Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Φρουρός υπουργού στο κρεβάτι με γυναίκα συναδέλφου του

❱❱ Οι πιπεράτοι διάλογοι στο messenger που αποκάλυψαν την απιστία και το θρίλερ με τον παραλίγο φόνοΣούσουρο έχει προκαλέσει στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές τον αστυνομικό φρουρό υπουργού, ο οποίος έριξε στο κρεβάτι τη σύζυγο χαμηλόβαθμου αστυνομικού.

Το ροζ σκάνδαλο, το οποίο έχει αρχίσει να σιγοψιθυρίζεται στους διαδρόμους των αστυνομικών μεγάρων, διαθέτει όλα τα πιπεράτα συστατικά για να γίνει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας: απιστίες, ανταλλαγή «καυτών» μηνυμάτων, αχαλίνωτο σεξ, μηνύσεις και απειλές!

Κάποια από τα καταγγελλόμενα περιστατικά, μάλιστα, θεωρούνται τόσο σοβαρά, ώστε ήδη η υπόθεση έχει φτάσει στα αυτιά των ανώτερων κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. και έχει διαταχθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Αφορμή για να έρθει στο φως η σκανδαλιστική υπόθεση με τις άκρως γαργαλιστικές λεπτομέρειες ήταν η μήνυση που υπέβαλε στην Αστυνομία ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της ιστορίας. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ένορκη εξέτασή του ο 29χρονος φρουρός του υπουργού (σ.σ.: είναι και συντοπίτες), το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου συνομιλούσε στο messenger με τη σύζυγο ενός 36χρονου συναδέλφου του, με την οποία διατηρούσε σεξουαλικές επαφές. Κάποια στιγμή, πήρε το κινητό τηλέφωνο της 26χρονης ο σύζυγός της και -προσποιούμενος πως ήταν εκείνη- άρχισε να «βομβαρδίζει» με ερωτικά μηνύματα τον 29χρονο, προτρέποντάς τον μάλιστα να συναντηθούν στο σπίτι του!

Τον «στόλισε»

«Εγώ, νομίζοντας ότι είναι αυτή, την ενημέρωσα για την ώρα που μπορώ και πού θα βρίσκομαι κάποιες συγκεκριμένες ώρες. Εν συνεχεία, μου έκανε άλλες προσωπικές προτάσεις, όπως ”Και κώλο θα σου δώσω αυτή τη φορά”, προκειμένου να με παροτρύνει περισσότερο να βρεθούμε.

Τελικά προγραμματίστηκε συνάντηση, αλλά μετά τις 21.30, που θα μπορούσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος.

Οπως είπε αμέσως μετά, από τον τρόπο με τον οποίο του απαντούσε ο 36χρονος αστυφύλακας άρχισε να υποπτεύεται ότι μπορεί να μην ήταν η ερωμένη του και τον παρότρυνε να απαντήσει στη βιντεοκλήση του. Ετσι, πείστηκε πως δεν συνομιλούσε με την 26χρονη, αλλά με τον άντρα της! Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ενάγοντα, ο συνάδελφός του άρχισε να τον «στολίζει» με… γαλλικά, με αποτέλεσμα να διακόψει την επικοινωνία. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, ο 29χρονος άφησε να περάσουν μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα στον απατημένο συνάδελφό του, στο οποίο έγραφε: «Για αρχή, δεν έχει γίνει κάτι και, κατά δεύτερον, πρόσεχε τα λόγια σου! Ο καθένας έχει ευθύνη των πράξεών του».

Αμέσως μετά, ο εξαγριωμένος άνδρας έστειλε στον 29χρονο δύο ηχητικά μηνύματα των εννέα και των οκτώ δευτερολέπτων, στα οποία υπονοούσε πως θα τον περιμένει στις 21.00 στο αεροδρόμιο για να του «φυτέψει» μια σφαίρα στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα, φέρεται ότι έλεγε στο πρώτο μήνυμα: «Θα τα πούμε στο αεροδρόμιο. Βασικά, δεν θα προλάβεις να μιλήσεις. Μία σφαίρα, έναν ήχο θα ακούσεις μόνο. Αυτό σ’ το ορκίζομαι στο παιδί μου».

Παρόμοια απειλή φέρεται ότι διατύπωσε και στο μήνυμα που ακολούθησε, στο οποίο ανέφερε: «Και κράτα και το μήνυμα, μπας και σε φυγαδεύσουνε, αλλά δεν σε γλιτώνει τίποτα. Πίστεψέ με, μία σφαίρα θα φας στο κεφάλι, πίστεψέ με».

Σύμφωνα με τον 29χρονο, ο 36χρονος του έστειλε ακόμα ένα μήνυμα, στο οποίο του έλεγε: Από ένα μέρος που δεν θα δεις έρχεται ένας ήχος που δεν θα τον ακούσεις»!

Καθώς φοβήθηκε πως ο συνάδελφός του μπορεί να εννοούσε όσα έλεγε, ο νεαρός αστυνομικός ενημέρωσε τους συγγενείς του ότι το βράδυ θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο. 

Ετσι, εκείνοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της πήγαν στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου διαπιστώθηκε από το υλικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης πως ο 36χρονος περιφερόταν στους χώρους του αεροδρομίου. Λίγο αργότερα, ο 29χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συναδέλφου του.

—-

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ο απατημένος αστυφύλακας αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να βλάψει τον συνάδελφό του που απασχολείται στη φύλαξη υπουργού και παρουσίασε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της ημέρας όπου έκανε «τσακωτή» τη σύζυγό του να κάνει… sexting με τον 29χρονο. Σύμφωνα με τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο 36χρονος σχετικά με την από 17/02/2019 έγκληση του 29χρονου συναδέλφου του, συχνά τις τελευταίες εβδομάδες έβλεπε την 7χρονη κόρη του να είναι θλιμμένη και αναστατωμένη, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί γιατί. Μάλιστα, του έκανε εντύπωση το ότι η μικρούλα έδειχνε να μην έχει όρεξη να φάει ή να διαβάσει τα μαθήματά της. Η σοκαριστική αλήθεια αποκαλύφθηκε τελικά σε μια καφετέρια, όπου είχε πάει μαζί με το κοριτσάκι του, μία ημέρα πριν από το συμβάν. 

Τότε, η ανήλικη φέρεται ότι του είπε: «Μπαμπά, μόνο μαζί σου θέλω να κάθομαι σε καφετέριες, όχι με τους φίλους της μαμάς»!

Ο «Νίκος» και τα… πιασίματα

Προβληματισμένος από αυτό που είχε μόλις ακούσει, ο αστυφύλακας ρώτησε την κόρη του τι εννοούσε και του αποκάλυψε πως πριν από μερικές ημέρες η μητέρα της και εκείνη είχαν βγει για καφέ με κάποιον «Νίκο», ο οποίος κρατούσε από το χέρι και τη μέση την 26χρονη και την αποκαλούσε «αγάπη μου». Σύμφωνα μάλιστα με την 7χρονη, ο άγνωστος άνδρας συνέχισε να θωπεύει μπροστά της τη μητέρα της, ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο που τις μετέφερε στο σπίτι τους!

Υστερα από αυτό, ο 36χρονος κατάλαβε πως η νεαρή σύζυγός του έχει εξωσυζυγική σχέση και αποφάσισε να ελέγξει το κινητό της όσο κοιμόταν. Οσα ανακάλυψε στη συνέχεια ο άτυχος αστυφύλακας τον έκαναν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς βρήκε ότι μερικές ώρες νωρίτερα η 26χρονη συνομιλούσε με έναν -άγνωστο ως τότε- άνδρα, που αποδείχθηκε πως ήταν και αυτός αστυνομικός. Μάλιστα, στη συνομιλία που είχαν οι δύο εραστές στο messenger κανόνιζαν το επόμενο ραντεβού τους για να κάνουν σεξ!

«Στα συγκεκριμένα μηνύματα, ο μηνυτής περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τι επρόκειτο να κάνει κατά τη συνάντησή τους, η ανάγνωση και μόνο των οποίων με γέμισε θυμό» ανέφερε μεταξύ άλλων στο υπόμνημά του ο απεγνωσμένος άνδρας, λέγοντας ότι έφυγε σε έξαλλη κατάσταση από το σπίτι και πήγε στην παραλία.

Εκεί φέρεται ότι πέρασε όλη τη νύχτα, διαβάζοντας τα ακατάλληλα μηνύματα της συζύγου του με τον 29χρονο και προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι είχε γκρεμιστεί ολόκληρος ο κόσμος του! Το επόμενο πρωί, στις 17 Φεβρουαρίου, συνέβησαν όσα περιγράφονται στη μήνυση του 29χρονου, με τον προδομένο άνδρα να τονίζει ότι ο συνάδελφός του όχι μόνο δεν αναγνώρισε το λάθος του, αλλά άρχισε να τον βρίζει χυδαία, λέγοντάς του πως θα τον ξεφτιλίσει στην υπηρεσία του! Ωστόσο, η φράση του 29χρονου που έκανε έξω φρενών τον απατημένο 36χρονο ήταν ότι «όπως γα..ω τόσο καιρό τη γυναίκα σου, έτσι θα γα..ω σύντομα και την κόρη σου»!

«Μόλις άκουσα τον μηνυτή να μου τα λέει αυτά, στην κυριολεξία θόλωσα, καθώς, αν και θα μπορούσα να αποδεχτώ πως η σύζυγός μου με απατούσε, ο ισχυρισμός του μηνυτή ότι θα κακοποιήσει σεξουαλικά και τη μόλις επτά ετών κόρη μου ξεπερνούσε ακόμα και τους πιο σκοτεινούς μου εφιάλτες» ανέφερε στις έγγραφες εξηγήσεις του ο αστυφύλακας.

shutterstock 630224219

Παράλληλα, δεν αρνήθηκε ότι έστειλε τα ηχητικά μηνύματα στον 29χρονο και πως πήγε στο αεροδρόμιο για να τον συναντήσει. Ωστόσο, έσπευσε να τονίσει πως δεν είχε πάρει μαζί του το υπηρεσιακό όπλο και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να υλοποιήσει τις απειλές του.

«Πώς θα μπορούσα, άλλωστε, να κάνω κάτι τέτοιο μέσα στον χώρο του αεροδρομίου, ο οποίος είναι γεμάτος με κάμερες και αστυνομικούς;» αναρωτήθηκε, προσθέτοντας πως όσα είπε δεν προκάλεσαν φόβο ή την παραμικρή ανησυχία στον ενάγοντα, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα φρόντιζε να μην ταξιδέψει με το αεροπλάνο.

«Ο μόνος λόγος για τον οποίο πήγα και εγώ στο αεροδρόμιο ήταν προκειμένου να μιλήσουμε, ώστε να είμαι βέβαιος ότι θα κρατηθεί μακριά από την ανήλικη κόρη μου, και όχι για να τον βλάψω με οποιονδήποτε τρόπο» ανέφερε στο τέλος του υπομνήματός του, ζητώντας να απορριφθεί και να τεθεί στο αρχείο η σε βάρος του μήνυση.

offer

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...