Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το σπίτι της ανατριχίλας

❱❱ Ιχνη αίματος στους τοίχους! Τα προφυλακτικά και το κουζινομάχαιρο της μοιραίας νύχταςΡίγη προκαλούν οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το σπίτι της φρίκης, όπου βασανίστηκε, βιάστηκε και μαρτύρησε η Ελένη Τοπαλούδη!

Οι εικόνες που δημοσιεύει η «δημοκρατική» είναι συγκλονιστικές, αφού στους τοίχους, σε διάφορα έπιπλα και στο μπάνιο διακρίνονται ίχνη αίματος, «μάρτυρες» της βαρβαρότητας με την οποία κακοποίησαν την άτυχη 21χρονη φοιτήτρια τη μοιραία νύχτα οι κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. και ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ.

Πιο ανατριχιαστική είναι η εικόνα του στραβωμένου από τα χτυπήματα κουζινομάχαιρου, το οποίο εντοπίστηκε σε απόμερο σημείο στην παραλία Γκίνας, όπου οι κατηγορούμενοι πέταξαν βιαστικά τα αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος, ενώ βρέθηκαν και δύο προφυλακτικά. Σε μια φωτογραφία από την κουζίνα της βίλας στους Πεύκους φαίνεται το τραπέζι γεμάτο με μπουκάλια αλκοόλ, που φέρεται ότι κατανάλωσαν πριν από το έγκλημα.

r

f 0

Αποτυπώματα των δραστών βρέθηκαν σε ένα μπουκάλι βότκα, σε βάζα, τζάμια, κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδα, ενώ εντοπίστηκε και ένα δακτυλικό αποτύπωμα της Ελένης σε μια συσκευασία σοκολάτας. Στο μεταξύ, ο 19χρονος Αλβανός επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ρόδο από τις Φυλακές Φελλίου Γρεβενών όπου κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη!

Γυμνός στον δρόμο

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στον βιασμό της, αν και ένας μάρτυρας κατέθεσε στις Αρχές ότι, μετά τον βιασμό της 19χρονης, «ο Α. βγήκε στον δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια, φωνάζοντάς τους “ελάτε να μου πάρετε π…”»! 

Την ίδια ώρα, ενώπιον της ανακρίτριας έχουν καταθέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός στους οποίους είχε απευθυνθεί η Ελένη Τοπαλούδη μετά τον βιασμό της, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Οι δύο αστυνομικοί διευκρίνισαν ότι η φοιτήτρια δεν είχε καταγγείλει βιασμό, αλλά ζήτησε να ενημερωθεί για τα μέτρα που μπορούσε να πάρει σε περίπτωση που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο βίντεο, το οποίο είχε τραβήξει ο ένας από τους δράστες.

Ο πρώτος είπε στην 21χρονη τι μπορούσε να κάνει και ότι, αν χρειαζόταν οτιδήποτε άλλο, να πήγαινε ξανά στην Ασφάλεια.

Ο αξιωματικός εξήγησε ότι το περιστατικό δεν καταγράφηκε σε κάποιο βιβλίο, λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών στην υπηρεσία για διάφορα ζητήματα, αλλά και διότι η κοπέλα είπε πως θα ξαναπήγαινε για να υποβάλει έγκληση, κάτι που τελικά δεν έκανε.

ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ KILLERS

«Κλειδωμένοι» είναι οι φορητοί υπολογιστές των δύο προφυλακισμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως ενημερώθηκαν έκπληκτοι οι συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας και οι νομικοί εκπρόσωποί τους, που αναρωτιούνται ποιοι και γιατί τους μπλόκαραν.

Σύμφωνα με όσα είπε ο χαροκαμένος πατέρας Γιάννης Τοπαλούδης, οι δύο νεαροί είχαν όλο το χρονικό περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους δικηγόρους και, ενδεχομένως, είχαν στα χέρια τους το κλειδί του διαμερίσματος της κόρης του:

«Δεν ξέρω πώς ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία» αναρωτήθηκε ο πατέρας της 21χρονης, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας από το Διδυμότειχο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι θα ζητήσει τεχνικό σύμβουλο σε μια προσπάθεια να ανοίξουν τα laptops.

Πάντως, από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που θέλει την 21χρονη να συνομίλησε πριν από μήνες από το κινητό της με κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, το οποίο φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο τελευταίος.

Από την άρση του απορρήτου που έχει ολοκληρωθεί εν μέρει και από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο.

Ομως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υποβληθούν και νέα στοιχεία από τις έρευνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

«ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΖΕ» ΛΕΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ως άτομα που παρενοχλούσαν κατ’ εξακολούθηση κοπέλες περιγράφονται στις καταθέσεις μαρτύρων ο Αλβανός Αλέξανδρος Λ. και ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. Οπως προκύπτει, οι δύο φίλοι ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε κοπέλες που ήθελαν να ρίξουν στο κρεβάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από αυτές φέρεται ότι έχουν πέσει θύματα βιασμού από τον Αλβανό.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός νεαρού Ροδίτη που γνώρισε πριν από λίγα χρόνια τον 19χρονο και υποστήριξε πως βίαζε κορίτσια, έχοντας μάλιστα προτίμηση στις μικρές ηλικίες: «Επαιρνε μικρά κοριτσάκια και τα βίαζε, βασικά. Ημασταν με μία κοπέλα. Εγώ ήθελα να πάω Κρεμαστή γιατί ήταν ένα πάρτι και τον ρώτησα αν μπορεί να με πάει αυτός με το αμάξι. Μου είπε “αν έρθει και η μικρή”. Πήγαμε εκεί πέρα και έφυγαν αυτοί οι δύο. Μου είπε την άλλη ημέρα ότι πήγε και πήρε κάτι μπίρες και έκανε κινήσεις. Κάθε φορά που έπαιρνε κοπέλες στο αμάξι, έκανε κίνηση».

Επίσης, έναν μήνα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη, ένας υπάλληλος καφετέριας στη Ρόδο ανακάλυψε ότι δύο κορίτσια ήταν κλειδωμένα στις τουαλέτες.

Οταν τις ρώτησε γιατί κλειδώθηκαν, εκείνες του απάντησαν ότι τις απειλούσαν δύο άτομα. Ο υπάλληλος, ο οποίος γνώριζε τον 19χρονο Αλβανό, του ζήτησε να φύγουν και εκείνος του απάντησε: «Περίμενε bro, να φορτώσουμε πρώτα δύο γυναίκες»!

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...