Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Κώστας Ευριπιώτης: Έχω αφοσιωθεί στον Θεό!

❱❱ Η «Espresso» βρήκε τον «άφαντο» Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος πριν από εννέα μήνες πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε!

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Συγκινεί ο Κώστας Ευριπιώτης με όσα εκμυστηρεύεται σήμερα αποκλειστικά στην «Espresso», εννιά μήνες μετά το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τη ζωή!

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα» μας λέει συγκινημένος, αλλά και πολύ φειδωλός στην προσπάθειά του να αποφύγει κάθε είδους δημοσιότητα. O «άφαντος» εδώ και καιρό ηθοποιός δηλώνει πλέον πως οι προτεραιότητες του δεν έχουν καμιά σχέση με όσα ο ίδιος πίστευε ότι είχαν σημασία, πριν από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Τώρα, στην καθημερινότητά του, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Προσεύχεται περισσότερο, πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία, ενώ, όπως μας λέει, θέλει να είναι περισσότερο στη φύση και κοντά σε πρόσωπα που αγαπάει… όπως είναι τα δύο παιδιά του, τα οποία τον λατρεύουν και τα λατρεύει. «Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Ομως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δεν γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο» μας εξηγεί με φωνή που… σπάει από τη συγκίνηση.

Αλλωστε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν τόσο σοβαρό που πήγε στον… άλλο κόσμο και γύρισε. «Κανονικά όμως» αναφέρει με το γνωστό χιούμορ του και η συγκίνηση δίνει τη θέση της στο γάργαρο γέλιο του.

Αν και ο Κώστας Ευριπιώτης δέχεται προτάσεις για να επιστρέψει στο θέατρο, στην τηλεόραση, αλλά και να εμφανίζεται σε εκπομπές-αφιερώματα, τα αποφεύγει όλα. «Δεν είναι το παν να βρίσκεσαι μπροστά στα φώτα, αλλά να βλέπεις τα πραγματικά φώτα της ζωής» δηλώνει στην «Espresso», κάνοντας σαφές ότι έχει αλλάξει σελίδα. «Ισως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα» μας λέει στο τέλος της συνομιλίας μας.

Το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου ηθοποιού άρχισε να δίνει σημάδια το περασμένο Πάσχα. Κάνοντας πρόβες στο θέατρο Αθηνά, για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης», ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους. Οταν άρχισε να ψάχνει με ειδικούς γιατρούς το πρόβλημα, διαπίστωσε ότι είχε να ανέβει έναν γολγοθά…

«Πήγα και έκανα μια μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» έλεγε τότε στην «Espresso», σε μια μοναδική κατάθεση ψυχής που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Για επτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο, στο οποίο χειρουργήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι. Ηταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θα ήθελα να ζήσει κανένας άνθρωπος. Τα πιο πολλά πράγματα που δημιουργούνται στη ζωή μας τα γεννάμε εμείς οι ίδιοι. Εμείς ορίζουμε σε μεγάλο ποσοστό τη μοίρα μας και το μέλλον μας, αλλά και πώς θα ζήσουμε» ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...