Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νεκρός χωρίς να βγάλει κιχ

❱❱ Ψυχρός και επαγγελματίας ο εκτελεστής! Γάζωσε μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα τον ΜακρήΒυθισμένη στο τούνελ της απόγνωσης και του φόβου βρίσκεται, μία εβδομάδα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου συζύγου της Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα της Βούλας, η 33χρονη Ελληνοουκρανή παίκτρια του reality «My Style Rocks» Βικτώρια Καρύδα.

Η χήρα του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δίνει μάχη να μην καταρρεύσει για χάρη των παιδιών της.

Στο μυαλό της, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, στριφογυρνά διαρκώς μία και μόνο σκέψη, να κρατήσει ασφαλή τα δύο ανήλικα αγγελούδια της, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα, που μοιάζουν να μην έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί στον μπαμπά τους.

Γι’ αυτό το 33χρονο μοντέλο, το οποίο φοβάται πλέον και τη σκιά του, έχοντας απενεργοποιήσει και όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μετακομίσει κάπου όπου να αισθάνεται ότι η ίδια και τα παιδιά της δεν κινδυνεύουν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί όσο πιο μακριά γίνεται από τη χώρα όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Μακρής, αναζητώντας το πιο ασφαλές καταφύγιο.

vlcsnap 2018 11 06 16h37m40s969

Στις εκδοχές που φέρεται ότι εξετάζονται, σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, είναι η μετακόμιση στην Αυστραλία, αλλά η εκεί «βεντέτα» του συζύγου της με τη λιβανέζικη οικογένεια Ιμπραχίμ φαίνεται ότι προκαλεί νέες ανασφάλειες, παρότι στη χώρα των καγκουρό μένει μόνιμα ο αδελφός του αδικοχαμένου Γιάννη Μακρή, Αλεξ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους της χώρας. Στο μυαλό της περνά ακόμη η σκέψη να φύγει για την Αμερική, μακριά από όλους και από όλα, ενώ φέρεται ότι εξετάζει και το σενάριο να μεταβεί προσωρινά σε συγγενικά της πρόσωπα στη Γερμανία μέχρι να κατορθώσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Καρέ καρέ

Την ίδια ώρα, νέα μαχαιριά στην καρδιά της 33χρονης φέρνει το αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Η Καθημερινή» και απεικονίζει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν ο σύζυγός της πέσει νεκρός στο έδαφος από τα πυρά του εκτελεστή. «Δεν αντέχω άλλο αίμα» ίσως να μονολογεί η ίδια βλέποντας τις σοκαριστικές εικόνες του killer του «βασιλιά» της για τον οποίο, όπως λέει, δεν γνώριζε το σκοτεινό παρελθόν του στην Αυστραλία.

vlcsnap 2018 11 06 16h37m27s130

Στην κατάθεσή της, άλλωστε, στις αστυνομικές Αρχές εξήγησε πως ουδέποτε ο σύζυγός της είχε δείξει να φοβάται.«Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει τίποτα για απειλές. Κάναμε μια ήσυχη ζωή» ήταν τα λόγια της στους αστυνομικούς που την εξέτασαν. Μόνο που η ήσυχη οικογενειακή ζωή της γκρεμίστηκε μέσα στα συνολικά πέντε δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο εκτελεστής για να γαζώσει τον σύζυγό της, χρησιμοποιώντας μάλιστα σιγαστήρα για να μη γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.

vlcsnap 2018 11 06 16h37m28s206

Με ψυχραιμία που μόνο ένας επαγγελματίας δολοφόνος μπορεί να επιδείξει, ο δράστης σήκωσε το όπλο με τα δυο του χέρια πυροβολώντας το θύμα, το οποίο μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητο. Οταν ο Γιάννης Μακρής 1757 viktoria karida me ton antras tis 26052013προσπάθησε να βγει για να ξεφύγει, τον ακολούθησε δίνοντάς του τη χαριστική βολή. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με ταχύτητα. Ο δολοφόνος, ο οποίος έστησε ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Τελευταίο «αντίο»

Μετά την κηδεία του άτυχου επιχειρηματία, η Βικτώρια Καρύδα, τα παιδιά και οι γονείς του θα μεταβούν στην Αυστραλία, όπου και θα ταφεί η σορός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία των γονιών του ήταν να ταφεί πλάι στην αδελφή του, η οποία χάθηκε σε νεαρή ηλικία χτυπημένη από τον καρκίνο. 

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να πει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του και ο 17χρονος γιος του από προηγούμενο γάμο, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αυστραλία. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Mail Australia», ο έφηβος ήταν τόσο φοβισμένος, που δεν μετέβη στην Ελλάδα για την κηδεία του πατέρα του. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο 17χρονος δεν χρησιμοποιεί το επίθετο του 46χρονου επιχειρηματία, καθώς φοβάται για το τι μπορεί να του συμβεί σε περίπτωση που γίνει γνωστή η συγγενική σχέση τους.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...