συμπληρώσει τα 12, όχι όμως και τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Στον Αρειο Πάγο

Οπως κατέθεσε ψυχίατρος πραγματογνώμονας, η 13χρονη είχε «όψιμη σωματική αλλά και πνευματική ανάπτυξη, έντονη προσωπικότητα και η ευφυΐα της ήταν εμφανής», ενώ η ωριμότητά της είναι «σαν κοπέλας 25 ετών». Αντιθέτως, ο 20χρονος ήταν «ανώριμος ηλικιακά, πλην όμως ευαίσθητος ψυχικά». Η απόφαση (σύμφωνα με το protothema.gr) ήταν αθωωτική, αλλά στη συνέχεια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου εναντίον της και η Ολομέλεια την έκανε δεκτή.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο νεαρός «Ρωμαίος» πιθανότατα θα είχε ξεμπερδέψει μια και καλή με τη φυλακή αν ακολουθούσε την κινηματογραφική μέθοδο του… «στρίβειν διά του αρραβώνος»! Συγκεκριμένα, η ελληνική νομοθεσία επιτρέπει την τέλεση γάμου με ανήλικο, κατόπιν αδείας, από το 10ο έτος. Προσθέτει, μάλιστα, ότι ο 20χρονος μπορούσε να τελέσει γάμο με την ανήλικη για να γλιτώσει την ποινική δίωξη, «έστω και εικονικό»! Ομως, είτε δεν γνώριζε τι προβλέπει ο νόμος είτε ήταν σίγουρος ότι δεν θα έχει σε καμία περίπτωση τη συγκατάθεση της οικογένειας της ανήλικης!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...