Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Τραγικό «σενάριο» για την ηθοποιό Νίκη Λειβαδάρη

❱❱ Τι έγραψε η ηθοποιός στον Φώτη Σπύρο λίγο πριν «φύγει»

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του πρόωρου και αναπάντεχου θανάτου της νεαρής ηθοποιού και θεατρολόγου Νίκης Λειβαδάρη.

Το γλυκό κορίτσι της τέχνης «έφυγε» ξαφνικά, μόλις στα 33 του χρόνια, από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Τη θλιβερή ανακοίνωση έκανε μέσω facebook ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος, έμαθε από την αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας ότι το κακό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, η μοιραία στιγμή ήρθε κατά τη διάρκεια εξόδου της με φίλους για ποτό, αμέσως μετά τη θεατρική παράσταση «Stamboul Train» στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, στην οποία συμμετείχε. Η άτυχη καλλιτέχνιδα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έντονους πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία πνοή της.

Ενας αιφνίδιος θάνατος που βύθισε στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους της και σόκαρε τον κύκλο της. Τίποτε δεν προμήνυε το τραγικό αυτό «σενάριο», αφού λίγες μόλις ώρες προτού κοπεί το νήμα της ζωής της η ηθοποιός είχε στείλει sms στον συνάδελφο και καλό της φίλο Φώτη Σπύρο, προγραμματίζοντας συνάντηση μεταξύ τους για την επόμενη μέρα, την Κυριακή. «Είναι αδιανόητο! Εχω πάθει σοκ!» ξεσπά ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso» και συνεχίζει περιγράφοντας το περιστατικό: «Το Σάββατο το βράδυ στις 10.55 μου έστειλε μήνυμα ότι “Αύριο, Κυριακή, θα περάσω από την πρόβα να σε δω”. Την επομένη την περίμενα, αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε “Εφυγε…”. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πέρσι ήταν στον θίασό μου, στο έργο “Το μυστικό κλειδί” και το καλοκαίρι στην περιοδεία. Ημασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα. Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Πρόσφατα είχε μετακομίσει και θέλαμε να βρεθούμε, αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματά μας. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει στην πρόβα και λίγες ώρες μετά πέθανε. Οπως έμαθα μετά, το Σάββατο το βράδυ πήγε για ποτό με τον φίλο της.

Ενιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε». Συγκλονισμένος ο Φώτης αναφέρεται στη συνέχεια με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη φίλη του που χάθηκε πρόωρα και άδικα. «Ηταν η χαρά της ζωής! Ενα κορίτσι με το χαμόγελο στα χείλη! Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογη συνεργάτις. Κουράγιο στην οικογένειά της…» λέει στην «Espresso».

Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Είχε κλείσει ήδη μία δεκαετία στον χώρο της υποκριτικής με πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και στα σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες». Μάλιστα, επειδή ο θάνατός της συνέπεσε με την ετήσια απονομή θεατρικών βραβείων «Κάρολος Κουν», κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής απονομής ο Λέανδρος Πολενάκης έκανε ειδική αναφορά στην πρόωρα χαμένη ηθοποιό και θεατρολόγο, αφιερώνοντάς της και ένα από τα βραβεία. Η κηδεία της Νίκης Λειβαδάρη θα γίνει σήμερα, στις 13.30, από το Νεκροταφείο Αθηνών.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...