Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μαφία» εκβιαστών παγιδεύει φοιτήτριες

❱❱ Ο πατέρας της άτυχης Ελένης καταγγέλλει κυκλώματα που απειλούν κορίτσια στη Ρόδο ❱❱ Δύο άτομα κατέθεσαν την ύπαρξη και τρίτου ατόμου στο λευκό βανάκιΟ ασκός του Αιόλου, που άνοιξε στο νησί των Ιπποτών με τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, δεν λέει να κλείσει, καθώς νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από τη δράση «μαφίας» βιαστών και εκβιαστών που παγιδεύουν φοιτήτριες αποκαλύπτουν πως ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει… 

Μάλιστα, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας καταγγέλλει την ύπαρξη κυκλώματος που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρές κοπέλες οι οποίες φτάνουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας στη Ρόδο για να σπουδάσουν.

Σε νέα σκοτεινά μονοπάτια, με θύματα νέες κοπέλες που βρίσκονται μόνες, μακριά από την οικογένειά τους, φέρεται ότι οδηγούν και οι έρευνες των Αρχών που ξεκίνησαν με αφορμή τον φρικτό θάνατο της 21χρονης Ελένης. Μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις φέρεται ότι ξεδιπλώνεται το κουβάρι της φρίκης, που περιλαμβάνει ναρκωτικά, ψυχεδελικά πάρτι, «ροζ» βίντεο και εκβιασμούς νεαρών κοριτσιών, τα οποία βρίσκονται παγιδευμένα στα δίχτυα αδίστακτων κυκλωμάτων που τα εκμεταλλεύονται, οδηγώντας τα στην απόγνωση.

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, κάνει έκκληση στην κοινωνία της Ρόδου να σπάσει το «απόστημα» που απειλεί αθώα κορίτσια. «Και έχω ακούσει -μου έχουν μεταφέρει- ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες. Αλλά είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου, τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάσουν στο όμορφο νησί μας» ξεσπά ο χαροκαμένος πατέρας. «Δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα – αυτό το ”απόστημα”, αυτό το κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια, όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά τον χειρότερο τρόπο, γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο, ίσως… δεν ξέρω τι… Φοβούνται -και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα- να μιλήσουν στους γονείς τους» συνεχίζει, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους, ιδίως όταν τα στέλνουν σε μακρινά μέρη. «Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει, ώστε αυτό το κύκλωμα ή αυτά τα κυκλώματα να εξαρθρωθούν! Ετσι θα ησυχάσουν και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί» καταλήγει.

esr 1012 005 cmyk 0

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει ότι υπάρχουν στοιχεία της δικογραφίας που οδηγούν σε άλλες κατευθύνσεις.

Νέος κύκλος ερευνών

«Υπάρχουν κάποια στοιχεία στη δικογραφία από τη μαρτυρία μιας φίλης της κοπέλας. Υπάρχει μια μαρτυρία μιας Αλβανίδας, η οποία ήταν συμφοιτήτρια, για την οποία πιθανώς στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα» αναφέρει. Τα στοιχεία αυτά, ωστόσο, φέρεται ότι οδηγούν σε νέο κύκλο ερευνών, ενώ ήδη συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο των διωκτικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της 21χρονης Ελένης, οι Αρχές ερευνούν τα πρόσωπα αυτά που φέρεται ότι τροφοδοτούσαν φοιτήτριες με κοκαΐνη και χάπια ecstasy, ακόμα και με παραισθησιογόνα μανιτάρια κατά τη διάρκεια ξέφρενων πάρτι, με αποτέλεσμα οι κοπέλες να χάνουν τον έλεγχο, πέφτοντας εν συνεχεία θύματα εκμετάλλευσης.

Αναφορά έγινε συγκεκριμένα σε Ελληνα, ο οποίος είχε χόρτο με μια υγρή ουσία, αλλά και σε υπάλληλο νυχτερινών κέντρων που διακινούσε χάπια.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για ύπαρξη και τρίτου ατόμου στη δολοφονία της άτυχης Ελένης. Σύμφωνα με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων στο Λιμενικό, στο λευκό βανάκι που χρησιμοποίησαν οι δύο νεαροί φαίνεται να επέβαινε κι άλλο άτομο.

Σε Αυλώνα και Γρεβενά οδηγήθηκαν οι κατηγορούμενοι

Σε ξεχωριστά σωφρονιστικά καταστήματα οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ. και ο 21χρονος Ελληνας Μανώλης Κ., που κατηγορούνται για το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Η μεταγωγή των νεαρών κατηγορουμένων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας για να αποφευχθούν εντάσεις, καθώς η οργή των κατοίκων της Ρόδου για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας μοιάζει πλέον με ποτάμι που έχει ξεχειλίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Αλβανός θα κρατηθεί στις Φυλακές Αυλώνα, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών προκειμένου να μην έχουν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους.
Αλλωστε, ενώπιον των δικαστικών Αρχών οι δύο κατηγορούμενοι έδωσαν δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές για το στυγερό έγκλημα, κατονομάζοντας ο ένας τον άλλον ως τον δολοφόνο της αδικοχαμένης Ελένης.

«Αφήστε με να φύγω»

Το μόνο σημείο σύγκλισης στις δύο απολογίες φέρεται ότι είναι οι απέλπιδες προσπάθειες του θύματος να γλιτώσει από τα χέρια τους, πότε ικετεύοντας να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και πότε εκφοβίζοντας τους δράστες ότι ο πατέρας της θα τους βρει και θα τους κλείσει στη φυλακή. «Ο πατέρας μου θα σας βρει, αφήστε με να φύγω…» φέρεται ότι ήταν οι τελευταίες λέξεις που ψέλλισε πριν το χτυπημένο κορμί της χαθεί κάτω από τα παγωμένα κύματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μεταπείσει τους δράστες.

Στην απολογία του ο 21χρονος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του επιτέθηκε στην 21χρονη φοιτήτρια χτυπώντας την με μπουνιές και στη συνέχεια με το ηλεκτρικό σίδερο στο πρόσωπο, όταν εκείνη προσέβαλε τον ανδρισμό του.
Κατά την εκδοχή, όμως, του 19χρονου, τα φονικά χτυπήματα σε βάρος της Ελένης έγιναν από τον 21χρονο, όταν το θύμα αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Μάλιστα στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους η μεταξύ τους ένταση και οι αλληλοκατηγορίες κορυφώθηκαν, ενώ ο ένας αποκάλεσε τον άλλον ψεύτη.
Κι ενώ σύσσωμη η κοινωνία της Ρόδου βρίσκεται σε αναβρασμό, οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης θέλησαν χθες να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον εφιαλτικό θάνατο της 21χρονης.
«Οχι σημαίνει όχι. Ανοχή τέλος. Ελένη, καλό ταξίδι» έγραψαν στο πανό που ανάρτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο της ομάδας τους με τον Υδραϊκό.

Μαρτυρίες για το ιδιαίτερα βίαιο παρελθόν του Μανώλη Κ.

Διψασμένος για καβγά, εριστικός και οξύθυμος ήταν παρά το νεαρό της ηλικίας του ο 21χρονος Μανώλης Κ., που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Τουλάχιστον έτσι τον περιγράφουν γνωστοί του από τη Λίνδο, εξηγώντας ότι ο προκλητικός νεαρός ήταν ένα παιδί που έμπλεκε συνεχώς σε άγριους τσακωμούς, ακόμη και απολύτως χωρίς κανέναν λόγο.

Μάλιστα, όλοι έχουν από ένα περιστατικό να εξιστορήσουν με τον 21χρονο, ο οποίος έμοιαζε μονίμως να ψάχνει αφορμές για να εκτονώσει τα βίαια ένστικτά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο όντας μεθυσμένος ο νεαρός είχε διαπληκτιστεί έντονα με θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Λίνδο, με τους μπράβους του καταστήματος να τον βγάζουν έξω «σηκωτό»!

Από το μένος του οργισμένου 21χρονου δεν γλίτωσε ούτε ένας ηλικιωμένος δικηγόρος, ο οποίος φέρεται ότι εκπροσωπούσε αντίδικο του νεαρού σε κάποια υπόθεση που είχε φτάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Οταν ο 21χρονος τον συνάντησε τυχαία στον δρόμο τού επιτέθηκε πιάνοντάς τον από τον λαιμό, ενώ ο άτυχος δικηγόρος σώθηκε από τη μανιασμένη επίθεση χάρη στην παρέμβαση των παρευρισκομένων!
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής στο ΕΠΑ.Λ. Αρχαγγέλου, σε ηλικία μόλις 15 χρόνων είχε αλληλομαχαιρωθεί με έναν Αλβανό έξω από το σχολείο!

Τον περασμένο Ιούνιο, και ενώ οδηγούσε τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ζίου ζίτσου Χρήστος Κελλετζιάν, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του, που τον έθεσε εκτός αγώνων.

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...