Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ζούσε αγκαλιά με το πτώμα

❱❱ Η ψυχάκιας Frau του Χαλανδρίου έκλαιγε τον μακαρίτη στο facebook και το έπαιζε θλιμμένη χήραΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Θηλυκός… «Νόρμαν Μπέιτς» αποδείχθηκε η 57χρονη Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου μεσίτη Γιάννη Βλαντίκα, που ομολόγησε ότι έριξε υπνωτικά χάπια στο ρόφημά του για να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, τον θρηνούσε αναρτώντας στο facebook τη φωτογραφία του με ένα κερί!

Οταν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός, πακετάρισε το πτώμα και έμεινε επί 15 ημέρες μαζί του στο ισόγειο διαμέρισμά τους στο Χαλάνδρι, σε μια σύγχρονη εκδοχή της ταινίας «Ψυχώ», με την κορυφαία ερμηνεία του Αντονι Πέρκινς!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούσαν πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση του εγκλήματος τη Γερμανίδα και επιχειρούσαν να την εντοπίσουν. Γρήγορα είχαν διαπιστώσει ότι δεν είχε φύγει άμεσα από την Ελλάδα, αλλά πήγε στη Γερμανία για να αποχαιρετήσει τα παιδιά της, καθώς σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της.

4 5 f10 53657178 10205662604642494 8298959194875232256 o
Η τεθλιμμένη Frau έκανε «μνημόσυνα» του μακαρίτη στο facebook

Τελικά, όπως η ίδια υποστηρίζει, αποφάσισε να επιστρέψει επειδή θεωρούσε χρέος της προς τη μνήμη του συντρόφου της να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Οπως είπε τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον συνήγορό της Σπύρο Δημητρίου, το επίμαχο βράδυ ο Γιάννης είχε επιστρέψει μεθυσμένος και είχαν καβγαδίσει, επειδή εκείνη πίστευε ότι έβλεπε άλλη γυναίκα.

«Του έριξα στο ρόφημα ηρεμιστικά για να τον ηρεμήσω, καθώς είχε προβλήματα με την καρδιά του και είχε κάνει μπαϊπάς. Επεσε για ύπνο ήρεμος και μάλιστα σηκώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάει στην τουαλέτα, αλλά έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο χείλος του. Σηκώθηκα και τον βοήθησα. Το πρωί έφυγα από το σπίτι και πήγα σε ένα ξενοδοχείο στο Μοναστηράκι, λόγω του βραδινού καβγά μας. Ομως, ανησυχούσα και τον έπαιρνα τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε και έτσι επέστρεψα στο Χαλάνδρι…» φέρεται ότι ισχυρίστηκε η 57χρονη.

Μαζί στο κρεβάτι

Ομως, στη συνέχεια της ομολογίας της σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς με όσα ανατριχιαστικά αποκάλυψε: «Οταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, αρνήθηκα να τον εγκαταλείψω. Κοιμόμουν κανονικά στο κρεβάτι μαζί με το πτώμα του Γιάννη και τον έπαιρνα αγκαλιά, τον έπλενα τακτικά γιατί ένιωθα υποχρέωση, μαγείρευα κανονικά και προσπαθούσα να τον ταΐσω μήπως ξαναβρεί τη ζωή. Τον φρόντιζα κανονικά ελπίζοντας να ξαναμιλήσουμε»!

Οταν πια η 57χρονη συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε ελπίδα, πακετάρισε το πτώμα βάζοντας στο κεφάλι του μια σακούλα και, αφού το τύλιξε με ένα σεντόνι, έφυγε από το σπίτι.

«Συγγνώμη»

4 5 f3 340978 dimitriouΜε μήνυμά της μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας ζητά συγγνώμη από τα παιδιά του άτυχου συντρόφου της, τους φίλους τους, τους γείτονές τους και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για την αναστάτωση.

«Δεν σκότωσα εγώ τον Γιάννη, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να λογοδοτήσω όπου χρειάζεται» γράφει.«Υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε τον σύντροφό της, αλλά απεβίωσε λόγω προβλημάτων υγείας σε συνδυασμό με ηρεμιστικά και αλκοόλ. Βέβαια, προξενεί εντύπωση η παραμονή της τόσες μέρες στο ίδιο σπίτι με το πτώμα και γι’ αυτό θα χρειαστεί εξέταση από ψυχίατρο» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος της 57χρονης Σπύρος Δημητρίου (φωτό δεξιά).

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...