Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

1.400 € για μια νύχτα σεξ με την Τούνη

❱❱ «Ανήθικη» πρόταση «μάνατζερ», που κάλεσε την πρώην παίκτρια του «My style Rocks» στο ξενοδοχείο του Ιβάν ΣαββίδηΧίλια τετρακόσια ευρώ (καθαρά!) κοστολόγησε την ηθική της Ιωάννας Τούνη αυτοαποκαλούμενος μάνατζερ αγνώστων λοιπών στοιχείων και την έκανε έξαλλη! Η ξανθιά πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» από τη Θεσσαλονίκη δέχτηκε ανήθικη πρόταση μέσω Viber και αποφάσισε να… βγάλει στη φόρα το γεγονός, με σκοπό να ξεφτιλίσει αυτόν που την προσέβαλε τόσο βάναυσα.

Ο άγνωστος άντρας τής συστήθηκε ως Γιάννης και, με την ιδιότητα του μάνατζερ που επικαλέστηκε, προσπάθησε να της πιάσει διαδικτυακή κουβέντα.

Αφού, λοιπόν, την ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζονται και ότι βρήκε τυχαία τον αριθμό του τηλεφώνου της, της ζήτησε να βρεθούν την επόμενη εβδομάδα από κοντά για να μιλήσουν με σκοπό μια συνεργασία.

15 f1

«Καλησπέρα. Δεν γνωριζόμαστε. Ετυχε να βρω νούμερό σου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι μάνατζερ και μένω Αθήνα. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε. Θα ήθελα κάποια συνεργασία μαζί σου» ήταν το ακριβές μήνυμα που έφτασε στα εισερχόμενα της Ιωάννας.

«Ροζ» διαθέσεις

Εκείνη δεν απάντησε. Κι έτσι, ο άγνωστος «μάνατζερ» συνέχισε, με «ροζ» διαθέσεις αυτή τη φορά. Χωρίς ενδοιασμούς και προλόγους, της πρότεινε 1.400 ευρώ, «καθαρά, δικά της», όπως έγραψε χαρακτηριστικά, για να περάσει μια νύχτα σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, προφανώς με κάποιον άλλον άντρα. Η ξανθιά καλλονή δεν έχασε χρόνο στο να απαντήσει στην προσβλητική και ανήθικη πρόταση που της έκανε.

Ωστόσο, έχασε εντελώς την ψυχραιμία της και τον άρχισε στα «γαλλικά»! Αφού του είπε να πάει να γ@@@εί, του συνέστησε να κάνει κέρματα τα 1.400 ευρώ και να τα βάλει στον κ@@ο του! Αμέσως μετά δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τη συνομιλία τους, χωρίς ωστόσο να εκθέσει το όνομα ή τον αριθμό του θρασύτατου αποστολέα. Ακόμα, δεν παρέλειψε να δώσει μια συμβουλή στις άλλες γυναίκες. «Κορίτσια, μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά πυκνά τέτοια φτηνά μηνύματα… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις να το ξανασκεφτεί, γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου» έγραψε σε Instastory που δημοσιοποίησε.

ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ

Τι κι αν δέχεται ανήθικες προτάσεις; Η «ζαχαρένια» της Ιωάννας Τούνη δεν χαλάει, αφού η ίδια πετάει στα ουράνια από έρωτα!

Η φιναλίστ του προηγούμενου κύκλου του «My Style Rocks» είναι -όπως έχουμε ξαναγράψει- φουλ ερωτευμένη με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου. H σχέση του πρώην παίκτη του Γυμναστικού-Φάρου Λάρισας (πλέον δεν ανήκει στο ρόστερ κάποιας ομάδας) με την καυτή celebrity άρχισε πριν από λίγους μήνες, με τα αθλητικά sites να… βοούν για το παθιασμένο ειδύλλιο.

15 f3

Το ζευγάρι, όμως, δεν έκανε καμιά προσπάθεια να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το γεγονός, αφού μπροστά στο πάθος που ζει ήταν το τελευταίο που το ενδιέφερε.

Πρόσφατα, πάντως, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα, γεμάτα πάθος και φλογερά φιλιά, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο σύντροφος της ξανθιάς καλλονής στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Ελλη Παπαγγελή. Οσο για την Τούνη, είναι γνωστό ότι υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...