Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ηταν κι άλλοι στον φόνο της Ελένης

❱❱ «Ορφανά» DNA ανιχνεύθηκαν σε αντικείμενα στο εξοχικό του Ελληνα, στον γκρεμό και στην παραλία όπου πέταξε μαζί με τον Αλβανό την ΤοπαλούδηΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς τα ίχνη DNA που ανιχνεύτηκαν σε αντικείμενα στο εξοχικό στους Πεύκους αλλά και σε εκείνα που είχαν πεταχτεί στα βράχια και στη θάλασσα δείχνουν ότι υπήρξε εμπλοκή και άλλων ατόμων, περισσότερων του ενός! Προς το παρόν τα ευρήματα παραμένουν «ορφανά».

Τα αποτελέσματα από την ανάλυση του γενετικού υλικού που παραδόθηκαν στις ανακριτικές Αρχές αφορούν τα αντικείμενα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί στην παραλία Φώκιας της Λίνδου λίγο μετά την ανακάλυψη του πτώματος της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Πρόκειται για μερικά από τα αντικείμενα που πέταξαν άρον άρον από τον γκρεμό ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. και ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., μεταξύ αυτών το μαχαίρι με τη στραβωμένη λάμα και το οικιακό σίδερο με τα οποία είχαν τραυματίσει την άτυχη κοπέλα τη μοιραία νύχτα της 27ης Νοεμβρίου. Από το ίδιο σημείο είχαν πετάξει λίγα λεπτά νωρίτερα σαν σκουπίδι τη μισοπεθαμένη φοιτήτρια, η οποία πνίγηκε αβοήθητη μη έχοντας τις αισθήσεις της από τα βαριά χτυπήματα!

Αν και ήταν σχεδόν απίθανο να εντοπιστούν αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση των δύο νεαρών στα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στη θάλασσα, η αλλοίωσή τους από το νερό δεν ήταν σημαντική. Ετσι, τα αποτελέσματα είναι ανέλπιστα ικανοποιητικά για τις εισαγγελικές και τις ανακριτικές Αρχές που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση, και ξεθολώνουν αρκετά το τοπίο.

Σχεδόν σε όλα τα αντικείμενα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εντοπίστηκαν τα ίχνη των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό, τον βασανισμό και την άγρια δολοφονία του «κοριτσιού με το τατουάζ».

f6 dolofonia foititrias pefkoi

Ομως την κατάσταση περιπλέκουν τα «ορφανά» ίχνη DNA. Αναμενόμενο ήταν να βρεθεί μη ταυτοποιημένο γενετικό υλικό στα αντικείμενα του εξοχικού στους Πεύκους, καθώς μπορεί να ανήκει σε συγγενείς του 21χρονου Μανώλη ή και σε φίλους του και σε κορίτσια που κατά καιρούς μπαινόβγαιναν σε αυτό και δεν έχουν ανάμειξη στον φόνο της Ελένης. Ομως το DNA που εντοπίστηκε στα αντικείμενα στον γκρεμό και σε αυτά που θαλασσοδέρνονταν οδηγεί στο άνοιγμα νέου κύκλου ερευνών για να αποκαλυφθεί αν συμμετείχαν κι άλλα πρόσωπα στη δολοφονία ή στην προσπάθεια εξαφάνισης των ενοχοποιητικών στοιχείων. Οταν ταυτοποιηθούν τα άτομα αυτά, θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Τα κομμάτια του παζλ αναμένεται να συμπληρώσει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών της 21χρονης στα social media αλλά και των κινητών τηλεφώνων των δύο προφυλακισμένων στις Φυλακές Φελλίου Γρεβενών, για να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες τους.

Από μέρα σε μέρα πρόκειται να καταθέσει και η μητέρα της φοιτήτριας που έζησε φρικιαστικές στιγμές στα χέρια των δύο «τεράτων». Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τον φρικιαστικό θάνατό της η Ελένη φαινόταν αγχωμένη και μόλις την προηγούμενη μέρα ένας φίλος της την είδε κλαμένη και άυπνη, ενώ δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού που είχαν κλείσει για το απόγευμα. 

Ο νεαρός αναζήτησε τη φίλη του και αργότερα πληροφορήθηκε με φρίκη ότι εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Φώκιας, σε δύσβατο σημείο, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες. Τα κύματα έριχναν στα βράχια το άψυχο κορμί της που φορούσε μόνο έναν μοβ στηθόδεσμο, που δεν ήταν καν κουμπωμένος, ενώ είχε σημάδια στραγγαλισμού και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...