Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Αλτ! Περνά ο Ψινάκης με τη… λιμουζίνα

❱❱ Πρωτοφανής καταγγελία για όσα έκανε στον Αυθεντικό μαραθώνιο ο «δήμαρχος των καμένων» Για ακόμα μία φορά κατάφερε να βρεθεί στο προσκήνιο με αρνητικό τρόπο ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς φέρεται ότι απαίτησε και πέτυχε να σταματήσουν οι δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας για να διασχίσει τον δρόμο με το πολυτελές αυτοκίνητό του, στη λογική τού «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έχει προκαλέσει σάλο!

Το πρωτοφανές συμβάν, που μάλιστα συνοδεύεται από τις αντίστοιχες φωτογραφίες, καταγγέλλει ο Σπύρος Μιτριτσάκης, ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas και επικεφαλής της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

«Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτησή του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του» δήλωσε ο κ. Μιτριτσάκης, ενώ όσα καταγγέλλει τα έγραψε αναλυτικά στη σελίδα του στο facebook, μαζί με φωτογραφίες από την επίμαχη σκηνή.

Ηταν λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, στο σημείο εισόδου – εξόδου του Τύμβου, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα οδηγώντας το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητό του και επιχείρησε να περάσει από την απαγορευτική κορδέλα, την ώρα που περνούσαν μπροστά του δεκάδες δρομείς! Σύμφωνα με τον κ. Μιτριτσάκη, οι δρομείς κοίταζαν έκπληκτοι τον επίμονο δήμαρχο να απαιτεί να περάσει. Μάλιστα, όταν του εξήγησαν ότι αυτό ήταν αδύνατον, ένας από τους… καλοβαλμένους συνοδούς του βγήκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε από τους υπευθύνους ασφαλείας να σταματήσει ο αγώνας για να περάσουν!

1 396

«Αναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας για να περάσει» προσθέτει ο Σπύρος Μιτριτσάκης στο κείμενό του.

Μάλιστα, σπαρταριστή είναι και η περιγραφή της σκηνής με το… «τεκνό», δηλαδή τον συνοδό του δημάρχου:

«Βγήκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μπόντιγκαρντ- τεκνό, κουνιστό και λυγιστό, και ζητούσε να περάσει ο δήμαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές».

Ο καταγγέλλων, μάλιστα, «στόλισε» κανονικά τον δήμαρχο, για τον οποίο έγραψε:

«Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλον πλανήτη, μακριά από τις αξίες, τη γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού, που νομίζει ότι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιάνες και οι Πάνιες στις σκουπιδοεκπομπές τους. Μέσα από τη μαύρη λίμο, με το τσιγάρο, με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουξίδικου, νόμιζε ότι είναι στον Πανταζή ή στην Ψαρού και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα και ιδιαίτερη μεταχείριση. Μια τραγική κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα 80s». 

7 f1 psinakis4

Ο δήμαρχος των καμένων διέψευσε χθες την καταγγελία, δηλώνοντας στο zougla.gr ότι «κανένα fake news δεν είναι ικανό να αμαυρώσει τον καλύτερο Μαραθώνιο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, στη μνήμη των 99 αδικοχαμένων νεκρών της φονικής πυρκαγιάς» και δικαιολογήθηκε ότι κινήθηκε με το αυτοκίνητο προς το Καλλιμάρμαρο έχοντας αστυνομική συνοδεία και αφού είχαν περάσει προηγουμένως όλοι οι αθλητές, προκειμένου να παραστεί στην τελετή απονομής βραβείων.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...