Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Θρίλερ με νεκρό παίκτη του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο»

❱❱ Φως στην τραγωδία της Λάρισας θα ρίξουν η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις του χορευτήΜυστήριο καλύπτει τον αιφνίδιο θάνατο του 22χρονου χορευτή Αλέξανδρου Τσιάλτα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του ενώπιον της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» πριν από περίπου τρεις μήνες, κόπηκε απροσδόκητα, με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας.

Ο Αλεξ, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, εντοπίστηκε νεκρός από μια φίλη του μέσα στη μικρή γκαρσονιέρα όπου διέμενε μόνος του στη Λάρισα. Η κοπέλα, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς ο 22χρονος δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του και δεν απαντούσε στις διαδοχικές κλήσεις της, ειδοποίησε τις Αρχές. Ανδρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σπίτι του νεαρού, όμως όταν άνοιξαν την πόρτα ήταν ήδη αργά. Ο 22χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας, αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων πρόκειται να ρίξουν φως στον μυστηριώδη θάνατο, που προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Πάντως, οι Αρχές φέρεται ότι έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν εάν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε κάποιο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα μέσα στην γκαρσονιέρα και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός χορευτής να χάσει τόσο απρόσμενα τη ζωή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δεν αποκλείεται ο θάνατός του να οφείλεται σε ηλεκτροπληξία από κάποιο βραχυκύκλωμα στο σεσουάρ, όμως αυτό μέλλει να διευκρινιστεί από την εξέταση του ιατροδικαστή.

Η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου, από όπου καταγόταν ο αδικοχαμένος Αλεξ, έχουν βυθιστεί στο πένθος στο άκουσμα του τραγικού χαμού του, ενώ όλοι μιλούν για έναν νέο γεμάτο όνειρα για το μέλλον. Ο 22χρονος είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Λάρισα και εργαζόταν ήδη σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στη θεσσαλική πόλη, ενώ η μεγάλη του αγάπη ήταν ο χορός. 

91

Στις 15 Οκτωβρίου είχε βρεθεί μπροστά στους κριτές του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» στον Σκάι, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού, αλλά και της Μαρίας Μπακοδήμου, του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Καπουτζίδη. Ωστόσο, παρά τα καλά σχόλια που είχε εισπράξει, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...