Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Ο σεξομανής κύριος Μούνια που «ψάρευε» για το ροζ κύκλωμα

❱❱ Τι είπε στην απολογία του για τα call girls ο φωτογράφος και εγκέφαλος της σπείρας, που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ο 45χρονος φωτογράφος Α.Ω. και ακόμη τρία μέλη του κυκλώματος μαστροπείας που φέρεται ότι εξασφάλιζαν στους πελάτες τους καυτές «παραγγελίες» για κάθε γούστο, εντάσσοντας στη ροζ διαδικτυακή πλατφόρμα που είχαν στήσει από γνωστές πορνοστάρ μέχρι 20χρονες φοιτήτριες και μία ανήλικη μαθήτρια.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης υποστήριξε στην απολογία του ότι όλα γίνονταν με τη συναίνεση των γυναικών και πως «ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή»!

«Ουδείς παραπλανήθηκε από μένα ως προς τον σκοπό της πρόσληψής του. Αλλωστε, οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες, οι οποίες πριν ξεκινήσουν την εργασία της λάθρα εκδιδόμενης έβγαλαν σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που προφανώς ανάρτησα στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά τη δραστηριότητά τους» τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του στον ανακριτή, ζητώντας τη μετατροπή της κατηγορίας της διακεκριμένης σωματεμπορίας σε μαστροπεία.

Για την περίπτωση της 17χρονης μαθήτριας ο 45χρονος φωτογράφος επικαλείται την κατάθεση της ίδιας, στην οποία δηλώνει πως του είχε αποκρύψει ότι δεν ήταν ενήλικη. Παρεμφερή στάση φέρεται ότι κράτησαν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού και οι τρεις «ψαράδες» του κυκλώματος, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προσέγγιζαν τις νεαρές κοπέλες και τις παρέσυραν στην πορνεία με δέλεαρ τις υψηλές αμοιβές και την πολυτελή ζωή.

4 5 f1 ok
Ο φωτογράφος ανάμεσα σε δύο μοντέλα

Ελεύθεροι με όρους -κατά περίπτωση- αφέθηκαν οι υπόλοιποι 10 εμπλεκόμενοι στην οργάνωση, μεταξύ των οποίων οι τηλεφωνήτριες και οι οδηγοί που μετέφεραν τις κοπέλες σε δωμάτια ξενοδοχείων ή στα σπίτια όπου κλείνονταν τα ραντεβού με τους πελάτες.

Τα καυτά βίντεο

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας, ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος που διατηρούσε την ιστοσελίδα με τις γυμνές φωτογραφίες, τα καυτά βίντεο των νεαρών γυναικών καθώς και τα ερωτικά προγράμματα που προσέφεραν στους πελάτες για να… διαλέξουν ποια επιθυμούσαν φρόντιζε για τη διαφήμισή τους μέσω της προώθησης θετικών σχολίων σε φόρουμ του διαδικτύου!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ροζ κύκλωμα ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί άρχισαν, έπειτα από πληροφορίες, να παρακολουθούν τις κινήσεις και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των εμπλεκόμενων μελών του. Από αυτές αποκαλύφθηκαν οι «ταρίφες» των ερωτικών συνευρέσεων, αλλά και οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών που φρόντιζαν να περιγράφουν επακριβώς στις τηλεφωνήτριες του κυκλώματος όσα ήθελαν να τους κάνουν οι νεαρές κοπέλες! Η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας τρεις αποκαλυπτικούς διαλόγους ανάμεσα σε μέλη του κυκλώματος.

Διάλογος 1

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι, εμένα η μία ώρα είναι 160 ευρώ, ωραία; To 2ωρο γράφει 300.
Κατηγ.: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;
Kοπέλα: Α, το αφαιρείς από το…. α! Εγώ παίρνω.
Κατηγ.: Εγινε, κανονικά.
Κοπέλα: 90 και 90, κανονικά.
Κατηγ.: Εγινε, έγινε, έλα.
Κοπέλα: Α, όπως μου είπε η Αννα. Εντάξει, έγινε, γεια.

Διάλογος 2

Οπως αποκαλύπτουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες, το κύκλωμα έκανε χρυσές δουλειές, εκμεταλλευόμενο τις κοπέλες που μεταφέρονταν σε δωμάτια ξενοδοχείων, με τους πελάτες να εναλλάσσονται ανά ώρα.

Κατηγ. 1: Ελα.
Κατηγ. 2: Ελα ρε, τι έγινε;
Κατηγ. 1: Τι να γίνει, καλά.
Κατηγ. 2: Σε ξύπνησα;
Κατηγ. 1: Οχι, όχι.
Κατηγ. 2: Πουλάκι μου, η μικρή είναι κάτω σε σένα, ε;
Κατηγ.1: Πήγαινε ξύπνα την, να φάει τίποτα να πιει και κάνα καφέ, γιατί 6.30 πρέπει να φύγει. Εχουμε στις 7 ραντεβού.

Διάλογος 3

Κάποια από τα κορίτσια είχαν αποκτήσει σταθερή πελατεία, με τους… ξαναμμένους πελάτες να τα ζητούν επίμονα!

Πελάτης: Ελα, βρε!
Κατηγ.: Ελα, γεια σου.
Πελάτης: Να σου πω, να ‘ρθω βολτίτσα να πάρω την Νταϊάνα;
Κατηγ.: Δεν ξέρω, έχει δουλειά; Τι παίρνεις εμένα τώρα;
Πελάτης: Ε, ναι.
Κατηγ.: Ε, ναι, μίλησε με την Νταϊάνα.
Πελάτης: Ναι, μωρέ.

—-

Ο σεξομανής κύριος Μούνια που «ψάρευε» για το ροζ κύκλωμα

Εθισμένος… στο σεξ δήλωνε από τον τηλεοπτικό αέρα ο 32χρονος ράπερ Τίμος Μούνια (Timothy Emmanuel Munya), που φέρεται ότι είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα των μαστροπών! Κατά το παρελθόν, μάλιστα, είχε εμφανιστεί σε πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή δηλώνοντας ότι θέλει να κάνει συνεχώς σεξ!

Ο μουσικός από την Κένυα, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, ήταν επιφορτισμένος με τον ρόλο του «ψαρά» της οργάνωσης, καθώς λόγω των γνωριμιών του προσέγγιζε με άνεση τις νεαρές κοπέλες πείθοντάς τις αρχικά να φωτογραφηθούν γυμνές και στη συνέχεια να συνευρίσκονται ερωτικά με πελάτες αντί αμοιβής!

Ο 32χρονος κατηγορούμενος ήταν, άλλωστε, το πρόσωπο που έπεισε τη 17χρονη μαθήτρια ότι θα έβγαζε πολλά χρήματα, αν εντασσόταν στο «δυναμικό» της ερωτικής ιστοσελίδας που διατηρούσε το κύκλωμα. Συγκεκριμένα, ο… σεξομανής ράπερ τής πρότεινε αρχικά να συμμετάσχει σε ένα βιντεοκλίπ και εν συνεχεία να φωτογραφηθεί γυμνή, με το αζημίωτο! Το να καταλήξει στα κρεβάτια των πελατών ήταν θέμα χρόνου, καθώς ο κατηγορούμενος της έταζε ότι θα ζει μέσα στην πολυτέλεια. Μόλις αντιλήφθηκε ότι το νεαρό κορίτσι ήταν έτοιμο να τσιμπήσει το δόλωμα, το οδήγησε απευθείας στον 45χρονο φωτογράφο.

«Θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ»

«Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ» περιγράφει η ίδια στην κατάθεσή της. Περίπου 15 ημέρες αργότερα η ανήλικη πήγε σε ένα σπίτι των νοτίων προαστίων, όπου έκανε φωτογράφιση, με τις φωτογραφίες να δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα στις αρχές του 2019. «Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο “Στέφη”. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού…» αναφέρει.

Ο 32χρονος είχε κατορθώσει να πείσει τουλάχιστον άλλες δύο κοπέλες, με τα ψευδώνυμα «Νικολέτα» και «Κίσα», για τα οφέλη που θα είχαν αν απασχολούνταν για λογαριασμό της οργάνωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ίδιος έπαιρνε μερίδιο από το κύκλωμα για τις γυναίκες που οδηγούσε στα δίχτυα του.

«Μέρος των πορνικών εσόδων που του αναλογούσε από τις γυναίκες, την πρόσληψη των οποίων είχε πετύχει, τα παραλάμβανε απευθείας από τον 45χρονο φωτογράφο, μεταβαίνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα επί της οδού Μ… στην οικία του τελευταίου».

offer

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...