Από το reality της αγάπης στις βίζιτες!

❱❱ Η μελαχρινή καλλονή με «ταρίφα» 500 € πιάστηκε στα «δίχτυα» του τελευταίου πελάτη στη Λάρισα, που ήταν… αστυνομικόςΑπό «βασίλισσα της ομορφιάς», γνωστή από τις πασαρέλες και τη συμμετοχή της σε ριάλιτι… αγάπης, κατέληξε στα κρεβάτια όσων καλοπλήρωναν για να περάσουν μια νύχτα μαζί της 27χρονη μελαχρινή καλλονή από τη Θεσσαλονίκη. 

Κάπως έτσι, όμως, πιάστηκε στα «δίχτυα» του τελευταίου πελάτη της στη Λάρισα, που ήταν… αστυνομικός!

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε η 27χρονη πρώην εστεμμένη ήταν πολύ διαχυτική και δεν φαινόταν να έχει καμία συστολή! Το καλλίγραμμο σώμα της ήταν σε πρώτο πλάνο, ενώ συχνά ήταν τα πιπεράτα ενσταντανέ με τους παίκτες. Το γνώριμο, λόγω τηλεοπτικού περάσματος, πρόσωπο της Ν.Π. και η στέψη της σε καλλιστεία είχαν ανεβάσει την… αξία της και κατ’ επέκταση το αντίτιμο για το αχαλίνωτο σεξ μαζί της σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης. 

Ροζ ραντεβού

Ετσι, η «ταρίφα» της ήταν αρκετά τσουχτερή, αφού έφτανε τα 500 ευρώ! Τα ροζ ραντεβού ανέλαβε να κλείνει μέσω τηλεφωνημάτων η 44χρονη προαγωγός της, επίσης από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτήν τη φορά έπεσε σε παγίδα, καθώς δεν υποψιάστηκε ότι αυτός με τον οποίο έκλεισε συμφωνία ήταν αστυνομικός της Ασφάλειας Λάρισας. 

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης είχαν εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες για τις επί πληρωμή συνευρέσεις της μελαχρινής καλλονής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν προσεκτικές έρευνες και να διαπιστωθεί ότι πράγματι η 27χρονη εκδιδόταν με τη βοήθεια της 44χρονης. 

Το σχέδιο που ακολούθησαν οι διωκτικές Αρχές είναι γνωστό και έχει επαναληφθεί με επιτυχία άπειρες φορές στο παρελθόν. Ενας από τους αστυνομικούς τηλεφώνησε στη μαστροπό, της είπε ότι είχε μάθει για τη γνωστή πρώην εστεμμένη και ότι οι υπηρεσίες που προσέφερε έμεναν… αξέχαστες και εξέφρασε ενδιαφέρον να συνευρεθεί μαζί της. 

Ανυποψίαστη η μαστροπός, τον ενημέρωσε για το αρκετά μεγάλο ποσό που έπρεπε να καταβάλει και ο «πελάτης» τη διαβεβαίωσε ότι δεν τον απασχολούσε το ύψος του. 

Ετσι, δέχτηκε αμέσως μόλις η 44χρονη του είπε ότι θα έπρεπε να πληρώσει 450 ευρώ για να κάνει σεξ με την εστεμμένη καλλονή. Στη συνέχεια του είπε σε ποιο ξενοδοχείο της Λάρισας θα γινόταν το ραντεβού, την ημέρα και την ώρα, ζητώντας του να πληρώσει με μετρητά και να μην… αργήσει!

Ο αστυνομικός πελάτης έκανε όπως του είπε η 44χρονη και το βράδυ της Τετάρτης ήταν στην ώρα του. Οταν ανέβηκε στο δωμάτιο όπου τον περίμενε η 27χρονη, πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μόλις η Ν.Π. τα πήρε στα χέρια της, έγιναν οι συλλήψεις. 

Διαφημιστικά σποτ

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, που έχει λάβει μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση και σε βιντεοκλίπ τραγουδιστών, συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, που είναι πταίσμα. 

Στην προαγωγό της οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για μαστροπεία, ενώ τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό με το οποίο έκλεινε τις δουλειές η 44χρονη, που χθες έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Η πρώην εστεμμένη μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη.

Από «βασίλισσα της ομορφιάς», γνωστή από τις πασαρέλες και τη συμμετοχή της σε ριάλιτι… αγάπης, κατέληξε στα κρεβάτια όσων καλοπλήρωναν για να περάσουν μια νύχτα μαζί της 27χρονη μελαχρινή καλλονή από τη Θεσσαλονίκη. Κάπως έτσι, όμως, πιάστηκε στα «δίχτυα» του τελευταίου πελάτη της στη Λάρισα, που ήταν… αστυνομικός! Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε η 27χρονη πρώην εστεμμένη ήταν πολύ διαχυτική και δεν φαινόταν να έχει καμία συστολή! Το καλλίγραμμο σώμα της ήταν σε πρώτο πλάνο, ενώ συχνά ήταν τα πιπεράτα ενσταντανέ με τους παίκτες. Το γνώριμο, λόγω τηλεοπτικού περάσματος, πρόσωπο της Ν.Π. και η στέψη της σε καλλιστεία είχαν ανεβάσει την… αξία της και κατ’ επέκταση το αντίτιμο για το αχαλίνωτο σεξ μαζί της σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης. 
Ροζ ραντεβούΕτσι, η «ταρίφα» της ήταν αρκετά τσουχτερή, αφού έφτανε τα 500 ευρώ! Τα ροζ ραντεβού ανέλαβε να κλείνει μέσω τηλεφωνημάτων η 44χρονη προαγωγός της, επίσης από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτήν τη φορά έπεσε σε παγίδα, καθώς δεν υποψιάστηκε ότι αυτός με τον οποίο έκλεισε συμφωνία ήταν αστυνομικός της Ασφάλειας Λάρισας. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης είχαν εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες για τις επί πληρωμή συνευρέσεις της μελαχρινής καλλονής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν προσεκτικές έρευνες και να διαπιστωθεί ότι πράγματι η 27χρονη εκδιδόταν με τη βοήθεια της 44χρονης. Το σχέδιο που ακολούθησαν οι διωκτικές Αρχές είναι γνωστό και έχει επαναληφθεί με επιτυχία άπειρες φορές στο παρελθόν. Ενας από τους αστυνομικούς τηλεφώνησε στη μαστροπό, της είπε ότι είχε μάθει για τη γνωστή πρώην εστεμμένη και ότι οι υπηρεσίες που προσέφερε έμεναν… αξέχαστες και εξέφρασε ενδιαφέρον να συνευρεθεί μαζί της. Ανυποψίαστη η μαστροπός, τον ενημέρωσε για το αρκετά μεγάλο ποσό που έπρεπε να καταβάλει και ο «πελάτης» τη διαβεβαίωσε ότι δεν τον απασχολούσε το ύψος του. Ετσι, δέχτηκε αμέσως μόλις η 44χρονη του είπε ότι θα έπρεπε να πληρώσει 450 ευρώ για να κάνει σεξ με την εστεμμένη καλλονή. Στη συνέχεια του είπε σε ποιο ξενοδοχείο της Λάρισας θα γινόταν το ραντεβού, την ημέρα και την ώρα, ζητώντας του να πληρώσει με μετρητά και να μην… αργήσει!Ο αστυνομικός πελάτης έκανε όπως του είπε η 44χρονη και το βράδυ της Τετάρτης ήταν στην ώρα του. Οταν ανέβηκε στο δωμάτιο όπου τον περίμενε η 27χρονη, πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μόλις η Ν.Π. τα πήρε στα χέρια της, έγιναν οι συλλήψεις. 
Διαφημιστικά σποτΗ πρώην παίκτρια του ριάλιτι, που έχει λάβει μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση και σε βιντεοκλίπ τραγουδιστών, συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, που είναι πταίσμα. Στην προαγωγό της οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για μαστροπεία, ενώ τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό με το οποίο έκλεινε τις δουλειές η 44χρονη, που χθες έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Η πρώην εστεμμένη μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ