Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύζυγος παρουσιαστή στο κρεβάτι με την κουμπάρα

❱❱ Η μία γεύεται πρώτη φορά τον λεσβιακό έρωτα, ενώ η άλλη… έχει κάνει χιλιόμετρα στο «σπορ»Η κουμπάρα την… κουμπάρα δυο φορές την εβδομάδα, τουλάχιστον! Βουίζουν τα κοσμικά σαλόνια για τον παράνομο έρωτα της όμορφης συζύγου παρουσιαστή με τη γυναίκα που τους άλλαξε τα στέφανα στην εκκλησία.

Εκείνος μένει ήσυχος ότι αφήνει την αγαπημένη του σε καλά χέρια κάθε φορά που το επαγγελματικό πρόγραμμά του είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις. Οσο για εκείνη, τα περνάει όντως πολύ καλά, παίζοντας… πλακωτό (στο τάβλι!) με την κουμπάρα της, η οποία είναι επίσης προβεβλημένη από τα media λόγω της ιδιότητάς της! Τι εξόδους κάνουν οι δυο τους, τι εκδρομές δεν περιγράφεται… Βέβαια, τις περισσότερες φορές παίρνουν μαζί τους και φίλες τους ή gay φίλους τους, έτσι για το… ξεκάρφωμα. Ομως, στο τέλος πάντα μένουν μόνες και απολαμβάνουν το παράνομο πάθος τους, πίνοντας σαμπάνια, πιθανότατα στην υγειά του… κερατούκλη!

Για τη νύφη το κουτσομπολιό λέει ότι είναι η πρώτη φορά που γεύεται μια λεσβιακή εμπειρία. Ομως ακούγεται ότι η κουμπάρα της έχει γράψει… χιλιόμετρα στο σπορ, παρότι είναι και εκείνη παντρεμένη. Εξάλλου, και ο δικός της σύζυγος είναι πολύ απασχολημένος με τις επιχειρήσεις του και ούτε εκείνος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει μαζί της. Μοιραία, λοιπόν, η σύζυγός του άρχισε να κοιτάζει σε… άλλες κατευθύνσεις και με το πέρασμα του χρόνου να επιδίδεται με επιτυχία στο αγαπημένο εξωσυζυγικό χόμπι! Αλλωστε, είναι γνωστή η γυναικεία αλληλεγγύη, αλλά και το πόσο οι γυναίκες νιώθουν η μία την άλλη.

Η σχέση ανάμεσα στις δύο κουμπάρες ξεκίνησε φιλικά, καθώς η χημεία τους ταίριαξε αμέσως. Ε, λίγο ο ελεύθερος χρόνος που ήταν άπλετος, λίγο οι άνδρες που έλειπαν συχνά πυκνά, το ένα έφερε το άλλο και η φιλία που τις συνέδεε πέρασε σε άλλο επίπεδο, βάθυνε πολύ και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα φλογερά μεσημέρια και οι «καυτές» νύχτες. Να σημειωθεί ότι και οι δύο κυρίες είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και οι γάμοι τους θεωρούνται επιτυχημένοι. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, μαζί με τη σύζυγό του εμφανίζονται συχνά σε εκδηλώσεις και δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι. Τίποτα, μα τίποτα δεν μαρτυρά έλλειψη έρωτα μεταξύ τους, αλλά, όπως λέει κι ο σοφός λαός, «το ξένο είναι γλυκό», πολύ περισσότερο δε… το απαγορευμένο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...