Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Αχ, βασιλιά μου, γιατί σε φάγανε;»

❱❱ Τα ουρλιαχτά της χαροκαμένης Βικτώριας Καρύδα όταν έφτασε στο σπίτι του τρόμου στη ΒούλαΤραγικό ήταν το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην ξανθιά καλλονή του «My Style Rocks». Οπως πρώτη έγραψε χθες η «Espresso», η Βικτώρια Καρύδα περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week για τις ανάγκες της επίδειξης του οίκου Kathy Heyndels την ώρα που ο 46χρονος σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών του έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης.

Μπορεί όλα τα events της φετινής διοργάνωσης της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας να γίνονται, ως είθισται, στο Ζάππειο Μέγαρο, ωστόσο το συγκεκριμένο show δόθηκε στη βεράντα γνωστού εμπορικού κέντρου στο Σύνταγμα. Η Βικτώρια, λοιπόν, βρέθηκε εκεί από νωρίς μαζί με τους συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο μακιγιέρ Προκόπης Μακρυλάκης, και έκανε χαβαλέ στα παρασκήνια, που είχαν στηθεί στον έκτο όροφο του εμπορικού κέντρου. Ανέβασε, μάλιστα, και ένα Story από την προετοιμασία της στον λογαριασμό της στο Instagram λίγο προτού η τραγωδία… χτυπήσει την πόρτα της.

Ανθρωπος της «Espresso» βρέθηκε στο σημείο όπου ήταν και η παίκτρια του reality του Σκάι το μοιραίο βράδυ και μας μετέφερε τις δραματικές στιγμές που βίωσε με το που πληροφορήθηκε τα γεγονότα. Ενώ η επίδειξη βρισκόταν σε εξέλιξη, μια αναστατωμένη γυναίκα έκανε την εμφάνισή της και προσπάθησε να μπει στον χώρο. Επειδή, ωστόσο, χρειαζόταν ειδική πρόσκληση, ο υπεύθυνος της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου την εμπόδισε. «Πρέπει να βρω ένα μοντέλο. Θέλω να την ενημερώσω για κάτι πολύ σοβαρό που έχει συμβεί» του είπε τότε εκείνη και ο άνθρωπος ειδοποίησε αμέσως την ανώτερή του. «Τι συμβαίνει;» ρώτησε εκείνη με τη σειρά της τη γυναίκα, η οποία φαινόταν να αγωνία. «Πρέπει να βρω τη Βικτώρια Καρύδα» απάντησε. «Περί τίνος πρόκειται;» επέμεινε η υπεύθυνη του χώρου. «Πέθανε ο άντρας της» αποκρίθηκε εκείνη. 

Στο μεταξύ, το κινητό του μοντέλου είχε πάρει… φωτιά από τις κλήσεις, αλλά η ίδια έκανε πασαρέλα και δεν μπορούσε να απαντήσει. Οπως λέγεται, ωστόσο, απάντησε κάποια στιγμή ο μακιγιέρ της, ο οποίος πληροφορήθηκε επίσης τα καθέκαστα από εκείνους που την αναζητούσαν. Επιστρέφοντας στα παρασκήνια από την πρώτη εμφάνισή της στην πασαρέλα, η Βικτώρια είδε μπροστά της τη φίλη της και έναν άνθρωπο από την ασφάλεια του συζύγου της και αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το βλέμμα της «πάγωσε» και ρώτησε αμέσως για τα παιδιά της.

Εφυγε υποβασταζόμενη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί της άνθρωποι την καθησύχασαν, λέγοντας πως τα παιδιά της είναι καλά και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Αμέσως πέταξε την τουαλέτα που φορούσε, ντύθηκε με casual ρούχα, πήρε και το σακίδιό της στον ώμο κι έφυγε υποβασταζόμενη. Με το που απομακρύνθηκαν λίγο από τον χώρο της επίδειξης, της έκαναν την τραγική αποκάλυψη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Το χαμόγελο και η χαρά που είχε νωρίτερα μετατράπηκαν σε απέραντη θλίψη.

Φτάνοντας στο σπίτι της, στη Βούλα, η Βικτώρια Καρύδα ξέσπασε σε θρήνο για τον χαμό του αγαπημένου της. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν εκεί, ενώ σε βίντεο που κατέγραψαν κάμερες και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Open το μοντέλο ακούγεται να φωνάζει σπαραχτικά «το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου, αχ, γιατί σε φάγανε;».

Διαβάστε παρακάτω: ΚΑΙ Ο ΣΚΑΪ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ! ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ «MY STYLE ROCKS» ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

offer

ΚΑΙ Ο ΣΚΑΪ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ! ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ «MY STYLE ROCKS» ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Βραβείο μηδενικής ευαισθησίας διεκδικεί ο Σκάι. Καθόλου λεπτό χειρισμό δεν επέδειξε το κανάλι στο θέμα της τραγωδίας που βρήκε την παίκτρια  του «My Style Rocks». Το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο του reality έπαιξε κανονικά χθες, με τη Βικτώρια Καρύδα (χήρα λίγων ωρών) να δοκιμάζει ρούχα και να δείχνει το στιλ της ανέμελη, όπως πράγματι ήταν πριν από δύο εβδομάδες οπότε γυρίστηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο. Θα περίμενε κανείς -ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού- έστω για μία μέρα να μην παίξει καν η εκπομπή. Αντ’ αυτού, το κανάλι περιορίστηκε σε ένα απλό κρόουλ, το οποίο ενημέρωνε τους τηλεθεατές ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένο υλικό. Προφανώς, τα διαφημιστικά έσοδα είναι ισχυρότερο κίνητρο για τους ιθύνοντες του σταθμού από τον σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

karidi3

Ετσι, δεν υπήρξε χρόνος να ειπωθεί τηλεοπτικά (με μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση λίγων δευτερολέπτων της Σπυροπούλου) μια κουβέντα για την παίκτρια που έχασε τον άντρα της και μέσα σε ένα δεκάλεπτο είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται, αλλά βρέθηκε αρκετός χρόνος ώστε να ειδοποιηθούν όλες οι υπόλοιπες παίκτριες του reality να μην τολμήσουν να μιλήσουν πουθενά για το θέμα. Η συμπόνοια του Σκάι είναι περίσσια, αλλά… κρίθηκε περιττή.  

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...