Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Είχαν «μέντορα» τα 2 τέρατα;

❱❱ Τα σεντόνια με το αίμα της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας και η χλωρίνη για να καθαρίσουν τα πάντα!Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς μαρτυρίες μιλούν και για τρίτο εμπλεκόμενο, ο οποίος είχε τον ρόλο του… καθοδηγητή και βοήθησε τους δύο νεαρούς που βασάνισαν, βίασαν και σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος με χλωρίνη! Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνονται και από το οπτικό υλικό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας.

Η αποκάλυψη-φωτιά για τον «μέντορα» των δύο τεράτων -ο οποίος πιθανολογείται ότι ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του 21χρονου Μανώλη Κ. ή του 19χρονου Αλβανού Αλέξανδρου Λ.- ανατρέπει το σκηνικό, εν αναμονή της ταυτοποίησης των αποτυπωμάτων στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η 21χρονη Ελένη, που θα «μαρτυρήσουν» ποιο χέρι το κρατούσε. 

Στην παρουσία του αναφέρθηκαν δύο μάρτυρες, οι οποίοι κατέθεσαν στους λιμενικούς που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση. Η μία είναι γυναίκα και ανέφερε ότι το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου είδε την άσπρη κλούβα μέσα στην οποία μπήκε η κοπέλα. «Είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο όπου βρισκόταν το όχημα και ένα τρίτο άτομο να μένει μέσα σε αυτό. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά, τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα» κατέθεσε η γυναίκα.

Στο πεζοδρόμιο

Παρόμοια ήταν και η κατάθεση του δεύτερου μάρτυρα, που περιέγραψε: «Είδα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο ξενοδοχείο σταθμευμένο ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το τρίτο άτομο να το κάλεσε σε βοήθεια ο ένας από τους δύο νεαρούς, όταν χτύπησαν με το σίδερο την Ελένη Τοπαλούδη. Το άτομο αυτό φέρεται ότι είναι άντρας που, με τη μυϊκή του δύναμη, βοήθησε τους δύο φίλους να σηκώσουν το κορμί της αναίσθητης κοπέλας, να τη βάλουν μέσα στο βαν και όλοι μαζί πήγαν στον γκρεμό, όπου την πέταξαν.

Κατόπιν, επέστρεψαν στο σπίτι του Ροδίτη, όπου μάζεψαν τα σεντόνια με το αίμα της 21χρονης, ενώ καθάρισαν με χλωρίνη το ματωμένο πάτωμα για να εξαφανίσουν τα ίχνη. Οταν έφυγαν για να πετάξουν στον γκρεμό τα πειστήρια, μια κάμερα ασφαλείας φέρεται ότι κατέγραψε το βαν να κινείται, έχοντας μέσα τρεις επιβάτες!

Στο μεταξύ, κόμπο στον λαιμό προκαλεί το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σε αυτό καταγράφεται καρέ καρέ η στιγμή που οι άνδρες του Λιμενικού ανασύρουν από τη μανιασμένη θάλασσα το άψυχο σώμα της 21χρονης Ελένης. Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται να τραβούν τη σορό της με ένα σχοινί που έχουν δέσει στον αστράγαλό της.

—-

Γιάννης Τοπαλούδης: «Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ίδιους βασανισμούς»

Την ανάγκη να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο και να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης επισήμανε μέσα στο πένθος του ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, ο αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου Γιάννης Τοπαλούδης (φωτό), ενώ αναφερόταν στην αντίδραση της κόρης του στους βασανιστές της: «Το κορίτσι μου είχε το σθένος να πει σε αυτούς “θα το πω στον μπαμπά μου και θα πάρω την Αστυνομία” και αυτοί οι άνανδροι το χτυπούσαν με το σίδερο» είπε και πρόσθεσε: «Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ίδιους βασανισμούς και απόπειρες. Πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή, ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκεται, να πει “εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν”».

Ιδιόχειρο σημείωμα

Ο τραγικός πατέρας αναφέρθηκε ακόμη στο στεφάνι που έστειλε ο δήμαρχος Ρόδου στην κηδεία της Ελένης, το οποίο έγραφε: «Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ενας γονιός».

Στον αντίποδα, ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ανέφερε ότι ο γιος του έχει μετανιώσει και είναι συγκλονισμένος, αποκαλύπτοντας ότι ο γιος του τού παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, διότι δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου…»

Ο πατέρας του 21χρονου πρόσθεσε ότι στην κουβέντα που είχε ο Μανώλης Κ. με τη μητέρα του τής είπε: «Δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι ο αυτουργός».

Ο Ροδίτης επιχειρηματίας περιέγραψε το παιδί του ως ένα ήσυχο άτομο που δούλευε μαζί του και, απαντώντας σε όσους είπαν ότι στο παρελθόν δημιουργούσε προβλήματα, σχολίασε πως μπορεί να είχε προκαλέσει πρόβλημα μια δυο φορές, όπως όλα τα παιδιά. «Ελπίζω να αποδειχθεί η πραγματικότητα και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθέναν» κατέληξε.

—-

Νεαρή κοπέλα γλίτωσε απο τον Μανώλη Κ.

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκάλυψε μια πρώην σύντροφος του 19χρονου Αλέξανδρου Λ., τόσο για τον βίαιο χαρακτήρα του όσο και για τον 21χρονο φίλο του Μανώλη Κ., ο οποίος λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της άτυχης Ελένης τής τηλεφωνούσε ζητώντας της επίμονα να συναντηθούν!

«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της» ανέφερε η νεαρή κοπέλα, η οποία έδωσε μάλιστα και στη δημοσιότητα ντοκουμέντο από τη συνομιλία λίγο πριν από τη δολοφονία της Ελένης. Στις 23 Νοεμβρίου έγινε η πρώτη συνομιλία τους. Εκείνη αρνήθηκε. Την επόμενη ημέρα, όμως, την ξανακάλεσε.

-Ελα στο δεύτερο.

-Γιατί να έρθω;

-Για να με γνωρίσεις

-Δε θέλω να σε γνωρίσω

-Να σε πάρω άλλη φορά; Πιο μετά;

-Οχι, καλύτερα να μη με πάρεις.

-Γιατί, κούκλα; Με το αγόρι σου είσαι;

-Δεν είμαι με το αγόρι μου, με τη φίλη μου είμαι.

-Εντάξει, γιατί να μη σε ξαναπάρω;

-Γιατί έχω σχέση και δεν ασχολούμαι και δεν σε ξέρω κιόλας.

-Δε θέλεις;

-Δε θέλω.

-Εγώ, όμως, θέλω.

-Εντάξει, δεν γίνεται με το ζόρι.

-Να πάμε καμιά βόλτα, να γνωριστούμε.

-Σου απάντησα. Δεν θέλω!

Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν, η κοπέλα σημείωσε: «26 Νοεμβρίου είχα δεχτεί το τελευταίο μήνυμα από τον 21χρονο… Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε ότι ήταν αυτοί, πάθαμε σοκ».

Σύμφωνα με την ίδια, οι δύο φίλοι συνήθιζαν να μοιράζονται τα κορίτσια, ενώ σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα του 19χρονου, σημείωσε πως ήταν «επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Είχε σηκώσει χέρι και σε μια άλλη κοπέλα…».

offer

{{-PCOUNT-}}39{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...