Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Φεγγάρι της φωτιάς!

❱❱ Διαβάστε πως επηρεάζονται τα ζώδια στα ερωτικά, στην… τσέπη και την υγείαΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Με την οικονομία της χώρας να μοιάζει με «φάντασμα» και με ένα τραπεζικό σύστημα χτυπημένο από το μίνι χρηματιστηριακό κραχ της «μαύρης» Τετάρτης 3 Οκτωβρίου, όταν οι τραπεζικές μετοχές έφτασαν στα όρια του «sell off», έρχεται απόψε η πιο «βαριά» σε γεγονότα πανσέληνος της χρονιάς.

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η πανσέληνος από την 1η μοίρα του Ταύρου θα πραγματοποιήσει μια δυνατή ευθυγράμμιση στο ζώδιο του Σκορπιού. 

«Η πανσέληνος στον Ταύρο σχετίζεται με την οικονομία, το χρήμα και το χρηματιστήριο, ενώ επηρεάζει άμεσα το Κοινοβούλιο, τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τριγμοί στον πολιτικό θώκο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Η δύναμη της πανσελήνου θα είναι άμεση, φέρνοντας αλλαγή, ανατροπή και ταυτόχρονα αβεβαιότητα, ενώ με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία οι εξελίξεις στην οικονομία θα είναι απρόσμενες».

Επιθέσεις

Οπως αναφέρει η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, η 1η μοίρα του Ταύρου κάθε άλλο παρά αθώα είναι, αφού φέρνει στο φως απρόβλεπτες επιθέσεις, άγριους αγώνες και πολεμικές σκέψεις.

«Δυστυχώς προειδοποιεί για κίνδυνο δόλιας χρεοκοπίας ή ακόμα και καταστροφή από φυσικά φαινόμενα, σεισμούς και πυρκαγιές. Η πανσέληνος θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες, ως τη νέα σελήνη στις 7 Νοεμβρίου, και οι χώρες που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι Ελλάδα, Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρωσία, Αμερική, Πορτογαλία, Αγγλία και Ισπανία. Από την άλλη, η πανσέληνος θα σημάνει το τέλος της πολιτικής διαδρομής της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και πολλών πολιτικών προσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου». 

Από αστρολογικής άποψης η περίοδος μοιάζει να είναι παρόμοια με το 1999, όταν στις 17 Σεπτεμβρίου έσκασε με δραματικές συνέπειες για τον λαό η «φούσκα» του ελληνικού Χρηματιστηρίου, που κατάπιε επενδύσεις και εξαφάνισε αποταμιεύσεις μιας ζωής.

Μνήμες

«Η περίοδος εκείνη έχει μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων, αφού, εκτός από την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου, είχαμε αλλεπάλληλα χτυπήματα και στα εθνικά ζητήματα. Το αστρολογικό σκηνικό, πέρα από την πανσέληνο, θα δυναμιτίσουν επίσης και οι επιρροές των εκλείψεων του προηγούμενου διαστήματος.

Ετσι, θα αποκαλυφθούν ξαφνικά εχθροί που έχουν σχέση με τη διεθνή και την εσωτερική κατασκοπία, θα δημιουργηθούν προβλήματα στην Εκκλησία της χώρας, ενώ θα μάθουμε και για μία σειρά εκβιασμών. Στο σκοτάδι θα παραμείνουν όμως και πολλά κρυμμένα μυστικά, τα οποία δεν θα μαθευτούν ποτέ ή, τουλάχιστον, δεν ήρθε ακόμα η ώρα τους. Επίσης, θέματα θα αντιμετωπίσουν η δημόσια υγεία, η ναυτιλία, η αεροπορία και ο στρατός. Η τρομοκρατία αλλάζει πρόσωπο σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που γνωρίζαμε ή υποψιαζόμασταν μέχρι σήμερα. Κίνδυνος για τις ζωές του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν».

Διαβάστε παρακάτω: Πώς επηρεάζονται τα ζώδια σε υγεία, έρωτα και οικονομία

offer

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια σε υγεία, έρωτα και οικονομία: 

ΚΡΙΟΣ
Οι περιπλοκές δεν λείπουν από τη ζωή σας και καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Φροντίστε τα προβλήματα που ίσως προκληθούν, ώστε να βρουν άμεσα τη λύση τους. Σιγά σιγά τα πράγματα θα φτιάξουν για σας και θα δείτε ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι όλο και καλύτερες. Πρέπει να ανανεώσετε τα συναισθηματικά σχέδιά σας και να δίνετε περισσότερη σημασία από δω και στο εξής στο ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυνάμεις και οι αντοχές που διαθέτετε αυτό το διάστημα θα ανοίξουν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Το χάρισμα μυαλού και σκέψης θα σας ξεμπλοκάρει από πολλά ζητήματα. Νέες πόρτες ανοίγονται και καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Για όσους είστε συναισθηματικά ελεύθεροι, τώρα είναι ένα αρκετά καλό διάστημα για να βρείτε το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διανύετε μια πραγματικά πολύ καλή περίοδο αυτόν τον καιρό, αλλά πρέπει να το πιστέψετε. Ασχετα με κάποια ενδοοικογενειακά προβλήματα που ίσως προκύψουν και θα πρέπει να πάρετε θέση προκειμένου να λυθούν, συναισθηματικά είστε σε καλή στιγμή, αφού τίποτε δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε μια νέα αρχή. Οι δεσμευμένοι ας δώσετε λίγο χρώμα στη σχέση σας, μην αφήνετε τη ρουτίνα να την καταστρέφει, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι θετικές αλλαγές στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή σας, αν δεν έχετε αρχίσει ήδη να τις βιώνετε, θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για καλύτερες μέρες. Ενα καλό αποτέλεσμα πλησιάζει και αφορά ένα ρίσκο που πήρατε στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό μην αγχώνεστε. Να είστε υπομονετικοί με το ταίρι σας, καθώς θα υπάρξουν μερικά ξεσπάσματα στη σχέση σας. Επίσης, να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά.

ΛΕΩΝ
Σταματήστε επιτέλους να στέκεστε στο παρελθόν και αντιμετωπίστε το παρόν με αισιοδοξία και θέληση, προκειμένου να μη χάσετε εντελώς το τρένο της ζωής. Ακόμη και αν κάτι από τα παλιά κάνει αισθητή την παρουσία του αυτό τον καιρό, δεν θα είναι για καλό. Προσοχή, λοιπόν, και να είστε πιο συγκρατημένοι από δω και πέρα. Επαγγελματικά μένετε σταθεροί, αν και μια παροδική πρόοδος θα σας κάνει να πάρετε ξανά τα πάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνεχίζετε να εξελίσσεστε και αυτό σας κάνει καλό. Μια νέα γνωριμία θα φέρει μια νέα σχέση και να ξέρετε ότι θα υπάρξει υποστήριξη γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή σας. Σας αρέσει να ψάχνετε τα πράγματα και τις καταστάσεις, και αυτό είναι καλό, αλλά πρέπει να το κάνετε με μέτρο. Οικονομικά παραμένετε σταθεροί και ανοδικοί, ενώ επαγγελματικά κάποιες προτάσεις θα απαιτήσουν την προσοχή σας για να μην τις χάσετε.

ΖΥΓΟΣ
Μην απορρίπτετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να ελέγξετε ή έστω να κοντρολάρετε. Καλό είναι να κοιτάτε τα πράγματα σε βάθος χρόνου, ώστε να αποκτάτε έτσι καλύτερη γνώμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα λειτουργείτε με βάση αυτή σε σχέση με τους άλλους γύρω σας, αφού υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσοχή σε οτιδήποτε απαιτεί αυτή την περίοδο την υπογραφή σας, γιατί εύκολα μπορεί να την πατήσετε, ακόμη και στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να απολαμβάνετε κάθε ώρα, καθώς οι στιγμές είναι ιδιαίτερες και μοναδικές. Μην αφήνετε τα πράγματα να κυλούν αρνητικά χωρίς καν να έχετε προσπαθήσει να τα αλλάξετε προς όφελός σας. Αυτό ισχύει κυρίως στα αισθηματικά, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει ένας αναπάντεχος χωρισμός. Για τους ελεύθερους αυτή δεν είναι πολύ καλή περίοδος για να βρουν ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αγχώνεστε για το μέλλον γιατί όσο πιο πολλές ανησυχίες έχετε γι’ αυτό τόσο πιο λίγα πράγματα θα κάνετε στο παρόν, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορέσετε να το βελτιώσετε. Ζήστε τη ζωή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε πραγματικά, κάντε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μαζί του, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας χαλαρώσει. Επαγγελματικά τα πηγαίνετε μεν καλά, αλλά μην είστε συνεχώς απορροφημένοι στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σταθεροποιείστε αρκετά και η συνείδησή σας σάς επιτρέπει να δεχτείτε και να επεξεργαστείτε όλα όσα ο κόσμος γύρω σας θέλει να σας προσφέρει. Γι’ αυτό μην απορρίπτετε τα άτομα που γνωρίζετε, πριν καν τα αφήσετε να σας πλησιάσουν. Καλό είναι να συζητάτε μαζί τους για να μαθαίνετε περισσότερα και προπαντός για να ανακαλύπτετε τις προθέσεις που έχουν. Αυτό ισχύει πιο πολύ για τα συναισθηματικά σας, όπου δεν πάτε και πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βλέπετε τη ζωή διαφορετικά και αυτό επιτρέπει να δεχθείτε τις αλλαγές που θα έρθουν γρήγορα. Ο,τι αφορά την τύχη, τα οικονομικά και την υγεία με τη στάση ζωής που κρατάτε αυτόν τον καιρό δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αφού τα πάντα αλλάζουν προς το θετικό. Καλό είναι να ακολουθήσετε τις αλλαγές, ώστε να δώσετε νέα ροή στην καθημερινότητά σας. Αυτό ισχύει και για τα συναισθηματικά σας, όπου μια ανανέωση τη χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ
Καλό είναι να γίνετε επιτέλους πιο αποφασιστικοί στη ζωή σας και λιγότερο συνεσταλμένοι, γιατί πολλές φορές η ευαισθησία δεν εκτιμάται από κανέναν. Καλό είναι επίσης να δείχνετε τον πραγματικό εαυτό σας σε αυτούς που πρέπει και που ξέρετε ότι σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να κρατάτε ένα μέτρο σε καθετί, γιατί το να ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο δεν σας ωφελεί πάντα.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...