Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Ζωή μέσα στην αμαρτία για τη «μαύρη χήρα»

❱❱ Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τρεις άνδρες είχαν πιαστεί στον ιστό της 46χρονης γυναίκας-αράχνηςΑγνωστες λεπτομέρειες για την αμαρτωλή ζωή της αποκαλούμενης «μαύρης χήρας» της Αρκίτσας στο πλευρό του 56χρονου εραστή της έρχονται, μέρα με τη μέρα, στο φως. Η 46χρονη Θεοδώρα Α., που κατηγορείται ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία του 55χρονου Γερμανού πρώην συντρόφου της Gerd Peter Baumbeger, φαίνεται ότι ζούσε μέσα στην αμαρτία, καθώς έπαιζε σε… τριπλό ταμπλό. Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τρεις άνδρες είχαν πιαστεί στον ιστό της. Ηταν παντρεμένη, αλλά την ίδια περίοδο διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 56χρονο συγκατηγορούμενό της, ενώ φρόντιζε να τα έχει καλά και με τον αδικοχαμένο κυνηγό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που ερευνούσαν εδώ και εννέα μήνες την υπόθεση, βρήκαν ότι η 46χρονη Ελληνίδα ήταν παντρεμένη με έναν άνδρα από την Αταλάντη. Μάλιστα, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, έναν χρόνο αφότου η κατηγορουμένη διέκοψε τη σχέση της με τον Γερμανό κυνηγό. Επειτα από αυτή τη διαπίστωση, άρχισαν να ερευνούν και τον σύζυγό της, για να διαπιστώσουν αν αυτός διέπραξε υπό τις οδηγίες της το άγριο φονικό που «πάγωσε» τη Λαμία τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, ήταν μαζί της όταν εκείνη διέβη το κατώφλι της Ασφάλειας Λαμίας, ως ύποπτη πια. Αυτό το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες, ουσιαστικά «σφράγισε» τη μοίρα της. Η συμπεριφορά, αλλά και η γενικότερη στάση του συγκεκριμένου άνδρα δεν παρέπεμπαν σε δολοφόνο. Αντιθέτως, ο ήρεμος και πράος χαρακτήρας του έδειχνε άνθρωπο που δεν μπορούσε να βάψει τα χέρια του με αίμα. Ετσι, οι διωκτικές Αρχές άρχισαν να «ξεψαχνίζουν» ακόμη περισσότερο τη ζωή της 46χρονης γυναίκας-αράχνης και διαπίστωσαν ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, ένας 56χρονος με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση!

Στην αρχή, ο ύποπτος υποστήριζε στις καταθέσεις του ότι δεν γνώριζε τον άτυχο 55χρονο ο οποίος πυροβολήθηκε εξ επαφής κατά τη διάρκεια κυνηγιού. Οταν, όμως, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον πιέζουν λέγοντάς του ότι βρέθηκε το DNA του στο αυτοκίνητο του θύματος, άλλαξε κατάθεση και παραδέχθηκε ότι τον γνώριζε.

Yπεράσπιση

Ο δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει μαζί με τον Δημήτρη Κρούπη την υπεράσπιση της 46χρονης, δήλωσε από την πλευρά του στην «Espresso» ότι η κατηγορουμένη αρνείται κατηγορηματικά όσα της αποδίδονται και τόνισε:

«Κακώς αναφέρθηκε ότι υπήρχε οικονομικό κίνητρο. Ο λογαριασμός που διατηρούσε στην Ελβετία είχε δικά της χρήματα, όχι του Γερμανού. Ηταν στο όνομά της και όχι κοινός, όπως έχει ακουστεί. Από κει και πέρα, όλα τα ακίνητα ήταν στο όνομά της και είχαν αποκτηθεί με δάνεια που είχε πάρει η ίδια, με εγγυητή τον πρώην σύντροφό της. Το δε συμφωνητικό που έχει αναφερθεί είναι στην πραγματικότητα εικονικό. Είχε πολύ καλή σχέση με τον 55χρονο. Τα υπόλοιπα αφορούν την προσωπική ζωή της και δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν. Είναι πολύ απογοητευμένη από όσα έχουν ακουστεί».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...