Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οργια με φοιτήτριες & ναρκωτικά στη Ρόδο!

❱❱ Ανοίγουν στόματα μετά τη δολοφονία της Ελένης! 
❱❱ Νέος κύκλος ερευνών από τις τοπικές διωκτικές Αρχές 
❱❱ Ποιοι βγάζουν στην πορνεία κοπέλες με την απειλή ροζ βίντεο Από την
Εύα Παπαδάτου

Οργια, ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμοί και πορνεία είναι λίγα από όσα φέρεται ότι συμβαίνουν τις μικρές ώρες σε διάφορα σημεία της Ρόδου, υπό τον έλεγχο ενός μεγάλου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στο νησί και στα δίχτυα του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες!

Τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν 18 μέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν βγάλει λαβράκι από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες. Οι προεκτάσεις της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο προκαλούν σοκ και ουσιαστικά ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών για τις διωκτικές και τις εισαγγελικές Αρχές.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης Ελένης για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στο νησί έχει πιάσει στα δίχτυα του φοιτητές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως βαποράκια, αρχικά προσφέροντας ουσίες σε κοπέλες που επίσης σπουδάζουν στη Ρόδο. Οταν οι αντιστάσεις των κοριτσιών μειώνονται λόγω της χρήσης ουσιών, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όργια, δίχως να υποψιάζονται ότι η εξέλιξη θα είναι να αναγκαστούν να βγουν στην πορνεία! 

Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια των ομαδικών σεξουαλικών συνευρέσεων κάποιοι βιντεοσκοπούν τα πάντα εν αγνοία των κοριτσιών, τα οποία κατόπιν εκβιάζουν απειλώντας ότι θα ανεβάσουν τα hot βίντεο στο διαδίκτυο και θα τα στείλουν στις οικογένειές τους, αν δεν πάνε σε ραντεβού για πληρωμένο σεξ με άτομα που θα τους υποδείξουν αυτοί!

«Υπάρχουν ενδείξεις»

Ο χαροκαμένος πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, είναι πεπεισμένος ότι στο νησί των ιπποτών δρα κύκλωμα με πολλά πλοκάμια που εκμεταλλεύεται κοπέλες από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οι οποίες πηγαίνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν και απευθύνει έκκληση για την εξάρθρωσή του: «Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις μέσα από ιστοσελίδες και κάποιες καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών. Κάποια κορίτσια σαν το δικό μου βιάζονται, εκβιάζονται και απειλούνται. Να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια τα οποία είναι από απομακρυσμένες περιοχές» κατήγγειλε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, χαρακτηρίζοντας το παιδί του «ευκολόπιστο άτομο: «Αυτό της κόστισε τη ζωή. Στο παιδί μου κάτι συνέβαινε, αλλά μάλλον ντρεπόταν να μου το πει και έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό παρακαλώ όλους όσοι γνωρίζουν, όσα παιδιά έχουν υποστεί τέτοιου είδους απειλές, να μιλήσουν. Να μην ντραπούν και φοβηθούν, όπως έκανε η Ελένη».

Ο θείος της 21χρονης και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής υποστήριξε ότι είναι πιθανό στη δολοφονία της άτυχης Ελένης να εμπλέκεται και τρίτο άτομο. «Πριν από έναν χρόνο είχε βιαστεί από τρεις άντρες και την εκβίαζαν με βίντεο. Πήγε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην Αστυνομία μαζί με τρεις φίλες της και όχι μόνη της. Αυτό έγινε μία εβδομάδα μετά τον βιασμό, αλλά της είπαν οι αστυνομικοί τότε ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βιασμού, οπότε δεν είχε κανένα νόημα να καταθέσει. Η Ελένη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της. Τη μέθυσαν εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε, αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της αυτοί οι τρεις άντρες, όπου και τη βίασαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει» καταλήγει ο θείος της ατυχης Ελένης.

Η δικογραφία

Αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και προκύπτουν από τις καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες τόνισε ότι «στο μέλλον πρέπει να πούμε άλλα πράγματα». 

Στο μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές περιμένουν την άρση απορρήτου επικοινωνιών της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να εξακριβώσουν αν οι δράστες είχαν δώσει στην άτυχη κοπέλα κάποια ουσία που την κατέστησε ανήμπορη να αντιδράσει.

Σοκ! Νεκρή 24χρονη στο νησί των ιπποτών

Νέα παγωμάρα προκαλεί στην κοινωνία της Ρόδου, που δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, η είδηση ότι μια 24χρονη βρέθηκε από τον πατέρα της νεκρή μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοχειρία! 

Στο σπίτι έφτασαν ισχυρή δύναμη αστυνομικών και διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη κοπέλα που είχε απαγχονιστεί. Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκαν η Εισαγγελία Ρόδου και ο ιατροδικαστής, ενώ οι αξιωματικοί ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα, έτσι ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι ώθησε στην αυτοκτονία την άτυχη κοπέλα.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...