Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Αν με «δώσεις» στην Αστυνομία, θα αυτοκτονήσω

❱❱ 53χρονος κρεμάστηκε μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι ασέλγησε στην κόρη της ❱❱ Το ανατριχιαστικό μυστικό και οι τίτλοι τέλους σε αποθήκη απέναντι από το Θριάσιο νοσοκομείο

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Οι Ερινύες για όσα φρικτά αποκαλύφθηκε πως έκανε στη 10χρονη θετή του κόρη έσπρωξαν στην αυτοκτονία έναν 53χρονο επαγγελματία οδηγό, που βρέθηκε απαγχονισμένος σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Ελευσίνα, απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο.
Το ανατριχιαστικό μυστικό ήρθε στο φως στις 9.30 χθες το πρωί, όταν, όπως όλα δείχνουν, ο 53χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας βρόχο από σχοινί που είχε δέσει στα κάγκελα της αποθήκης.

Την προηγούμενη ημέρα η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει ότι ασέλγησε σε βάρος της κόρης της από τον πρώτο της γάμο. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο αυτόχειρας είχε στείλει μήνυμα από το κινητό του στην 35χρονη σύζυγό του, ζητώντας της συγνώμη: «Θα δώσω εγώ ο ίδιος τη λύση του προβλήματος και την τιμωρία μου» κατέληγε το μήνυμα.
Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν το στίγμα του κινητού του 53χρονου αυτοκινητιστή. Ετσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εγκαταλειμμένη αποθήκη, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Το αρνήθηκε

Αφορμή για την αυτοκτονία του ήταν οι κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του η 35χρονη σύζυγός του, όταν έμαθε από την ανήλικη κόρη της ότι ο 53χρονος ασέλγησε σε βάρος της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε απειλήσει τον σύντροφό της ότι θα τον καταγγείλει, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να την αποτρέψει λέγοντας αρχικά πως δεν είχε σχέση με όσα του καταμαρτυρούσε το 10χρονο κορίτσι. Ομως, πάνω σε έναν έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι παρενέβη η 3χρονη κόρη της 35χρονης, επίσης από τον πρώτο της γάμο, αποκαλύπτοντας πως είδε «τον μπαμπά να κατεβάζει το παντελόνι του και να μπαίνει στο δωμάτιο», δείχνοντας το υπνοδωμάτιο της αδελφής της.

Παρά τις εκκλήσεις και τις συγγνώμες του 53χρονου, αλλά και τις απειλές του πως, εάν τον καταγγείλει στην Αστυνομία, θα βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, η 35χρονη δεν ήθελε να ακούσει τίποτε. Το απόγευμα του Σαββάτου υπέβαλε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας και αμέσως έφθασαν αστυνομικοί στο σπίτι της 35χρονης στη Μαγούλα, για να προσαγάγουν τον 53χρονο και να τον εξετάσουν. Εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί άρχισαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή, χωρίς να τον εντοπίσουν ως χθες που έφτασαν στην αποθήκη και τον βρήκαν νεκρό. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του, με αποτέλεσμα ο φάκελος της υπόθεσης να κλείσει με την ένδειξη «αυτοχειρία».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...