Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Την έκαψαν οι βίζιτες

❱❱ Το ένοχο μυστικό παίκτριας του «My Style Rocks» διέλυσε τη σχέση της με γοητευτικό αντιδήμαρχο επαρχιακής πόλης

Πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού «My Style Rocks», που θεωρείται μάλιστα και φαβορί, προτού μπει στο παιχνίδι διατηρούσε σοβαρή σχέση με γοητευτικό αντιδήμαρχο επαρχιακής πόλης. Η καλλονή και ο τοπικός άρχοντας έζησαν ένα παθιασμένο ειδύλλιο, που όμως έληξε άδοξα όταν εκείνος ανακάλυψε ότι η αγαπημένη του τον είχε φλομώσει στο ψέμα.

Η γνωριμία της νεαρής κοπέλας με τον γοητευτικό 32χρονο έγινε μέσω της κολλητής φίλης της σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης, όπου σπούδαζε και έμενε εκείνη, και απέχει λίγη ώρα οδικώς από τη γενέτειρα και έδρα του αντιδημάρχου. Τα δύο κορίτσια, ωστόσο, μοιράζονταν… ροζ μυστικά, καθώς έκαναν «χαρούλες» με οικονομικά ανταλλάγματα και δώρα σε άλλες πόλεις και χωριά τριγύρω, ενώ αναζητούσαν μια καλή αποκατάσταση.

Οσο για τον αντιδήμαρχο, ήταν καλός γαμπρός! Από την πρώτη στιγμή που διασταυρώθηκαν οι ματιές του τοπικού άρχοντα με την παίκτρια του «My Style Rocks» εκείνος δάγκωσε γερά τη λαμαρίνα.

Αλλωστε, μια τόσο όμορφη κοπέλα, με έντονο σεξαπίλ, καλογυμνασμένο κορμί και περπάτημα γαζέλας, που έκανε τα πεζοδρόμια να «τρίζουν», δεν περνούσε απαρατήρητη. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Κυκλοφορούσαν μαζί παντού τόσο στο μέρος που διέμενε εκείνη όσο και στην επαρχιακή πόλη που ζούσε και εργαζόταν ο αγαπημένος της ως αντιδήμαρχος Χωροταξίας και Τεχνικών Εργων.

Ο έρωτας με τον εκλεγμένο από τον λαό συνεχώς φούντωνε και ο ίδιος σκεφτόταν να προχωρήσει σοβαρά με τη νεαρή καλλονή. Αλλωστε, η αγαπημένη του διέθετε όλο το πακέτο και θα μπορούσε να σταθεί στο πλευρό του ως σύζυγος πολιτικού, παρόλο που δεν ήταν από τα μέρη του. Ηταν, όμως, από καλή οικογένεια. Η ίδια τού εκμυστηρεύθηκε ότι η μητέρα της ήταν επιτυχημένη γιατρός γυναικολόγος και ο μπαμπάς της ευκατάστατος επιχειρηματίας, εργολάβος οικοδομών με δικά του συνεργεία. Με τον αντιδήμαρχο όλα ήταν μέλι γάλα ώσπου η καλλονή με το ωραίο στιλ άρχισε άλλο… βιολί. Εξαφανιζόταν με τη φίλη της, με την οποία είχαν μεγάλη ζήτηση από τον αντρικό πληθυσμό, και όχι μόνο δεν τον ενημέρωνε, αλλά έκλεινε και το κινητό της. Αυτές οι συμπεριφορές τον καψούρευαν ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, άνθρωποι από τον στενό κύκλο του καταλάβαιναν ότι του έπαιζε παιχνιδάκια, που δικαιολογούνταν μεν από το νεαρό της ηλικίας της, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο αθώα. Ετσι, ξεκίνησαν… εκστρατεία για να τη χωρίσει. Οχι ότι είχαν πολλές ελπίδες, αλλά δεν ήταν ωραίο να τρέχει πίσω από το φουστάνι της. Τη χαριστική βολή την έδωσε η κολλητή φίλη της! Υστερα από έναν γερό τσακωμό ανάμεσά τους, πήγε καρφί στον αντιδήμαρχο και του είπε όλη την αλήθεια για τις βίζιτες στους ευκατάστατους κυρίους, αλλά και για την οικογένειά της, ότι δηλαδή η μαμά της είναι μια απλή νοικοκυρά και ο πατέρας της εργάτης. Το τέλος της σχέσης ήταν αναπόφευκτο. Μάλιστα, έγινε talk of the town στην επαρχιακή πόλη και με αφορμή την εμφάνιση της κοπέλας στο «My Style Rocks» το κουτσομπολιό ξαναφούντωσε!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...