Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ποιος «φούνταρε» στον γκρεμό τον νεαρό δικηγόρο

❱❱ «Σκιές» στο μοιραίο βράδυ στα Τουρκοβούνια! Το προσωπικό δράμα και το τελευταίο sms ❱❱Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του: «Ηταν δραστήριος, δεν θα μπορούσε να δώσει τέλος στη ζωή του»Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο νεαρός δικηγόρος Παναγιώτης Ρεκουνιώτης, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια, στην πλευρά του Αττικού Αλσους.

Αν και αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούσαν πως ίσως πρόκειται για αυτοκτονία, τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γεωργίου Ντιλέρνια αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς διέγνωσε τραύματα συμβατά με πτώση, όμως δεν μπόρεσε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τον μηχανισμό που την προκάλεσε, δηλαδή αν πρόκειται για αυτοκτονία ή κάποιος τον έσπρωξε στο κενό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντιλέρνια διέγνωσε πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής, θώρακος και δεξιού μηρού, συμβατές με πτώση από ύψος: «Ολα δείχνουν ότι ήταν αυτοκτονία, εκτός αν τον έσπρωξαν χωρίς να αμυνθεί. Δεν είχα ευρήματα πάλης. Οι κακώσεις, οι οποίες υπάρχουν και σε εσωτερικά όργανα, προκλήθηκαν από την πτώση, επειδή πέφτοντας χτύπησε σε θάμνους και σε πέτρες. Εχει κατάγματα στο κρανίο, στα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπληνός, περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού. Ολα αυτά είναι από την πτώση. Εξωτερικά, είχε μικροεκδορές και εκχυμώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν και πάλι από την πτώση, λογικά».

f1 29

Οι συνάδελφοι του Παναγιώτη Ρεκουνιώτη στο δικηγορικό γραφείο γνωστού ποινικολόγου αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να αυτοκτόνησε το χαρούμενο και όμορφο παλικάρι, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και μια καριέρα στρωμένη. «Τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί αυτό είχε προβλήματα. Ηταν πολύ δραστήριος, μάχιμος δικηγόρος, ικανότατος και παθιασμένος με τη δουλειά του, είχε πολλούς φίλους, είχε δραστηριότητα σε όλους τους τομείς, δεν είχε δείγματα κατάθλιψης, αγαπούσε τη ζωή, δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Λίγες ώρες πριν από το συμβάν ήμασταν μαζί στο γραφείο και με τους άλλους συνεργάτες. Είδαμε πελάτες, κάναμε πλάκα μεταξύ μας, είπαμε “καληνύχτα” και φύγαμε» λένε.

Περίεργο μήνυμα

Ο 30χρονος Παναγιώτης Ρεκουνιώτης έφυγε από το δικηγορικό γραφείο όπου εργαζόταν στην οδό Κοδριγκτώνος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Πριν μπει στο αυτοκίνητό του, έστειλε μήνυμα σε έναν κολλητό του για να πάνε για ποτό. Ομως εκείνος δεν είδε αμέσως το μήνυμα και ο δικηγόρος ξεκίνησε με κατεύθυνση το σπίτι του στην Κυψέλη. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ο φίλος του είδε το μήνυμα του δικηγόρου και ανταπάντησε, ρωτώντας τον αν ισχύει ακόμα για το ποτό, για να λάβει μια περίεργη απάντηση: «Αχχ, Αχχ»!

Το πρωί της Τετάρτης το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε στην περιφερειακή οδό Βριλησσού του Πολυγώνου, μια ανάσα από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, στην ευθεία προς τα Τουρκοβούνια, με τα κλειδιά στη μίζα, την τσάντα του με τις δικογραφίες και το πορτοφόλι του με τα χρήματα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου δικηγόρου σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια ο δικηγόρος φέρεται ότι βίωσε πιεστικές καταστάσεις, με προβλήματα που μπορεί να έγιναν θηλιά στον λαιμό του ή να οδήγησαν κάποιους να τον βγάλουν από τη μέση, σκηνοθετώντας την αυτοκτονία του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...