Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πισώπλατη επίθεση του Κούγια στον Λαζόπουλο!

❱❱ Ο ποινικολόγος όρμησε ύπουλα στον ηθοποιό που διασκέδαζε παρέα με τη Μαρινέλλα, η οποία ξέσπασε: «Κάνε πίσω, ρε…»Σε πραγματική αρένα, με «μονομάχους» τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια, λίγο έλειψε να μετατραπεί το κέντρο διασκέδασης Αθηνών Αρένα, στον Ταύρο.

Η πισώπλατη επίθεση ωμής βίας από τον γνωστό δικηγόρο εναντίον του δημοφιλούς ηθοποιού, που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο τελευταίο live του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα πρωτοφανής.

Οταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τον Λάκη να περνάει την είσοδο του μαγαζιού χαμογελαστός μαζί με τη Μαρινέλλα προκειμένου να διασκεδάσουν με παρέα κοινής τους φίλης που είχε τα γενέθλιά της, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί την αθλιότητα που θα ακολουθούσε λίγο αργότερα.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας καθόταν αμέριμνος με την παρέα του σε πρώτο κεντρικό τραπέζι του Αθηνών Αρένα και απολάμβανε τη Δέσποινα Βανδή που βρισκόταν on stage εκείνη τη στιγμή, όταν ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου το τραπέζι ήταν λίγο πιο πίσω, τον πλησίασε μουλωχτά και τον χτύπησε πισώπλατα. «Σ’ τα χρωστάω τρία χρόνια» ακούστηκε να λέει ο ποινικολόγος, ο οποίος όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, έβρισε χυδαία τον Λαζόπουλο, το σπίτι του, ακόμη και τα Θεία, ενώ τον έπιασε από τον λαιμό και του πίεσε με μανία το πρόσωπο. Οπως ήταν φυσικό, επικράτησε πανδαιμόνιο. Η Μαρινέλλα, σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω, ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος, σημειωτέον, είναι και κουμπάρος της. Ο Λάκης, από την άλλη, δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές του μαινόμενου Αλέξη.

Τον έβγαλαν έξω

Εξίσου σοκαρισμένα με τη Μαρινέλλα λόγω της άνανδρης επίθεσης του ποινικολόγου εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του ηθοποιού, ανάμεσά τους και ο γιατρός τού ΥΓΕΙΑ Ηλίας Πολυτάκης, γνωστός και του Αλέξη Κούγια, καθώς είχε κουράρει τη μητέρα του στο παρελθόν. Ομως και πελάτες από τα διπλανά τραπέζια άρχισαν να φωνάζουν έντονα στον δικηγόρο να απομακρυνθεί.

Ευτυχώς επενέβησαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού, οι οποίοι τον έβγαλαν έξω τελικά. Καθώς απομακρυνόταν, μάλιστα, έξαλλος ακόμη, ο δικηγόρος φώναζε: «Μη με ακουμπάτε εμένα, μη με ακουμπάτε».

Την επόμενη μέρα, θέλοντας προφανώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της μουλωχτής επίθεσής του, ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος τον προκάλεσε.

Συγκεκριμένα, είπε ότι πέρασε από δίπλα του στο νυχτερινό μαγαζί, τον κοίταξε και γέλασε. «Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι του μαγαζιού που συνόδεψαν τον Λάκη Λαζόπουλο μέχρι το τραπέζι, ενώ κάτι τέτοιο θα είναι ευδιάκριτο και από το υλικό των καμερών, το οποίο ο δικηγόρος του Λάκη Λαζόπουλου Πέτρος Μαχάς θα ζητήσει επισήμως από το μαγαζί, καθώς είναι υποχρεωμένοι να κρατούν αρχείο για τουλάχιστον 15 μέρες» ήρθε η απάντηση στους ισχυρισμούς του μέσω της ιστοσελίδας του Λάκη Λαζόπουλου altsantiri.gr. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε σε σχετική δήλωση που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Open ότι η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν κινείται αυτεπάγγελτα στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Οσο για τον… βαρύμαγκα της Ευελπίδων, εμφανίστηκε αμετανόητος μετά το πρωτοφανές επεισόδιο, καθώς φέρεται ότι δήλωσε στο dikisports.blogspot.com: «Οπου τον βρίσκω, θα τον δέρνω». Αξίζει να σημειωθεί ότι μια αντίστοιχη… μαγκιά του Αλέξη Κούγια εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου είχε συμβεί στο παρελθόν στο εστιατόριο Gaspar στο Ψυχικό, όπου ο ηθοποιός έτρωγε με την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάλι ο ποινικολόγος είχε προσπαθήσει να του επιτεθεί, με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν άνθρωποι του μαγαζιού.

Σπόντες

Πάντως, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε πυρετό ετοιμασιών για το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου, δεν φοβάται τίποτα. Σε χθεσινή συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» είπε: «Τη γνώμη μου θα την πω ό,τι και να γίνει, αν και ξέρω ότι οι στρατιές στο διαδίκτυο είναι ήδη έτοιμες για το βράδυ που θα βγω και ότι η AGB σχεδιάζει διάφορα σενάρια σχετικά με τις θεαματικότητες που πρέπει να μου δοθούν. Ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν τα πράγματα και το σύστημα, και είμαι έτοιμος για όλα».

—-

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

f4Πλήθος τηλεφωνημάτων συμπαράστασης από τον καλλιτεχνικό κόσμο, και όχι μόνο, έχει δεχτεί ο Λάκης Λαζόπουλος από το πρωί του Σαββάτου, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», επικοινώνησε μαζί του ακόμη και ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς (φωτό δεξιά), λέγοντάς του πως είναι δίπλα του, γεγονός που συγκίνησε τον ηθοποιό.

Παρότι οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν όταν τελείωσε κάπως απότομα η συνεργασία τους στον τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Το τηλεφώνημα που του έκανε το Σάββατο και το ενδιαφέρον που έχει δείξει γενικότερα για ένα οικογενειακό πρόβλημα του ηθοποιού φανερώνουν, αν μη τι άλλο, ότι πάνω από τα επαγγελματικά είναι τα ανθρώπινα.

—-

Ξύλο στο γήπεδο, «τακουνιές» στο σπίτι και αξέχαστο «ντου» στο Alter

Αμέτρητες σκηνές ροκ έχει χαρίσει στο φιλοθεάμον κοινό τις τελευταίες δύο δεκαετίες ο Αλέξης Κούγιας, πότε σκαρφαλώνοντας μάντρες, πότε εισπράττοντας… τακουνιές (!) και πότε ερχόμενος στα χέρια με διαιτητές, ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων και κάθε λογής «αντιφρονούντες»!

Ο εκρηκτικός ποινικολόγος έχει βαρύ «ποινικό μητρώο» στους καβγάδες, οι οποίοι καταλήγουν συνήθως σε νοσοκομεία και δικαστικές αίθουσες. Αξέχαστη έχει μένει η καταδρομική του έφοδος στον τηλεοπτικό σταθμό Alter το 2004, όταν ο θερμόαιμος δικηγόρος σκαρφάλωσε στη μάντρα του σταθμού προκειμένου να εισβάλει σαν ταύρος εν υαλοπωλείω στο τηλεοπτικό στούντιο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου! Μάλιστα, είχε στο πλευρό του και τη νεαρή τότε σύζυγό του Εύη Βατίδου, η οποία, όταν τον είδε να πέφτει στο έδαφος έπειτα από «πρόσκρουση» πάνω σε έναν από τους άνδρες ασφαλείας του καναλιού, αναρωτήθηκε ποιο είναι το νούμερο για να καλέσει το… 100!

f7
Αριστερά πάνω: Ο Κούγιας πηδάει την καγκελόπορτα στο Alter. Αριστερά κάτω: Λιπόθυμος έξω από το στούντιο. Δεξιά: «Λαβωμένος» ο γνωστός ποινικολόγος

H επεισοδιακή έφοδος περιλάμβανε ακόμη την on air λιποθυμία του ποινικολόγου και απασχόλησε εφημερίδες, κανάλια και περιοδικά επί μακρόν! Αξέχαστοι όμως θα μείνουν και οι… επικοί καβγάδες του με την Εύη Βατίδου σε ένα από τα πιο επεισοδιακά διαζύγια που έχουν καταγραφεί ποτέ στα ελληνικά χρονικά!

Αλλεπάλληλες εκατέρωθεν μηνύσεις και επισκέψεις σε νοσοκομεία έπειτα από τσακωμούς αποτελούσαν επί μήνες την καθημερινότητα του άλλοτε αγαπημένου ζεύγους. Σε ένα από τα «θερμά» επεισόδια μεταξύ τους, μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών αιμορραγώντας στο πρόσωπο ύστερα από χτύπημα που φέρεται ότι δέχτηκε από το… τακούνι της πρώην αγαπημένης του.

f9
Αριστερά: Διαμάχη με τον Αχιλλέα Μπέο. Δεξιά: Επεισόδια σε ματς Παναχαϊκή – ΑΕΚ

Το 2005 ο ποινικολόγος θα συλληφθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον ξυλοδαρμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στην πλατεία Κολωνακίου. Ο τελευταίος μετά το θερμό επεισόδιο είχε υποβάλει μήνυση για απειλή, εξύβριση και σωματικές βλάβες σε βάρος του Κούγια.

Πολυσυζητημένοι είναι και οι καβγάδες στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και στο στόχαστρό του έχουν βρεθεί, μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ηρακλής Νύκταρης!

offer

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...