Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Ο Αλβανός τη βίαζε κι εγώ αυνανιζόμουν»

❱❱ Καρέ καρέ ο εφιάλτης της 19χρονης κοπελίτσας με αναπηρία που πιάστηκε στα δίχτυα του «τέρατος» και του Ρομά φίλου του στην παραλία της φρίκης στη Ρόδο

Αποφασισμένα να ολοκληρώσουν με κάθε τρόπο τις αποτρόπαιες πράξεις τους ήταν τα δύο ανθρωπόμορφα κτήνη που μετέτρεψαν τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου σε κόλαση που θα στοιχειώνει για πάντα τη 19χρονη κοπέλα με αναπηρία στη Ρόδο. Με το αίμα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη ακόμη νωπό στα χέρια του, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., που κατηγορείται για τη δολοφονία της, και ο 23χρονος Ρομά βίασαν με πρωτοφανή αγριότητα το άτυχο κορίτσι, που δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, η δικηγόρος της 19χρονης Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές τους πράξεις. «Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο, πιο απόμακρο σημείο» είπε η κυρία Κρικοπούλου. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία τη 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα!

Απόλυτος εφιάλτης

Στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, η άτυχη κοπέλα, η οποία φοιτά σε ειδικό σχολείο, καθώς έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, περιέγραψε πώς η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη. «Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό, όταν ο Α… (σ.σ.: ο 19χρονος) μαζί με τον Γ… (σ.σ.: ο 23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Οταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο Α… με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Οπως ανέφερε η δικηγόρος της, η νεαρή γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να έχει προβλέψει ότι θα της έκαναν κακό. «Φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική» εξήγησε, προσθέτοντας ότι ο αδελφός του 23χρονου κατηγορουμένου φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη. Σύμφωνα με την κυρία Κρικοπούλου, η κοπέλα «ήταν πρακτικά αδύνατον να αντιδράσει, αν και είναι αθλήτρια. Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας».

«Εκείνο το βράδυ που ήρθε στο σπίτι ήταν εμφανές ότι κάτι πέρασε. Απλώς, το μυαλό μου δεν πήγε εκεί. Εκλαιγε, ήταν χτυπημένη, λερωμένη, βρεγμένη. Ηθελε να ξαπλώσει. Την έβαλα να κάνει μπάνιο και την άφησα να κοιμηθεί» περιέγραψε, αναφερόμενη στη μοιραία νύχτα, η μητέρα της 19χρονης. «Είπα στη μεγάλη μου κόρη να την πλησιάσει και να κουβεντιάσουν. Είναι πιο κοντά ηλικιακά, μαζί μεγάλωσαν, μαζί κοιμόντουσαν. Της τα είπε και μετά τα είπε και σε εμένα. Ηθελε χρόνο η μικρή για να το επεξεργαστεί όλο αυτό και να αντιδράσει» εξήγησε.

«Το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, κλαίει. Ολοι στην οικογένεια περνάμε δύσκολα. Προσπαθούμε. Συμβουλευόμαστε τους γιατρούς, πήγαμε και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο» πρόσθεσε η μητέρα της, ζητώντας όσοι γνωρίζουν για τη δράση των αδίστακτων βιαστών «να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται τίποτα».

Σοκαρισμένοι οι δικοί της

Τόσο ο πατέρας της 19χρονης, που διαμένει μόνιμα στη Φλώρινα, όσο και η γιαγιά του θύματος, συγκλονισμένοι, προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ και να βοηθήσουν τη 19χρονη να σταθεί στα πόδια της. «Επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να της πεις “ναι” θα πει, δεν θα πει “όχι”. Την παγιδεύσανε, την πήγανε σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί, εκεί, που είναι στο Μαντράκι, και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να του κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε εκείνος, αλλά δεν ήθελε η κόρη μου. Ομως τη χτύπησε και το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε ο άλλος, ο Αθίγγανος» είπε ο πατέρας της, τονίζοντας: «Κανένας δεν ξέρει, αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, τι μπορεί να ακολουθήσει, πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρόνων να είναι με δύο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις…»

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ

Οι στιγμές της απόλυτης φρίκης ξεδιπλώνονται στην ομολογία-σοκ του 23χρονου Ρομά που μαζί με τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ., που βρίσκεται προφυλακιστέος στις Φυλακές Γρεβενών για τη δολοφονία της 10 11 f3 1932198 759908804020056 1413917900 n21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, παρέσυρε, ξυλοκόπησε και βίασε την άτυχη 19χρονη στη Ρόδο. Σύμφωνα με την προανακριτική κατάθεση του κατηγορουμένου, που θα περάσει σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας, η πρώτη στάση στην κούρσα της φρίκης έγινε στον δρόμο μπροστά από το τραμπολίνο, όπου ο 19χρονος Αλβανός χαστούκισε το θύμα απαιτώντας να τους ικανοποιήσει με πεολειχία.

Οπως υποστηρίζει ο 23χρονος, ο συγκατηγορούμενός του τράβηξε με μανία τη 19χρονη από το αυτοκίνητο και την πήγε σε μια εξέδρα στην παραλία. Ο ίδιος, όπως λέει, περίμενε έξω από το αυτοκίνητο, όταν είδε σε διπλανό παγκάκι μια πρώην σύντροφό του με φίλες της. Τις πλησίασε για τους μιλήσει και τότε εμφανίστηκε γυμνός μπροστά τους ο 19χρονος Αλβανός! Μάλιστα δεν δίστασε να πειράξει τα κορίτσια, ενώ, όταν αυτά αντέδρασαν, κατευθύνθηκε εκ νέου προς τη 19χρονη, που προσπαθούσε να απομακρυνθεί περπατώντας προς την πλατεία.

Την έσυρε από τα μαλλιά

Τότε, όπως υποστηρίζει ο 23χρονος Ρομά, ο 19χρονος την έσυρε κυριολεκτικά από τα μαλλιά βάζοντάς την και πάλι στο αυτοκίνητο, έκλεισε τις ασφάλειες, τον πλησίασε και του είπε να μπει κι εκείνος. Στη συνέχεια πάρκαραν ανάμεσα στο καζίνο και στην παραλία, και ο 19χρονος τράβηξε την άτυχη κοπέλα έξω από το όχημα. Αφού την πήγε κάτω από τις τουαλέτες, άρχισε να τη χτυπά με δύναμη και να ασελγεί σε βάρος της, την ώρα που ο 23χρονος Ρομά, που παρέμενε στο αυτοκίνητο, αυνανιζόταν στη θέα του άγριου βιασμού!

Επειτα από λίγο, όπως ομολογεί ο 23χρονος, ο 19χρονος τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στο αποτρόπαιο έγκλημα χτυπώντας την και ο ίδιος, την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του την κρατούσε ακινητοποιημένη. Μόλις ολοκλήρωσαν τις φρικτές πράξεις τους, ο 23χρονος Αθίγγανος πήγε στο αυτοκίνητο για να απολαύσει ένα… τσιγάρο και μετά φρόντισαν να ενημερώσουν τους φίλους τους ότι είχαν ομαδική συνεύρεση με τη 19χρονη! Ο ίδιος, όπως είπε, στη συνέχεια πήγε για μπίρες…

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...