Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

«Μπαμπά, σε αγαπώ πολύ, συνέχισε να με χτυπάς»

❱❱ Τα σπαρακτικά λόγια της Αντζελίνας πριν την αποτελειώσει ο πατέρας της  
❱❱
Τη δολοφόνησε γιατί αρνήθηκε να διακόψει τη σχέση της με Αφγανό, με τον οποίο συζούσε και σκόπευε να παντρευτεί

Από την
Εύα Παπαδάτου 

Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του πατέρα της έζησε η 29χρονη Αντζελίνα Πέτρου μέσα στο σπίτι του στην Κέρκυρα, παλεύοντας απελπισμένα για να κρατηθεί στη ζωή, όταν ο άντρας που την έφερε στον κόσμο άρχισε να τη χτυπάει με σιδερόβεργα μέχρι θανάτου!

Τα χτυπήματα στο κεφάλι της άτυχης κοπέλας ήταν τουλάχιστον επτά, που μαρτυρούν «πάθος και μίσος», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της.

Προκαλεί σοκ το απίστευτο μένος που επέδειξε ο 52χρονος παιδοκτόνος από το Μπεράτ της Αλβανίας, μέσα στην επιμονή του να διακόψει η κόρη του τη σχέση της με έναν 30χρονο Αφγανό με τον οποίο συζούσε, κάτι που η κοπέλα τού είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επρόκειτο να γίνει. Μάλιστα, τελευταία τού είχε ανακοινώσει ότι όχι μόνο δεν θα χώριζε από τον αγαπημένο της, αλλά πως σκόπευε και να τον παντρευτεί, γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον δράστη.

Το άγριο έγκλημα έγινε τις βραδινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, όταν η άτυχη 29χρονη πήγε στην περιοχή Αλεπού για να επισκεφτεί τη νονά της.

Πάλεψε αρκετή ώρα

Ο πατέρας της, που έμενε κοντά, την είδε και, αφού την κάλεσε στο σπίτι του, καβγάδισαν έντονα. Τότε, ο 52χρονος άρχισε να τη χτυπάει με μια σιδερόβεργα στο κεφάλι. Παρά τα απανωτά χτυπήματα, η Αντζελίνα πάλεψε αρκετή ώρα για τη ζωή της, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη από τον ίδιο τον παιδοκτόνο ότι τη στιγμή που ξεψυχούσε του ψέλλισε «Μπαμπά, φεύγω, σ’ αγαπώ πολύ, συνέχισε να με χτυπάς».

Οταν ο 52χρονος κατάλαβε πως η κόρη του ήταν νεκρή, προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέταξε από το παράθυρο (!) το άψυχο σώμα της κοπέλας, με αποτέλεσμα εκείνο να κατρακυλήσει στο πίσω μέρος της αυλής. Στο σημείο όπου στάθηκε, άνοιξε λάκκο και το έθαψε!

Οταν η Αντζελίνα δεν επέστρεψε στο σπίτι και την επομένη δεν πήγε ούτε στην καφετέρια στην οποία δούλευε, ο Αφγανός φίλος της ανησύχησε και κατήγγειλε αμέσως την εξαφάνισή της. Από την πρώτη στιγμή, τα στοιχεία έδειχναν ότι ο 52χρονος πατέρας είχε ύποπτο ρόλο. Ωστόσο, αρχικά εκείνος παρακαλούσε τους αστυνομικούς να βρουν τη μοναχοκόρη του! «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω το παιδί μου!» επαναλάμβανε, παίζοντας θέατρο! 

f3 2

Ομως, τελικά λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, στις οποίες δεν μπορούσε να απαντήσει, ενώ είχε υποπέσει και σε αντιφάσεις. Ετσι, ομολόγησε, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε θάψει την κόρη του. Η σορός βρέθηκε και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε αναπαράσταση του φονικού μέσα στο σπίτι. Σε κάποιο σημείο του σπιτιού βρέθηκε κρυμμένη και η σιδερόβεργα, την οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε θάψει με την κόρη του!

Καβγάδες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 29χρονη δεν συμμορφωνόταν στις απαιτήσεις του πατέρα της να διακόψει τη σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό, τον οποίο είχε γνωρίσει στην καφετέρια όπου δούλευαν. Η ζωή, που τόσα χρόνια δεν της είχε δείξει το ωραίο της πρόσωπο, είχε αρχίσει να της χαμογελά.

Οι καβγάδες συνεχίζονταν και υπάρχει η πληροφορία ότι στο παρελθόν η κοπέλα είχε ζητήσει προστασία από τον εισαγγελέα, επειδή φοβόταν τον 52χρονο, τον οποίο ωστόσο ενίσχυε οικονομικά. Η γλυκιά κοπέλα υφίστατο ξυλοδαρμούς και κακοποίηση από τον πατέρα της όσο έμενε μαζί του, ενώ και στην Αλβανία είχε περάσει πολύ άσχημα, όταν ζούσε με τη μητέρα της, την οποία είχε να δει 15 χρόνια! 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες, που θέλουν την κοπέλα να είχε κακοποιηθεί και σεξουαλικά από τον 52χρονο, κάτι που λέγεται πως είχε εκμυστηρευτεί στον νονό της και σε φιλικά πρόσωπα.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...